Jag ska bli en nunna

Nu sitter jag uppburrad i en av mina fåtöljer och har precis kollat på lite olika tv-serier på datorn. Idag hade jag bara tre lektioner men dagen kändes som en evighet ändå. Jag gick omkring i en ALLDELES förstor kjol, inte vackert. Trodde den skulle krympa efter första tvätten, men inte, istället bestämde den sig att bli storlek 42, alltså 2-3 storlekar förstort.. jättekul, not! Jag kunde lika gärna gått omkring i en plastsäck.. så illa var det!

Jag har insett att love is not easy (jagvetjagvet, jag är seg) och att jag bara gör det svårt för mig själv. Så jag hade tänkt att bli en nunna, även fast det kommer bli vääädligt svårt så orkar jag inte med alla dumma känslor och skit. Vill bara säga att som nunna kan jag ju fortfarande spana in alla hetingar, yummy! Appråpå hetingar, så finns det alltid någon snygging som förgyller ens vardag! ;) Och idag var det mitt lilla ögongodis som gjorde det... snacka om jag gick på moln efter! Lovisa skrattade bara åt mig (;

Nu har vi äntligen bestämt hur det blir på Valborg! Om vi blir alla (vilket jag hoppas) så blir det Stina, Christina, Lovisa, Alex och jag. Vi hade tänkt att käka på nån resturang i stan och sen åka till nån brasa eller nått... nån som har något bra förslag till vilken brasa man kan åka till? :) Och snälla, säg inte Alby! >.<

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men alla som känner mig, vet att jag är den lataste på denna planet så, ingen ursäkt bara en braa förklaring tycker jag, harkel!

Kärlek

Fina väder!

Vädret har ju inte varit något annat än underbart den här veckan. Verkligen superhärligt! Jag kan ju faktiskt skylla lite på att det är därför jag inte har skrivit något + att jag har varit så lat att jag inte ens gjort en enda läxa och orkat sätta mig vid datorn! ;)

Idag så hade treorna mösspåtagning, guu' vad härligt! Vi satt där och kollade och snyftade över att våra treor ska sluta.. att det känns så vemodigt! Känner typ ingen där, men ändå! :) Eller jo, jag räknar med att jag känner Rickard så blir jag glad! :D Ta inte illa upp nu, men tvåorna (som ska bli treor) verkar ju så tråkiga så hur ska skolan bli sen efter sommaren? :( Jag kommer bara sakna att ha de omrking i skolan, verkligen!

Den här veckan i skolan har verkligen varit konstig. Jag trivs verkligen jättebra och klassen blir mer och mer tajt för varje dag som går. Men livet är inte alltid på topp.. det har faktiskt varit lite up & downs denna vecka (tyvärr)... men jag hoppas det mesta har löst sig! Nu ser jag framemot Valborg då jag ska träffa brudarna från klassen! :)

image133


Nu ska jag gå ut i fina solen!
Puss

Sömnlös helg

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen, jag är verkligen hemsk.

I fredags så slutade vi 12.00, det var verkligen jätteskönt så jag och några till från klassen satt och pratade fram tills två-tiden då Stina, Alex och jag tog bussen hem. Alex följde med mig hem och vi satt och pratade sen gick vi på bio och såg Superhero movie, den var faktiskt skön, älskar liksom spiderman! ^^ Jag hade verkligen jättetrevligt den eftermiddagen/kvällen! :)

Igår vaknade jag halv åtta på morgonen för att följa med sis och m&p till Huddinge för att kolla Emmas slutspelsmatcher och de gick vidare till final! Verkligen jättekul! Vid sextiden åkte jag in till stan för att träffa Stina, Christina, Lovisa, Frida och Alexandra. Vi gick och käkade i Kungshallen och sedan såg vi 21 på 21.00-bion på Sergel. Det var också jättemysigt och trevligt!

Idag, mina damer och herrar vaknade jag halv sju. Emma hade final i Eriksdalshallen klockan 9.00 mot Huddinge. Tyvärr gick det inte hela vägen. Tyresö förlorade med 7-12! :(
Sen åkte vi hem, jag skrev min italienskauppsats medan mamma och pappa bytte däck på bilarna. Sen drog vi till Yamaha center och gissa vilka fina motorcyklar det finns! :D Där fick jag ett mc-ställ, handskar + övningskörningreflexväst av mamma och pappa, så nu ser jag ut som ett proffs! ;) Tyvärr inte riktigt än, jag har nämligen inga stövlar, för att inga passade mig! Typiskt! När vi kom hem så drog pappa och jag ut för att övningsköra och jag körde lite mer i trafiken idag. Det går verkligen superbra! Jag älskar verkligen att köra! :) När vi kom hem var det middag och nu sitter jag här, helt död av utmattning. Ni får ursäkta att allt blev så kort.. skulle gärna vilja skriva mer!


Jag hade tänkt att lägga upp lite bilder ifrån lördagen, men tyvärr så fungerar inte de just nu! :( Kmr sen!

image132
Däremot bjuder jag på den här loosers..


Kärlek


I bruise easily

Jag har ett stort blåmärke vid armbågen. Jag har ett på näsbenet. Jag har ett djupt rivsår på högra armen och en väldigt rött streck på vänstra handen. Min rygg gör ont som fan. Det enda jag gjorde var att spela basket tydligen inkluderat långa naglar (jag ska väl inte säga nått ^^) och rugby. Jag gillar min kära klass ändå. Alla är sötast.

Kärlek
Appråpå till Ceren, du är fettskön, kul att du äntligen döpt min rumpa! (;

Frågor

Det har hänt så himla mycket idag, så jag orkar verkligen inte skriva nått! Ni får nöja er med tråkiga frågor! :) De här frågorna gjorde jag i slutet av förra året, svaret av vad jag svarade då står under i kursivt!

1. VAD HETER DU?
Annelie


2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
Svart
Svart

3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Dashboard Confessional - Reason to believe
Miss Li - I'm so poor won't you lend me some money

4.VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
Jag var ute och körde motorcykel

Åt godis

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
Köttbullar och makaroner, som jag själv lagat (;
Mumsmums och cola, nyttigt!

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
Mysig vårkväll

Kallt, grått, svenskt bajsväder


7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
Jag tror det var pappa på interntelefonen, pallade inte gå upp på övervåningen ^^
Mamma

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
Jag tror det är utsålningen omedvetet, men sen kollar man ju alltid kroppen/ansiktet ;)
Ansiktet, antar jag men även utstrålningen

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
Jaa, min lilla Christina <3


10. HUR MÅR DU IDAG?
Jag mår faktiskt rätt bra, väldigt trött men glad!
Skitskitskit, hatar vädret, hatar det mesta, hatar läxor och hatar praktiskt taget allt just nu

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
Coca cola

12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK?
Champagne
Vin & champagne, fast cider är också gott 

13. FAVORITSPORT?
Handboll & Basket

Handboll & Basket

14. HÅRFÄRG?
Blond

Mörkblond, fuuuult

15. ÖGONFÄRG?
Grönblå


16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
I Sverige är jag glad om man får se soluppgången med tanke på skitvädret här. I varmare länder föredrar jag solnedgången!


17. SYSKON Å DERAS ÅLDER?
En 13-årig syrra

snart 13-årig lillasyster

18. FAVORITMÅNAD
Juli :)


20. SENASTE FILMEN DU SÅG?
Oj, kommer inte ihåg, men det var häromdan, jag är suckish på filmer!

Filmen som gick 21.00 på 3,an förra söndagen!


21. FAVORITDAG PÅ VECKAN?
Fredag


22. FAVORITHOBBY?
Shopping är ju faktiskt en bra men kostsam hobby!

23. ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
Njae, det beror på om jag verkligen gillar personen.


24. FAVORITLÅT?
Dashboard Confessionals Reason to believe och Dusk and summer

Jag har så många och olika men just nu är det
Sugarland - Stay för den är så otroligt rolig att sjunga
Och passar min röst bra!


25. SOMMAR ELLER VINTER?
Sommar SÅKLART!


26. KRAMAR ELLER KYSSAR?
Myspyyskramar är bäst! Kyssar är ju inte heller helt fel! ;)

Myspyyskramar är bäst!

32. HUR BOR DU?
Villa med mamma, pappa och syrran


33: VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
Polis/kriminalböcker, gärna!


34. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
Behöver ingen, har en optisk datamus, sörru!
Teknologin utvecklas faktiskt!


35. FAVORITSPEL?
Katten Gustav (Emmas spel) på Nintendo Ds, haha!
Och Collin McRae elr Need for Speed med ratt och pedal, yeey vad kul!


36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
Nej, men min kära moster kan det! ;P


37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
Nej, det känns som linsen ska ploppa ut då!


38. ÄR DU ROMANTISK?
Jag tror det beror alldeles på hur killen är och hur stämningen är,
men visst, jag är inte superromantisk!

Njae, inte just nu, det gäller ju att vara i rätt stämning!
Däremot önskar jag att den lilla pojken
jag en dag kommer att gilla kommer att vara romantisk,
men just nu är jag inte så mkt för gullgull, blir snarare
uttråkad av det.


39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
Jag är lycklig, åtminstone just nu!
Visst är jag det, jag är lycklig lottad. Men jag har svårt att känna mig det, stundvis!

Alla som är någorlunda smarta kan ju dra slutsatsen av att jag mådde skit just då! Skönt att det snart är sommar, mår mycket bättre då! :)

Puss


Förtvivlan

Idag har jag tvivlat och tvivlat, på mig själv igen. Jag gör alltid det när det kommer till sånt här. Just nu undrar jag om jag skulle tagit det tillfälle som dök upp. Kanske har jag förlorat allt nu när jag äntligen har lagt mig i och blivit engagerad. Om det nu inte skulle bli nått så har jag nog tyvärr engagerat mig för mycket. Det var det här jag var rädd för! Förra veckan var perfekt, kändes som jag levde i en dröm. Snälla, ta mig inte bort från den och gör den till en mardröm. Snälla, följ med i min dröm istället så jag blir och glad och så slipper alla snälla vänner bli trötta på mitt förtvivlade tjat. Det enda jag ville var att ta det lite lungt, inte rusa för snabbt, om man tänker på tidigare erfarenheter. En sak är säker; Helt plötsligt har meningslösa saker börjat betyda och tänk att en enda person kan göra något så bra!

Om man bortser från min gåtfullatext ovan så kan jag prata om mc-körandet! Säger ett ord: TOPPEN! :D Nu har jag kört två dagar i rad och det sitter i mig, jag är snart en riktig mc-förare! ;) Nej, men det har gått så bra och jag är så glad! Jag älskar min motorcykel! :)

Kärlekärlekkääärlek


It's all coming back to me

Minnen minnen minnen, alla dessa minnen av att bara kolla på några få bilder. Jag måste lägga upp några jag hittade från år 2006/2007!



1. Jag i 8,an, verkligen kort hår!
2. Från i somras (2007) Jag, Malin, Dessi!
3. Jag och Emma på min födelsedag! ^^
4. Jag och Elena i 8,an, saknar verkligen!
5. Jag, sommaren 2006 , brun! :)
6. Jag och Andrea, dansuppvisningen, julen 2006! :)
7. Jag igen, från i somras. Tandsmycket är fortfarande kvar! Linnet är köpt på Zara i England! :)

Kärlek

Synkronisering

Jag är dum i huvudet. Jag är verkligen inte smart. Jag får allvarligt talat damp på mig själv. Ibland undrar jag om det finns nån människa med lägre IQ än vad jag har. I morse så tänkte nämligen jag så smart: "Åh, jag kanske ska ta och synkronisera alla mina kontakter i min mobil, ifall mobilen skulle krascha, och då skulle jag få panik när jag upptäcker att alla nummer är borta". Duktiga jag kopplar i mobilen, börjar synkronisera filerna som inte kommer dit de ska. Det enda jag märker att att filerna minskar, försvinner, tynar bort och går från massor till noll. - Panik! Jag drar ut mobilen ur hållaren och startar om.. den här gången dyker ett meddelande upp "Det finns inga filer att synkronisera", - ännu mera panik. Jag kollar mobilen och upptäcker att alla kontakter är borta, exakt ALLA. Jag får panik och skriker på pappa, som livet vore över vilken sekund som helst. Samtidigt inser jag att jag har valt helt fel. Jag kände mig så duktig när jag verkligen läste alla instruktioner över vilken synk jag skulle välja och visst jag läste, men jag förstod tydligen inte! Jag valde "Ersätt telefoninformation med datorinformation", och datorn hade ju ingen information så därför fick mobilen zero. Jag kan säga en sak och det är att jag skrek. Shiet vad arg jag blev på mig själv. Inga jäkla nummer i min dumma mobil. Inga alls. Sen kom en räddare i nöden, min gamla walkman som låg där helt ensam, med alla kontakter kvar! Jag blev så glad, jag trodde livet var över för en sekund! Så nu har jag ägnat timmarna efter lunch att lägga in alla kontakter och leta upp de nummer som jag saknar och visst saknar jag några, så om ni vill, kan ni alltid skicka era nummer till mig på MSN, mail eller skriv de här, om ni vill! Det skulle vara jättegulligt. Just nu är jag på dåligt humör, för jag undrar verkligen hur blåst man får vara!

image122
Puss

Mor & dotterdag

Nu kommer mamma bli galen. Jag får verkligen inte säga mor till henne, hellre morsan, säger hon! ;) I alla fall så är sis bortrest på handbollscup så mamma och jag har spenderat hela eftermiddagen på Söder, mysigt!

På förmiddagen så följde jag med mami och papi till Sickla för att handla igen. Har inte plannerat nånting den här helgen och det är SÅ skönt. Jag ska inte ens plugga lite, ska bli så skönt! Dessvärre måste jag nog städa mitt rum och badrum snart innan jag får oönskade husdjur. Eller riktigt så farligt är det inte, men det kan bli! Åter till vad jag tänkte säga så handlade jag i alla fall två inspanade nagellack som jag faktiskt är nöjd med! Ett svart och ett vitt från LUMENE, quickdry liksom, precis vad en stressande människa som jag behöver! ;)

image119

Efter lunch så drog mami och jag in till Söder. I stället för att gå in i alla vanliga butiker så letade vi oss runt på smågator och in i andra roliga butiker. Jag ska bekänna att vi faktiskt var inne i två secondhand butiker. Så nu har jag förlorat min oskuld till secondhandbutiker! Jag har aldrig vågat gå in i sånna och när jag väl var där inne så trodde jag att jag skulle få massor med loppor och allt på mig. Det kliade i flera minuter på mig efter vi hade gått ut även fast man hittade massor med intressanta saker. Jag hittade en jättesnygg skinnjacka (som tyvärr var oäkta), den satt faktiskt väldigt snyggt (jag vågade testa, efter att mamma hade övertalat mig att de tvättar allt innan) fast den var tyvärr för liten över ryggen, vilket jackor och sånt brukar vara eftersom man inte direkt är så liten i kroppen, poor me! Secondhand passar för södermänniskor, de har sån skön stil! Sen var vi inne i Skrapan, där fanns faktiskt rätt roliga butiker! Sen så gick vi längs hornsgatan och götgatan (tror jag), brukar faktiskt aldrig komma ihåg vad alla vägar heter, även fast man hör de jämt! Mamma köpte i alla fall ett par ballerina från Vagabond i butiken ZOE! De var verkligen supersöta! Älskar verkligen Vagabondskor! Vi fikade på coffe by George och avslutade dagen i Ringen, då jag fick ett nytt tandsmycke av mamma. För er som inte vet så fick jag mitt första tandsmycke i femman och sedan har jag satt dit två andra efter det och det senaste hade jag i fyra år, men tappade det i somras och nu vill jag ha ett nytt! :) Det är ju inte direkt modernt, men jag vill ändå ha det, för det känns som det är en del av mig! Den här gången blev det ett hjärta med en vit diamant i! Jag ska sätta dit det hos släktens tandläkare. Så skönt att jag äntligen har bytt till privattandläkare!
image121

Den här kvällen ska jag kolla på körslaget och bara ta det lungt, jag älskar att ta det lungt. Jag är lat! Jag njuter allvarligt talat av att vara lat just nu!

Puss
ps. I miss you <3

Malin & Linus

Ni två är helt klart världens sötaste och snällaste par. Hatar det folk gör mot er, även fast ni inte bryr er, så gör jag det. Ni förtjänar verkligen inget av det. Fortsätt vara sötare än sötast så blir jag glad av er! Kärlek

image115image116image117
    

Min söta Jenny

Min söta Jenny och jag skulle ha träffats idag och haft en myspyskväll men tyvärr så blev hon aldrig frisk. Stackare som har legat till sängs i 6 dagar! Du får verkligen krya på dig och du ska veta att jag verkligen ser fram emot nästa gång vi ses!

image106
Kärlek i massor

Lite rörigt här

Jag flyr från pluggandet, så typiskt mig! Eftersom jag inte har något intressant om mig själv att berätta så kan jag ju berätta om andra folk! ;)

Idag kom Rickard (Lovisas kompis från 3,an) och var helt exalterad över att han nu också ville ta motorcykelkörkort, vilket jag tycker är jättekul! Rickard har för några månader sen tagit bilkörkort, vilket jag är lite avis på, men det får vänta tills rätta åldern är inne såklart! :D Så nu är det bara vänta tills han kommer med värsta åket och jag blir lite avis på det också! ;)

Tony, i min kära klass, är idag utsedd till tenor inom våran musikgrupp och är väldigt stolt! Själv fick man vara alt igen med Jossan, för att han sa att vi var de tonsäkraste, men det bevisade jag ju inte direkt när det väl kom till kritan, jag tror det är bättre att jag håller mig till sopranstämman, som för den delen är mycket roligare! :) Men om ni vill veta hur det gick så klarade jag altstämman efter mycket om och men! :)

Alex (Alexander/Måns) har hittat ett brunt streck i mitt öga, vilket även Emil och Lovisa såg. Jag har inte märkt nått brunt streck i mina blågröna ögon än. Hoppas jag gör det en vacker dag!

Chrille (Christina) som har varit lite krasslig, eller snarare åt det mera förkylda hållet, börjar bli frisk! Det gör mig glad! Ingen ska behöva vara sjuk! :)

Idag har även alla varit extremt snälla mot mig, vad har jag gjort för att förtjäna detta? :) Säger bara tack till alla, behövdes muntras upp!

Lite outfits från veckorna (då jag inte orkat ladda upp bilderna):


1. Shoppingdag: Esprithalsduk, boomberjacka från H&M, desginlinne från H&M, Jeans med högmidja Vero Moda, halsband från Kappahl. (budget)
2. Myspysdag i skolan: Esprithalsduk, Pumatröja/kofta, vit t-shirt Gina Tricot, mjukisbyxor från Stadium. (budget)
3. Globen: Kort trekvartsarmad kofta H&M, desginlinnet från H&M, Levisjeans, skor från Din Sko (tror jag). (budget)
Budgetkläder den här gången :)

Kärlek

Fy på mig

Fy på lilla mig, nu har jag inte skrivt på ett tag - inte bra! Jag tror faktiskt inte att så många inser hur mycket det är i min skolan, visst, den här veckan har vi bara ett prov och en svenska text som ska skrivas och en engelska uppgift, men provet är inte direkt litet och inte direkt lätt. Jag blir lite besviken på alla som blir sura på mig för att jag inte hinner träffa/prata med de, men det är mycket att stå i just nu och som mina vänner borde ni förstå! :)

Det har hänt lite grejer den här veckan, hittills, men just nu orkar jag inte skriva de här! Nu ska jag, tro det eller ej, plugga ekonomisk geografi, inte lätt alls!

Puss

Var tog söndagen vägen?

Imorse vaknade jag vid halv tio, tog det lungt och bestämde mig för att ha en pyssla-om-mig-dag inklusive plugg. Vid tolvtiden skrev Veronica till mig och undrade om jag skulle spela match i nyboda. Jag trodde inte jag skulle få spela eftersom jag inte varit på en enda träning den här veckan och jag hade bara kollat på sportnik lite snabbt men tydligen skulle jag spela match. Snacka om jag fick panik, jag hade inte spelat match före jullovet, då jag bröt foten så jag blev väldigt nervös kan jag säga. Men jag kom till matchen och vi vann den också. Jag gjorde ett mål och är rätt nöjd med att jag aldrig kände att det var så jobbigt + att jag gjorde bra ifrån mig i försvar för att ha dåligt fotarbete ^^. Nu har jag extremt ont i ryggen, har fått kramper i ryggmusklerna igen, det känns så tröstlöst! :/
Nu har jag pluggat sen jag kom hem, Ekonomisk geografi. Inte direkt det roligaste och det är ganska svårt också! Nu är jag trött på att plugga och skriva, det får bli mer en annan gång!


Puss 

Slappdag

Igår på kvällen så hamnade Stina hemma hos mig efter vi hade åkt till Mia's ätit med alla andra och sedan blivit utsjasade efter en timme. Tydligen stängde de 21.00 istället för 22.00, typiskt. Stina och jag hann med den segaste bussen i Sverige, men vi slapp i alla fall ett bussbyte sen gick vi hem till mig och satt och pratade tills klockan blev ny dag (:

Idag har jag varit i Sickla och köpt nytt puder. Inte fick man mycket till hjälp på Åhlens men jag tror jag har lyckats hitta ett bra puder nu. Det blev ett naturligt puder med mineraler, för innan hade jag Cliniques men jag har fått jättedålig hy och utslag av det, så nu var det dags att byta! På eftermiddagen så drog pappa och jag iväg för att övningsköra mc,n igen! Den här gången gick det skitbra, allting fungerade, åtminstone när jag slutade tänka på vad jag skulle göra för då kom allting naturligt. Jag satt och sjöng hela tiden, för man hör sig själv så bra när man har hjälmen mosad över öronen. Konstigt nog fick jag ryck när vi kom hem så jag passade på att tvätta min lilla biky så nu är den fin och ren!

Nu sitter jag och lyssnar på Dashboard, har precis kommit hem från en lång prommenad. Får se vad som hitts på i kväll!

Puss

Blek eller brun?

Nu har jag inte skrivit på ett tag och det betyder att jag är tillbaks i skolan och har inte så mycket tid kvar att skriva här. Under veckan har jag fått riktigt ont i ryggen och börjat känna mig lite krasslig, men jag tror inte det är någon fara. Det var kul att träffa alla i klassen igen men jag måste erkänna att jag inte har saknat skolarbetet så värst mycket. Appråpå religionsprovet före lovet så fick jag G. Ett G. Jag vet att jag kanske borde vara nöjd över att jag är godkänd men det kändes så mycket bättre. Tråkigt värre. Idag pratade jag, Stina, Christina, Lovisa och Alexandra om solbränna, hur brun man ska vara, solarium hit och solarium dit. Jag tittade på lite bilder från sommaren 06, då jag fortfarande såg okej ut. Jag var brun, riktigt brun. Förra sommaren så blev jag aldrig riktigt brun i Grekland och det känns att varje år vid den här tidpunkten så får jag ångest över att jag är så blek och undrar om jag kommer bli brun den här sommaren. Visst kan jag sola solarium men jag är livrädd för rynkor och alla andra nackdelar. Solduscha vill jag inte heller göra. Vill inte förstöra mina naglar, så de blir typ gul/oranga, blä. Jag får helt enkelt vänta till sommaren och se. (Jag har aldrig blivit bra på bild, så ni får ursäkta :))

 
Nu har även kören börjat igen och mami har lovat mig att om jag går i kören i ett år så kommer jag få gå hos en sångpedagog, jag är verkligen superglad över det! Plus att nu är jag sopran i kören, vilket är praktiskt taget mycket roligare än att vara alt! :)

Nu ska jag ta det lite lungt. Stina var gullig och frågade om jag ville följa med henne och hennes kompisar att fira Sandra ikväll och det tackar man inte nej till så det ska bli kul! :) Får se om jag skriver mer.

Puss 

Sista dagarna på lovet

Hej sötisar!

Nu har inte min blogg fungerat på flera dagar och det börjar bli lite tröttsamt att få fram error-meddelandet hela tiden. Kan ju bero på att de fixar med sina serverar. Det ni har missat och som jag gärna har velat skriva in är:

-          Mitt tittande på One Tree Hill (ytterst intressant, inte)

-          The Eagles i globen

-          En dag med Malin och Karro


Det är nog lika bra om jag börjar från början. I lördags så skulle vi till globen på kvällen (tar det senare) men på eftermiddagen kände jag mig väldigt seg så jag satt och streckkollade på One Tree Hill. Jag visste att det skulle komma upp ett avsnitt där jag bara skulle sitta och böla så jag var tvungen att se på det när jag var riktigt förberedd. I alla fall så bunkrade jag mig upp i min säng med mitt mysiga täcke och hundratals kuddar och beredde på mig att storgråta och visst, det gjorde jag. Det var så hemskt att jag måste sluta gråta åt någon dum, men otroligt bra serie. Det kändes bara som jag ville sitta där och gråta så varför inte göra det när det fanns en bra anledning? :)


Senare på kvällen skulle vi in till Globen och kolla på The Eagles. The Eagles har funnits i över 30 år, så det är inte direkt några hetingar som står på scenen och om jag ska vara riktigt ärlig så är det inte min typ av musik heller, men det är kul att se människor som är otroligt musikaliska! Mamma hade fått biljetter och klart man hänger på för jag älskar verkligen atmosfären i Globen. När man öppnar dörren från logen och går ut i Globen och andas in all luft när Globen fortfarande är ganska tom på folk. Jag älskar att se killarna som klättrar upp för repstegar miljardermeter upp i luften för att sedan sköta ljuset under konserten. Framför allt så älskar jag att gå omkring i Globen så trots mitt val av skor vandrade jag, mamma, pappa och Emma till andra sidan för att besöka min morbror och moster. När Emma och jag stod där på trappan så sa jag: Det är ju alltid en merit att ha sjungit i Globen, så varför ser vi inte till att få det gjort? Emma höll med mig och började sjunga på "I'm in the band" vilket inte är min låt direkt fast jag hängde på henne för att sedan kunna skriva att jag har sjungit i Globen i min blogg! ;) Konserten var faktiskt okej, det var kul att se när de spelade akustisk gitarr och elgitarr! Plus att när vi har logen är allting mycket mysigare, självfallet så var vi inte ensamma i logen utan det var en till från mammas jobb med vänner, det var kul! :)


På söndagen träffade jag Malin och Karro. Vi åkte in till stan och kollade i butiker. Det var jättemysigt och eftersom det var så fint väder så bestämde vi oss för att promenera från centralen med varsin glass i handen till Slussen och sedan åka hem därifrån på eftermiddagen. Karro skulle leta efter en bh men det slutade med att Malin köpte en och jag köpte två och Karro blev utan! :/  Efter mycket velande av var vi skulle äta blev beslutet att vi skulle ta nått att käka på donken och sedan köpa glass! Efter ätandet kollade vi i fler butiker och hade allmänt trevligt. Sen gick vi och köpte vår efterlängtade glass och gick till slussen för att sedan åka hem. Karro behövde plugga men Malin följde med mig hem och käkade middag här också.


Det här börjar kännas tråkigt. Sitter och skriver i Word och hoppas att jag någonsin ska få chansen att klistra in allting i min blogg, suck.


Nu ska jag äta och njuta av min sista dag på lovet.

Puss


RSS 2.0