Så shoppingsugen!

Jag har inte shoppat på så länge nu och konstigt nog har jag ändå inga pengar (?). Jag lovar att jag inte kommer att gilla nånting i butikerna imorgon bara för att jag har längtat så att få shoppa, men jag kan ju inte låta bli att kolla in massor med plagg jag gillar. Här är i alla fall några godbitar jag vill ha:

      

1. Fred Perry-jacka, snygg på svala sommarkvällar, vet inte om jag fortfarande gillar den marinblåafärgen som var inne förra sommaren, har inte riktigt bestämt mig! :) Du får i alla fall den för ett bra pris, 899 kr.
2. Fred Perry-tröja. Jag vet inte hur länge jag har gått och suktat över den här men jag har aldrig orkat lägga ut pengarna på den, vet inte varför. Det känns som tröjan är tidlös för modellen har ju funnits i några nu! 799 kr.
3. Odd Molly-jacka, suuupersöt. Inte riktigt min stil, men jag har ju ändå ingen bestämd stil så varför inte? 1399kr.
4. Odd Molly-linne. Tycker den här var supersöt men lite för mycket nattlinne över det hela, däremot finns den i marinblått och gråbeige också. Den vita blir snygg på när man är brun. Bra pris! 499 kr.
5. Twis & Tango-sjal. Jag älskar allting från Twis & Tango, måste bara ha den här sjalen! 299 kr.
6. Pepe Jeans-klänning. Så söt med små hjärtan. I adore. 799 kr.
7. Juicy Couture. Nu saknas det bara velourkoftan och byxorna från Juicy Couture, superfina! 998 kr.



# 1-6 Sid and Sally 
# 7 Nelly 

Jag lovade mig själv att min blogg inte skulle bli såhär igen, men nu blev det så! Förlåt Fredrik :/
Kärlek


En trött en

Nu är jag trött! Är äntligen klar med avhandlingen och nu sitter jag och taggar inför lite shopping med mami och Emi imorn. Mamma och jag hade tänkt att dumpa Emma på Panduro så ska vi gå till MQ sen för att fixa hennes presentkort som hon fick till jul. För det var nämligen så att när pappa köpte 2 presentkort på MQ vid jul så gjorde hon i kassan fel och drog ett kort två gånger vilket resulterade i att ett kort inte hade några pengar på sig och det andra kortet spärrades, för korten är engångskort och går inte att fylla på igen. Så en varm vinterdag på jullovet så skulle jag handla min kära STHOCK LM-väska på MQ då jag fick reda på att det inte fanns några pengar på kortet vilket gjorde så att Elena och jag fick stå i kassan i mer än 2 timmar. Det var ju iofs. trevligt. Träffade ju massor med trevlans folk + att vi blev "VIP" där på MQ! ;) Tjejerna som stod i kassan var jättegulliga och hjälpsamma och tillslut lyckades de lösa problemet!  Så jag fick min väska! Nu gäller det bara samma problem med mamis kort, ser inte fram emot det! Hoppas de lyckas få tag i huvudkontoret snabbt så det löser sig! I alla fall så vill jag bara tacka personalen på MQ i Gallerian för det var verkligen varmt och massor med otrevliga människor i kön den dagen och ni i kassan gjorde det i alla fall lite roligare! Det fick mig i alla fall att gå tillbaks och handla där och det var ju smart att vara trevlig mot den kunden som verkligen älskar MQ! :)

Nej. nu ser jag verkligen framemot Private Practise som börjar 21.00 på tv4!
Får se om jag hinner med att skriva i mellan shoppingturen och firandet av Krishna (förlåt Kristina) imorgon! (;

 
 

Btw, så ser killen i nya serien (Dr. Pete Wilder) ut att ha en snygg liten rumpa, Lovisa kommer att bli strålande glad! Yummy på honom! ;)
Kärlek

Stolt är dagens ord

Imorse när jag vaknade så var det fint väder ute vilket fick mig på bättre humör än vad jag skulle ha varit på när jag visste att jag skulle spendera hela dan med att plugga. Jag och sis åt frukost tillsammans sen kollade vi på Okänd diagnos, vilket är Emmas favoritpogram. Jag gav upp när jag hade ont överallt, smittad av alla åkommor på tv. Jag gjorde mig i ordning och sen började jag skriva på avhandlingen - Cypernkonflikten. Jag trodde aldrig jag skulle bli klar med första utkastet, men nu är jag det och till och med pappa tyckte det var bra! Yey! Så nu har jag en paus, influerad med lite sång och surfande på alla olika slags communitys ^^ Funderar på att gå ut en prommenad ut i fina vädret. Det jag ville komma till är iaf. att jag är stolt över mig själv som faktiskt har pluggat på ett lov, kan inte tro att det är sant. Jag? Jag är världens lataste person som skjuter upp allt i sista lilla minut, eller åtminstone har det blivit så ofta på senaste tiden. Jag är i alla fall så glad! Jag hittade en jättehemsk bild i min kusins blogg, men kände att jag ville dela den med er. För vi hade faktiskt kul! Jag har träningsvärk i handen, fast jag är en blivande rockstar också. Därför får dagens låt bli: Nickelback - Rockstar och så får det bli världens finaste låt: Lifehouse - Everything. Nej, nu ska jag hitta på nått annat innan jag sätter mig och skriver lite mer!


 



Puss

Guitar Hero

Idag har jag, Emma och kosin Malin spenderat hela eftermiddagen framför tv,n spelandes Guitar Hero. Jag trodde faktiskt inte det skulle vara så kul som det faktiskt är men man blir seriöst besatt av det. Vi hann även med att spela lite Wii-tennis mot varandra också. Supermysig dag! Nu längtar jag tills på fredag, för då blir det shopping och firandet av Krishna (Kristina) på kvällen hos kosiner! :) Imorgon är det en bajsig pluggdag som verkligen behövs. Har bara skrivit en sida på avhandlingen om Cypernkonflikten. Jag måste shoppa snart, får abstinens. Iaf. så pallar jag inte skriva mer nu. Mår illa när jag tänker på hur tjock jag är.

Puss.


Nikeskor

Jag är redan trött i huvudet och klockan är bara halv tolv. Jaja, ska träffa kusin sen och det blir kul! :) Måste bara visa ett bar supersnygga skor som jag ska kolla på i veckan!



Jag kan inte bestämma mig vilken stil jag vill ha så det får bli lite mixat. De här passar nog bra till min nya skinnjacka! :)
Bilden är tagen från Stadium.

Ett skepp kommer lastat med 1 liter smoothie

Inte har man gjort nånting annat än att ta det lungt i dag, vräka sig en halvliter smoothie (om inte mer), kollat på Gilmore Girls, iofs. så gick jag och Emi en promenad till centrum för att handla allting till smoothien och den blev skitgod! Vi gjorde en med hallon och banan och en med jordgubb och banan. Jag tror jag föredrar den med hallon, mums! Just nu sitter jag i köket och kollar på när Emma och pappa slavar i köket samtidigt som jag lever mitt liv som en äkta och jobbigt tonåring, jag föredrar att inte hjälpa till utan att sitta här och klaga istället! Visst, nu låter jag hemsk och det är jag. Emma är iofs. likadan när jag tänker efter, precis likadan fast hon sitter och läser högt och ljudligt ur mammas kokbok, kan saker bli mer intressant i mitt liv: Nej! Jag märker att jag bara skriver skit, återkommer om jag kanske har nått vettigt att skriva, imorgon ska jag nog lata mig och plugga, tyvärr. Kanske läsa lite Shakespeare, yey! >.<  Inget imot Shakespeare då. På onsdag ska jag och Emi vara med Malin och på eftermidddagen blir det nog Slottssprinten med Vattenfall. Btw, så ska mamma äta med kungen sen (var tvungen att få med det på ett hörn)! Jag är stolt över mami, och över alla andra som ska på den dära middagen! :) Juste Emma köpte en skitsnygg jacka på H&M idag, funtar på att köpa en likadan beroende på var det blir för sneakers, funtar på ett par Nike-skor, Jennys var så snygga! Det här blev boring, nu slutar jag - innan jag går i pension.

Bilder kommer nog sen.
kyss

Early morning

Idag ringde klockan 8.50 som plannerat och jag vet, alla blir så sura på mig när de får höra när jag går upp så tidigt men det är bara för att jag vill hinna med mycket idag. Jag gick upp lite efter nio och käkade frukost med Emma. Sen kollade vi lite på Gilmore Girls, det allra första avsnittet som jag tydligen hade sett (?) och vid tio så dök jag ner i en berörande läsning om Cyperns historia. Historia för mig är nånting jag inte kan ta in i min stackars lilla hjärna men när det kommer till Cypern så blir jag helt besatt, eller nästan. Nu har jag läst kanske femton sidor om Cyperns äldre histora och modernare + cypernfrågan. Det tog två timmar, men jag känner mig ändå nöjd för jag han ändå skriva lite punkter under mina frågeställningar också. Nej, usch vad ointressant det här blev!


Nu hade jag tänkt att gå och göra mig ordning för att sen äta lite lunch med sis. Idag är det en sis-dag då jag och Emma hittar på nått. Vi hade tänkt att gå till centrum i det fina vädret och köpa hallon, jordgubbar, banan, vaniljyoghurt och göra en nyttig smoothie. En sån som jag, Lovisa och Chrille är besatt av, som de gör på Najaden (gymmet vid skolan). Mums! Btw, så skrämde jag just bort en katt från Buffys grav, stackars käre marsvin, kan ingen låta henne få vila i fred! Jag vet, jag blir konstigt efter två timmar frivillig historia! :)

Nej, nu ska jag inte sitta här. Får se om det kommer lite bilder från dagen senare.
Ha en bra dag!
Puss

Tolken

Såg nyss en jättebra film på tv3 med Nicole Kidman. Underbart bra, satt klistrad framför tv,n i 2½ timme. Det bästa utav allt var nog att den slutade helt oväntat fast man trodde att man hade förutspått slutet redan.

image20
The Interpreter

Godnatt

Hatar när jag blir såhär

Jag ska göra det här kortfattat för jag blir så trött  på mig själv och jag vill inte att min blogg ska bli så deprimerande som jag kan känna mig ibland, rätt ofta på senaste tiden faktiskt. Iaf. så är jag trött på att sakna dig och jag ångrar det valet jag gjorde då. Jag trodde inte det skulle kännas som det gör nu, men det gör det. Redan ett halvår efter jag hade tagit beslutet började jag sakna dig men trodde du redan hade glömt mig, men det hade du visst inte. Varför ska det alltid vara såhär? Varje gång jag ser dig mår jag illa och jag hoppas jag döljer det för dig för du har inte gjort något. Det enda som får mig så jävla illa tillmods är att jag vet att jag aldrig kan bli den du vill att jag ska vara. Jag vet att det är försent nu, men jag tänker var och varannan dag varför vi inte gjorde nånting åt saken. De jag har berättat det här för frågar samma sak. Om ni gillade varandra, varför hände inget? Jag vet inte, men samtidigt är jag glad att det inte hände något då, det är kanske därför det är lättare att försöka komma över något jag inbillat mig, eller lättare och lättare, det är skitsvårt. Såfort jag försöker glömma dig så dyker du upp i mitt liv. Varför?

Var tvungen att skriva det där, och vet ni vad det töntigaste är? När jag skrev det lyssnade jag på Bleeding Love, haha! Jag är patetisk och kommer alltid vara det! (:

I alla fall så gav pappa och jag oss ut på en mc-färd! Dit gick så jäkla bra för mig! Det känns som under tiden jag inte kört så har det jag lärt mig smält in så nu gick allting bra, växling, koppling - gas, allt! Jag till och med körde i trafiken bland alla andra övningskörare (fast de körde dock bil). Jag verkligen älskar motorfordon, blir så glad av de! Min kära övningkörningsskylt tejpade vi fast med Emmas handbollstejp på ett av pappas gamla Armani-skärp och fäste runt mig... såg riktigt trendigt ut faktiskt! ;) Nej, älska motorcyklar! Jag längtar tills vi ska köpa ställ och allt! Jag har kommit en bra bit påväg, nu är det bara att få lite mer koll men det går nog snabbt. Har ju talang för sånt vettu ;) Usch, det där lät skrytit, men jag måste få skryta, är ju inte bra på så mycket mer. Jag menar, bollsporter och motorfordon är min grej, nu när jag insett att jag suger i skolan!

Hade tänkt att visa en bild på Hondan jag suktade efter förut men insett att min kära Yamaha har så mycket tålamod med mig så den får bli kvar + att den är så himla körvänlig - hela rubbet! Älskar den helt enkelt! :D



Imorgon tänkte jag vakna upp tidigt, äta frukost och kolla lite på tv - kanske hinna med att skriva lite i bloggen sen hade jag tänkt att lägga ner två timmar på konflikten och sen så är jag fri att göra vad jag vill resten av dagen och kvällen! Skönt! :)

Nu ska jag inte skriva nått mer för den här timmen, känner mig så nertyngd så snart kommer värsta emo-inlägget, haha! Nej usch. Återigen, skönt med lov!

Kärlek

Honda MC

Dashboard Confessional

Jag säger bara emorock/indierock och vips så har vi Dashboard Confessional, bandet Annelie älskar! Deras musik får mig att orka. De är så jävla bra helt enkelt!

image18

Söndag, en bläig dag!

Söndagar brukar vanligtvis vara min deppdag eftersom det brukar vara dagen före skoldagen vilket brukar kännas betungande, men som jag sa förut: Tack käre lov för att du är här! Så idag känns det faktiskt inte så betungande, jag är bara lite småarg för jag har blivit jätteförkyld igen, när ska jag nånsin komma tillbaks till handbollen? Jag blir så arg.

Ska ta en alvedon-brus sen, det får en att känna sig återfödd så man orkar igenom en dag med en bajsförkylning. Sen ska jag och dadi ut och övningsköra mc,n tror jag! Hoppas hoppas, det var så länge sen + att det är ju utmärkt när jag är sjuk för då smittar jag inte ner nån stackars kompis om jag skulle förmå mig att vara lite social för ovanlighetens skull ;), nej jag skoja.. men idag är det min hemmadag och det har jag all rätt till tycker jag! Det är synd om mig, jag tycker synd om mig och det skulle kännas bättre om du kunde tycka synd om mig också!

Till Chrille så hittade jag en fin bild på en världskarta och tro det eller ej så är Sverige ett rätt stort land på kartan när jag tänker efter, tihi! Nej, men jag känner min skyldighet att ge den här bilden till Chrille som tack för att hon är sötast!



Imorse när jag vaknade (dock väldigt förkyld) så kände jag mig väldigt kreativ. Så det första jag gjorde var att ta på mig ett par skitsexiga långkallingar, eller typ underställ (förberedde mig inför mc-färden) och sen min avlagda JL-tröja, när var det man hade den sist? I typ 6an eller 7an... haha, iaf. så kände jag att jag tyckte synd om Johan så jag tog på mig den för hans skull + att tröjan sitter fortfarande rätt bra om man bortser från min mage >.<. Iaf. över det tog jag på mig min Everest-jacka som jag inte gillar så värst mycket och tog pappas kamera redo för att gå ut och fota små fåglar. Det slutade i en katastrof. Jag ville ha bilder på små söta talgoxar, men de vägrade visa sig och när de väl visade sig så satt de mitt i en buske, vilket resulterar i att fokusen fastnar på grenarna och bilden blir som vilken annan, tagen med en mobilkamera eller vad fan som helst. Jag blev sur och gick in igen. Passade på att skriva ut några Martin Stenmarck-ackord till pianot men den som hade skrivit de var ju typ tondöv så det resulterade i att jag hamnade här. Nä, nu vill jag köra min käre motorcykel, får typ abstinens eller så har jag det redan... inte vet jag! Btw, så gick den där urgullige filmen med Vin Diesel igår på tv4 igen, var tvungen att se den... är inte Vin Diesel sexig? Mama vilka muskler! :O Glömde att jag skulle spana in hans rumpa åt Lovisa, hoppas hon gjorde det själv... jag menar, wioo, sexysexy... och hans bröstmuskler! Jag älskar förden delen Fast and the Furoius-filmerna och han är ju typ med i 1an & 3an eller nått.. eller bara ettan? Skulle iaf. vilja se mer av honom, yummy! Aja nu ska jag sluta... ska gå och tycka  mer synd om mig själv och klaga hos Mami.



Puss!

Älskar min Elena

image14

Skönt med lov!

Det behövs verkligen ett lov nu. Det värsta är att jag kommer att behöva ägna minst två timmar per dag att skriva om cypernkonflikten i en samhällsuppsats som ska göras efter en doktorrand-mall. Det är väldigt mycket skriva och sätta sig in i och det är det som är jobbigt annars tycker jag uppgiften är rätt kul. Glömde jag nämna att den skulle vara på 8-10 sidor? :)

Jag har inte så mycket inplanerat än, tänker ta det som det kommer. Det enda jag vet är att jag ska vara med Malin, sen ska jag och Jenny ha en dag tillsammans, det blir på lördag. På fredag ska vi fira Kristina, då blir det middag, mysigt! På förmiddagen på fredag blir det nog shopping med mamma, utan pengar för min del... Ska nog försöka hälsa på Chrille på hennes jobb också nån dag. Lovet verkar bli rätt lungt men kul på sitt sätt om man bortser från pluggandet. Det skönaste ska bli att få sova och även kolla på Gilmore girls och Kyle XY på eftermiddagarna, är tämligen lite småkär i Kyle ^^. Ska även hinna med gymmet med Linda! Inte så mycket än, men som sagt, tar det som det kommer! Glömde jag nämna att jag ska läsa Shakespeares Macbeth i manusform också och lära mig engelskaglosor? Jag ska vara positiv nu (; Jag ska ha så kul som möjligt och träffa så många gullisar som möjligt! :)

Nu gick just BWO vidare och....Frida & Headline, shiet vad söt han killen är, lilla Mowgli, värsta gullig! Men tyvärr är melodifestivalen suckish men nästa lördag så är jag med Jenny och då blir det kul. Förra lördagen såg vi på melodifestivalen på festen fast utan ljud, effektfullt! ^^ Men Björn Gustavsson är ju bara för go. En liten charmig sak, me löv! :)

aja loosers, puss på er

Dagens låt: Coldplay - Fix you

Emmas lilla kalas

image13


Grattis Emmapemma i efterskott, nu är du en jobbig tonåring! ;) Inte för att du inte varit jobbig innan men det lär blir värre nu och vet du vad? Jag ser inte fram emot det! (; Men du är då alltid min kära syrra så jag måste väl acceptera det eftersom du trots allt accepterat mina pms-utbrott (jag har dock inte pms vad jag vet ^^). Du kommer alltid vara den jag bråkar mest med, men du kommer också alltid vara den som alltid finns vid min sida no matter what! Du & Jag, sis, vi föralltid!

12345 6


1. Kära sis
2. Min sötiskusin Linda <3 (& nuvarande gymkompis) & jag
3. ÄlsklingsJenny <3 & jag
4. Russian hoes, (jag är gravid om ni undrar)
5. Sötiskusin Malin <3 inslagen, (bara för att jag också ville öppna paket) ;)
6. Hetaste någonsin, Malin & Jenny!

Tack för idag älskade kusiner, ni är allt för goa!
Kärlek till er <3

Masterpiece Beyond Length

Jag vill bara tipsa om en jättebra mascara som just nu är min favorit. Den gör så att fransarna får mer volym och ser längre ut. Nackdelen är man ska ta bort den, för den smular sig gärna så man får allt i ögonen, men jag kan säga att det är värt det! :) Jag har tanned black/ bronze och verkligen älskar den färgen och allt!


  


Det finns även andra färger, men vet inte om de har kommit till Sverige än!
Jag vet inte exakt hur mycket de kostar, men orginalpriset är nog omkring 160 kr!

Spring och köp!

Idol-Sebbe på tuben

Kom på att jag måste berätta sen sak, rätt tråkig, men kul om man var med!

Igår påväg hem från Hare Krishna (studiebesök) satt jag, Vera, Stina, Christina och Stina på tunnelbanan. Vid hötorget står en kille påväg att kliva på tunnelbanan, men innan tunnelbanan stannar helt så speglar han sig i fönstret då jag upptäcker honom och tänker: Men hjälp, jag känner nog den när snubben men vem är han? Det visade sig vara fel, jag känner honom inte. Det roliga var att Stina B såg också honom och säger: Hjälp, där är ju idol-Sebastian! Varpå jag skriker: Jaaa, det är ju idol-Sebastian, ungefär ut över hela tunnelbanevagnen, troligen så hör han också eftersom han kliver på i samma ögonblick (pinsamt moment). Jag harklar mig lite och låtsas som ingenting. Vera och Stina B som sitter så de kan se honom håller utkik och efter två stationer säger Vera att han har gått av då jag halvskriker till Stina V och Christina: Såg ni idol-Sebastian eller? Stina V blev då besviken att hon missade honom och frågade var han gick på då jag exalterat berättar högt och ljudligt att han hade passerat oss, nästan nuddat oss, det säger jag dock på skämt, men vem vet, han kanske inte kan urskilja ironin från allt jag sa? :O Samtidigt så märker jag att Stina B försöker säga något, men jag lägger ingen uppmärksamhet på det för jag är ju fortfarande helt supermega exalterad, och hur töntigt är inte det, iaf. så frågar Chrille då: Men vad var det för låtar han sjöng nu igen? Då jag (såklart) börjar sjunga på Do what you've told återigen högt så alla hör mig, pinigt värre. När Stina B äntligen får kontakt med mig så väser hon: Han har inte gått av än, han sitter ju där borta... jag tror han hörde allt! Jag trodde jag skulle dö. Inte så mycket för att han skulle komma ihåg "hon som snackade om mig på tuben" utan för att jag betedde mig som en jävla fjortis plus att jag sjöng hans låt väldigt falskt (hade inte en bra röstdag igår trots att jag sjöng upp för musikläraren). Jag menar Sebastian skulle aldrig bry sig om sånt crap men just då höll jag på att dö. Fast efteråt är det bara kul! När jag berättade det här för Tony imorse så lugnade han mig med att han aldrig kommer att komma ihåg det om han hörde, men i alla fall. Jag är inte sån och just då framställde jag mig så en jävla idiot och jag tror det är det som kändes värst. Btw, så blev det synd om Vera sen som sa att han hade gått av! ;D Nejdå, men det var iaf. en plågsam resa från Fridhemsplan till Gullis.

image3
                                                           http://www.nattvandrare.se/bilder/sebastian.jpg


Nu ska jag fixa lite musik till mobilen, sweet dreams!

babbel

som många vet så har jag redan en blogg, dock lite mer privat så den här får bli för alla sötisar där ute, om ngn skulle visa sig intresserad!

åt nyss alldeles förmycket till middag och kanske så åt jag, tyvärr, lite, harkel, naturgodis efteråt. Blir så trött på mig själv, men jag kan bara inte låta bli. Jag är nog inte ensam om problemet att älska choklad och sånt crap men det är väldigt jävla jobbigt, ursäkta mig, men det är snart inte kul. Måste nog gå i terapi snart...

Denna vecka har varit blandat med bra och lite mindre bra saker. De flesta, både lärare och kära små elever på fria har varit på rätt dåligt humör hela veckan, vad beror det på? Nästan alla har varit surisar, hela stämningen i skolan har varit skit... tack kära lov för att du är här! Jag var dock bara sur hela månagen med brist på sömn från helgens övning med kära Elena i Årsta. Riktigt kul var det, men som sagt så blev det inte mycket till sömn. Säger bara jösses, hur kan man snarka så jävla högt och massivt? Jag ska inte nämna något namn på denna käre pojke, men jag säger bara, shietpommesfritt! :O

Iaf. här är en bild på mig och käre Elena, redo att gå ut och partaja! ;)

Behöver lite cash snart, är shoppingsugen, bläblä, och inte finns det så mycket fint i butikerna. Hatar perioden mellan mellandagsreorna och innan vårmodet kommer in och tyvärr är den perioden väääääldigt lång.

Aja, det här blev väldigt rörigt, kan bero på att jag är trött och klockan är inte ens halv elva än... suck.

kärlek

RSS 2.0