Snabba cash

Jag älskar boken Snabba cash som är skriven av Jens Lapidus. Jag började faktiskt läsa den för rätt många månader sen men inte orkat läsa ut den för det var så mycket läsande i skolan. Egentligen är boken alldeles för bra för att läggas åt sidan men nu sitter jag fastklistrad vid boken igen. Jag bara älskar handlingen och sättet han skriver på och det han skriver om är ett område som jag också är väldigt intresserad av så det är kul! Linda läste ut Snabba cash för väldigt länge sen och nu har hon precis fått Aldrig fucka upp, Lapidus andra bok. Jag kan knappt vänta tills jag har läst ut Snabba cash!


Kärt återseende

Såg på två avsnitt av Moonlight idag och jag kan inte sluta tänka på hur het Alex O'Loughlin är. Jag är så förälskad i honom! Synd att han är några år äldre än vad jag är och bor i Amerika och är sådär lagom känd. Annars kanske jag hade haft en chans?... kanske inte nej, men låt mig åtminstone få leva i den drömmen, tack! ;) Eftersom Alex O'Loughlin blev veckans heting för några veckor sen så kan han inte bli utnämnd till det igen men däremot så får han gärna gästa min blogg igen. Han är så supersygg och sådär gulligt snäll till utseendet. Usch vad jag är ytlig, men jag kan ju bara dömma honom till utseendet och om han är en bra skådespelare och believe me, det är han!



Ett öga rött

Idag skulle vi fira Lars-Åkes 55-års dag, det  blev mysigt! :) Hade varit mysigare OM jag INTE hade sprayat parfym i mitt öga innan så att jag fick vita streck i mitt smink och såg ut som en fjortis och mascaran kletade ut sig över halva nyllet. Det gjorde så jävla ont att jag var nära att skriva ett hotbrev till Patis Hilton (Can Can-parfymen) men sen insåg jag att jag var den att skylla eftersom jag hade varit jävligt klantig med tanke på att jag hade lyckats spruta in parfym i ögat trots att jag hade på mig glasögon (?), hur lyckas man med det? Så där satt jag hemma hos mina kusiner med ett rött och rinnandes öga irriterad för att jag var så ful, som vanligt då.

För övrigt så stör jag mig på mina linser som jag inte kan använda för det gör också väldigt ont då plus att det är sista paret.  Det leder till att jag inte kan övningsköra motorcykel eller boka lektionstid förän jag har beställt nya linser, grattis smarta Annelie!
 
kramkram

Söta skor

Jag tänkte visa ett par supersöta skor som jag hittade på Nelly.com. Dem är från Kaffe och kostar 699 kr. De är absolut inte min typ av skor men underbart söta för de som gillar söta pumps!


Hopplöst

Tur i kärlek? Svar: Nej. Tur i spel? Svar: Nej. Hur gick detta till? :O

Ps. Stina A-V, om du läser detta, sms:a mig, för jag har tydligen inte ditt nummer längre (?) :'( Miss you!

Wii för Wii

Min arm gör ont. Min rygg gör ont. Lårmusklerna börjar visa sig igen. Det finns magrutor under allt fett. Jag är Pro i tennis. Jag har spelat alldeles för mycket Wii. Wii för Wii! :) Min mobil har för övrigt hittat tillbaks till sitt hem, nu är jag glad igen! :)


Falsksång på hög nivå

Egentligen borde inte hans namn få finnas med i bloggen men BLÄ vad jag hatar Håkan Hellström, bläbläblä och blä för alla fjortisar på Skansen som sjunger med i hans dåliga låtar och falska stämma. Fyfan vad det är dåligt och fyfan vad han är ful. Jag vet att man inte ska hata så mycket, men jag hatar verkligen honom och han retar mig enormt mycket. Stängde av ljudet igår när han försökte sjunga, tack för att den knappen finns på kontrollen.

Broken

Min käraste ägodel, min mobil, är sönder. Hur länge höll min Walkman? 3 år. -Ja, tre år (den är då inte trasig än heller). Hur länge höll min Cybershot? -Mindre än 6 månader. Jag är väldigt glad... not. Idag var jag i alla fall och lämnade in den i en 3-butik och tjejen som jobbar där var jättetrevlig och verkade förstå alla knasheter min mobil har för sig, jag antar att jag inte är den första som har kommit in med en trasig mobil och headset. Jag klargjorde även tydligt att det INTE finns några repor på den och att jag gärna vill ha tillbaka den som den ser ut nu. Min mobil i andra händer, hjälp! Min syrra får inte ens röra den. Holy mobil. Allting faller sönder i min värld.


Katastrof

Det som ska kalla sig vara min garderob är en katastrof. Jag har iofs. ingen garderob men där mina kläder hänger och bara är där, så finns det nästan inga kläder. Eller jo, problemet är att jag nyss rensade allt och nu går det inte att få igen lådorna och allting får inte plats på klädstången. Fullproppat. Jag fattar inte det för jag har inte handlat kläder på 100 år och kläderna som jag har gillar jag inte alls. Jovisst, vissa kläder, men jag har väldigt mycket vinterkläder tillskillnad från vår- och höstkläder. Idag early in the morning körde jag motorcykel igen, gick riktigt bra om man bortser att jag var påväg att bli överkörd av en lastbil som tvingade mig att köra på fel sida av vägem eftersom han körde på fel sida. Kanske låter läskigt, men så farligt var det inte, jag lever ju fortfarande så! När jag kom hem efter en timmes körande så somnade jag varpå mamma ropade om vi skulle följa med på on tour och leta efter hårdtryckstvätt till pappa, Lars-Åke och farfar. Det lät ju inte så hejdlöst kul men det var okej, och det bästa var att vi åkte till Länna sen och där hittade jag ett par Peak-shorts, Nike-sneakers och en pumakofta som jag fick av mami! :) Jag fick även se datorn jag vill ha, maaama mia vad fin, underbara underbara dator, musplattan är guldfärgad, så snyggt! Men jag kan ju hoppas på datorn i mitt nästa liv, då jag förmodligen har ett jobb, där jag kan tjäna pengar. Dagen är ung och jag är dödstrött, orkar inte hitta på nått idag mer än att vara mig själv.

För övrigt så var midsommarafton jättemysig! <3

Midsommarafton

Som ni kanske märkt så lösenordsskyddade jag bloggen i några dagar men insåg sedan att jag inte orkade ge lösenordet till alla (: Så nu får ni helt enkelt visa att ni läser och kommentera mera annars så lovar jag att jag lösenordsskyddar och bara ger till mina trogna kusiner som läser! Det är inget hot, det är en varning! ;) Eftersom det är midsommar idag får ni en av mina favoritlåtar, tyvärr är det lite dåligt ljud, men vafan, alltid något! :)

Dashboard Confessional - Saints and Sailors




Glad midsommar!

Bärbar dator

Jag blir så sugen på en egen bärbar dator nu när jag har sett Malins Mac Book. Malin tipsade mig om VAIO, men pappa sa att de inte hade nån service på sina datorer här i Sverige och det ställer bara till en massa problem. De ända datorerna som det finns service på i Sverige är Hp och Lenovo och Lenovo är inte direkt något skönhetsmärke. Så det som återstår är då Hp, vilket jag vet är bra datorer, men kanske lite tråkigt. Som tur var hittade jag den här, som jag då avgudar och måste ha, från deras senaste serie Notebook PC. Jag vill ha en dator som inte alla andra har och som är speciell, som jag kan känna är min egen dator, and I've found it.



HP Pavilion dv2800 Artist Edition Entertainment Notebook PC series
Den är specialdesignad, är den inte underbar?

Svart

Igår när jag var hemma hos min Jenny, för att fira att hon tagit examen så fick min moster syn på mina svarta naglar och sa: - Annelie, har du kommit in i din svarta period nu? Jag tittade frågande på henne och insåg att hon hade fått syn på mina svartmålade naglar. Jag svarade: Period och period, i så fall en väldigt lång period, kommer lite då och då. Ett år, sa jag. Jag har varit svartklädd i ett år. Hon log lite mot mig och berättade att min andra kusin Micke hade sin "svartperiod" i sextonårsåldern då han färgade håret svart. Hon frågade även om det skulle komma för min del, men jag svarade att jag är rätt nöjd med min hårfärg och det aldrig kommer att hända. Svart är en riktig snygg färg. Jag bär den gärna extra när jag mår sämre. Men jag mår inte sämre när jag är omringad med släkt och familj, jag gör det bara inte. Men jag mår ofta dåligt annars. Det är piss. Jag hatar det. Jag hatar att vara svart på insidan. Men jag vet att det kommer att bli bättre.

Idag fick vi reda på att en god vän till pappa har dött (vi i familjen kände honom också). Han blev 43 år. Han har barn i min ålder, han skulle gifta sig i augusti. Varför? Varför var det hans tur? Jag är riktigt ledsen, jag är riktigt riktigt ledsen.

Random

Nu har jag äntligen varit och skrivit in mig på körskola för att ta A1-körkort! Äntligen! Ett steg närmare. Nu sitter jag här och kollar på högen med böcker som ligger staplade: MC-boken, Vägmärken och vägmarkeringar och Körkortsboken. Jag vet vad jag ska läsa över sommaren i alla fall!

Apråpå fordon, idag såg jag en likadan bil som pappa har, inte vanligt att man ser, btw, så var den i vårat område, strano.

Min arm gör riktigt ont, asså jag står ut med det men eftersom sprutan tas i muskeln så har jag lite problem att röra armen. Därför skriver jag inte så mycket idag.

Jag ska förresten lösenordskydda min blogg snart. Be prepared!

Ciao!

Tre seklers flaggskepp

And here we are...



Jag ser för övrigt ut som en upstoppad anka, men jag antar att jag bara visar mitt rätta jag!

Lördagskväll

Celine Dion-konserten var verkligen toppen! Nu i efterhand så är jag lite besviken för jag ville höra fler låtar från hennes senaste album, och hennes turné heter ju ändå Taking Chances Worldtour (abumet heter Taking Chances). Hela familjen var där, kusin Malin och min faster och fabror. Jag hade även dragit med mig Stina och Martin. Jag började nästan gråta under All by myself men jag trodde seriöst att jag skulle börja gråta på My heart will go on, men det gjorde jag inte! Jag tror inte Stina gjorde det heller även fast Martin trodde vi skulle göra det! ^^ Det var riktigt bra, men hon kunde ha gjort det bättre, eller begär jag för mycket av en världsstjärna?


puss

Fartdåre

  


Lite mc-abstinens har jag nu igen! :)

Sommarlov

Nu är det äntligen sommarlov för min del! Slutade igår och nu njuter jag av mitt långa sommarlov fram till den 21:a augusti! Om jag ska vara ärlig så har jag inte lust alls att ha sommarlov, jag har inte heller lust att vara i skolan. Jag vill nog helst försvinna ett tag för mig själv eller med de jag verkligen gillar. Det känns som de sista veckorna i skolan har varit konstiga och det känns ärligt som folk börjat visa sitt "rätta jag". Jag tror det behövs en paus för oss flesta. Om saker ska gå tillbaka till sin ordning sen. Just nu känner jag bara för att krypa under en sten eller ta motorcykeln och köra, bara köra och se var jag hamnar och där jag hamnar ska jag stanna tills jag slutar må som jag gör. Synd för mig att jag bara inte har tagit körkortet än då. När jag väl behöver någon så finns de inte här eller så gör jag felet att jag stöter ifrån de. Nej, jag ska seriöst lösenordsskydda den här bloggen innan jag blir mer emo än vad jag redan kan bli.

Grattis sötiaste kusin till studenten! <3

Celine Dion

Imorgon, lördag, kommer Celine Dion till Globen vilket ska bli otroligt kul! Visst, vi har inte sett det än, att hon har kommit, divan Barbera Streisand ställde ju in, så varför kan inte en av världens största sångerska som Celine Dion ställa in då?
Jag ska i alla fall dit med familjen, Stina och min kusin Malin och min faster och farbror! Ska bli riktigt kul att få höra någon så musikalisk, verkligen! På onsdag kommer även Kylie till Globen, då är vi bänkade där igen! :)


Alex O'Loughlin

Den här veckans heting är Alex O'Loughlin från TV-serien Moonlight som för övrigt är en rätt okej vampyrserie! ;) Alex är en trevlans liten man och har en hetinggeting kropp men däremot lite för liten mun (typ för små läppar). Han skulle jag annars inte ha nånting emot! Vad tycks?


image174 image175
 

RSS 2.0