Ett glatt sms

Kom hem från födelsedagsbarnet Malin för en timme sedan. Jag och Karro sprang förbi med en grattisros. Det var riktigt mysigt. Linus och Johanna var där också ett tag, så vi fikade med massor med gott, mums!

Jag är riktigt stolt över mig själv. Jag pluggade faktiskt historia idag när jag kom hem från skolan och jag kommer faktiskt ihåg det mesta från Stevens lektioner! Brukar inte göra det nämligen.

Jag fick även ett glatt sms idag, jag har blivit erbjuden jobb på helgerna.. berättar mer när jag vet mer sen! :)

Sist men inte minst, nu måste jag sova. Kommer somna vid datorn annars... orkar inte vakna upp med nackspärr.
Sov gott därute, puss.

Vitt leende bländar alla



Godmorgon morgonpigga läsare!
I helgen kom mamma och pappa hem med Pepsodents nya tandkräm White now. Jag blev såklart överlycklig för jag ville testa den. Självklart så visste jag att resultatet inte skulle bli skinande vitt som på reklamfilmen men alltid kul att testa. Det sägs att det ska bli vitare redan första gången men att det är temporärt. Fast det vita byggs på med tiden om du fortsätter använda tandkrämen. Jag märkte inte jättestor skillnad första gången men visst blir det bättre och bättre. Jag har även Colegates tandkräm White crystals och den gjorde efter några veckor så att jag fick vitare tänder. Jag har alltid haft ganska starka tänder vilket har resulterat i att de har varit lite smågula (usch!) men med hjälp av dessa två tandkrämer så har det blivit mycket bättre. Så kul! Vill inte bleka tänderna för jag vill inte få prickiga tänder efteråt. En kille i min förra klass blekte tänderna och hade gula prickar efter det som knappt gick bleka bort igen. Har väldigt svårt för tandblekning och solariesolning. Två saker där! :) I alla fall så tipsar jag er med gulaktiga tänder att testa denna tandkräm!

Mind your own business


Idag stämde mitt horoskop igen. Jag börjar bli rädd. Det värsta är att det står inte bra saker där. Tänk om jag håller på att gå under? Nej, jag skojar bara. Läskigt bara att allt passar in men jag ska sluta tjata om det nu!

Denna vecka i skolan har vi projektvecka USA:s statsskick, är rätt okej men jag är inte så för grupparbeten. Kanske om man är 3-4 personer men inte 8 st i en grupp. Det känns som det ska krävas mycket om det ska fungera. Tappar också lusten när nästan allt man säger nekas och sen säger nån annan det man sagt och då är det plötsligt jättebra. Orkar tillslut inte bry mig och grejen är att det handlar inte bara om grupparbetena, för så lätt ger jag inte upp. Har tagit upp detta förut men har bestämt mig nu att jag inte orkar lägga ner mer energi på det. Är lite lagom trött på det mesta i plugget just nu, kanske märks en aning! Förresten, what's up med att kommentera det någon annan gör HELA tiden, mind your own business!

Dagens outfit (bilden ovan, tagen av Christina):
Diadem, H&M
Sjal, Burberry
Trenchcoat, H&M Divided
Axelremsväska, Mark O'Polo
Jeanstights, Zoul
Högklackat, Din Sko

Bio & horoskop

Jag kom just hem ifrån att ha varit på bio med Christina på Söder och sett Patrik 1,5. Filmen var jättebra men det kändes som jag ville gråta hela filmen samtidigt som den hade roliga inslag då man skrattade ihjäl sig. Det var jättemysigt och trevligt i alla fall. Innan kollade vi i lite butiker på götgatan. Jag gillar verkligen söder! :)


Bilder från Chrilles mobilkamera!
 
Jag är väldigt sen på vissa saker (jag vet) men nu när äntligen jag har skaffat iGoogle så har jag bland annat en spinnande och jamande katt på startsidan och även horoskop (se bild). Jag tror inte på horoskop för det är skrivet så det kan passa in på alla mer eller mindre men jag måste bara få skriva att dagens kunde inte stämma bättre in på mig. Jag blev riktigt rädd och tårögd på samma gång. Såhär stod det (inte för att det säger er något):

Leo
Sunday, Sep 28, 2008
You could be feeling a little disconnected from your loved ones right now. And you may even find yourself feeling attracted to someone new at this time. If things haven't been working out too well of late, you might end up questioning some of your commitments where your loved ones are concerned before the day is through.

You'll probably feel like having a little fun today. But if you're really focused on enjoying yourself and having a good time, remember not to ignore those closest to you or there could be some trouble to have to deal with. Be aware that things might not be going too smoothly on the financial front today, and there could be a few conflicts over the subject of money before the end of the day.


Det säger er ingenting egentligen men läskigt vad saker kan stämma. Tror dock ändå inte på sådant crap.

Nu är det middagstime, tack för en mysig eftermiddag Chrille!
Puss

What I've done

Tidigt imorse, sisådär vid 2-tiden på morgonen satt jag och skrev två blogginlägg. Det ena handlade om tid, att tiden inte räcker till för mig och S och hur mycket jag saknar honom. Det andra inlägget handlade om hur jag känner mig värdelös i vissa personers sällskap. Hur de trycker ner mig med indirekta och direkta kommentarer. Jag publicerade båda inläggen men ångrade mig i samma sekund. Tänkte att jag kanske bara var arg och ledsen för stunden men nu när jag sitter här så känner jag fortfarande likadant men det känns som att jag ska tänka igenom om det är värt att publicera inläggen. Om jag verkligen får ut nånting av det. Jag tror jag bara behövde skriva av mig. För er som undrar så går det bra mellan mig och S, han är underbarast men det finns inte så mycket tid över för någons del att träffas så det blir tyvärr inte så ofta men vi tar det som det kommer!

Idag har jag varit i Sickla, centrum och i stan. På förmiddagen följde jag med m&p till Sickla och där gick Emma och jag omkring, suktade efter alla fina kläder. Jag kom hem med ett par jeans-tights och en längre t-shirt med silverknappar på armarna och svarta knappar på ryggen. Har velat ha den sen i somras men har inte kommit för mig att köpa den, så nu slog jag till på stort! ;) Ja, de som känner mig någorlunda bra vet ju var jag köpte de kläderna, behöver inte ens nämna det! ;)

Åkte upp en snabbis till centrum. Hittade inget mer än en tunika/klänning på H&M men fanns bara en kvar i fel storlek så jag bestämde mig för att åka in till stan. När vi var påväg hem från Sickla innan så såg jag en Audi R8 i Tyresö, det finns nog bara en person i hela Tyresö som har en R8:a, den går på 1,2 om inte mer, så kanske inte så konstigt! I alla fall är det den bilen jag ska ha och det finns ingen annan. Även hur ute och gammal den är så ska jag ha den, MIN första bil! ;) I alla fall så erbjöd mamma sig att köra förbi den påvägen hem från centrum (den stod kvar) så där åkte vi förbi och jag fick dregla. Jag har nog aldrig älskat något så mycket som den bilen. Det roligaste är att Andrea är helt tänd på den bilen också. Men deras familj har redan en Audi Q7 (som också är underbar) och en Audi TT, orättvisst, harkel... 


Jag dör, jag dör, jag dör vad snygg!
Min ska vara i svart!

När jag kom hem bytte jag om för tredje gången den dagen och Emma och jag åkte in till stan. Shiet vad mycket folk, men det har ju varit löning så det kan man förstå! Emma kom hem med en jättesnygg väska och jag kom hem med en beige trenchcoat. Kanske lite onödigt köp med tanke på att det snart är vinterjacka som ska köpas men coaten kan man ju använda till våren också! Jag testade även tunikan/känningen från H&M och jag såg ut som en gravid tonårsmamma, blev lite besviken. Så tjock är jag faktiskt inte, i alla fall inte just nu! Vi fikade också på Coffeehouse by George. Jag tänker varje gång på S när jag fikar på "ett av de vanliga fiken" eller är går på Drottninggatan. Han gillar verkligen inte de ställena där "alla" är. Jag börjar hålla med mer och mer med honom, blir så trött på alla människor och trängseln! Han föredrar nog hellre nått mysigt fik på K-holmen eller Odenplan eller så. Kan nog hålla med honom till viss del.

Mamma har fått en elgrill från jobbet (märks det att hon jobbar på Vattenfall ;)). Supergullig. Så till middag blev det elgrillat, riktigt gott. Vi grillade allt från kött till grönsaker till sagginaki, mums!

Nu ska jag slå mig ner vid tv:n, blir ännu en hemma kväll. Jag märker att jag inte sysselsätter mig lika mycket nu när inte S är hemma. Han har dragit hem till sina hemtrakter över helgen. Får mig att sakna honom ännu mer.

Hoppas ni har en bra helg!
Puss

Bilden är tagen från Audi's hemsida.

Kungliga operan

Kära få men trogna läsare!
Jag har inte uppdaterat på några dagar nu som ni ser, så jag ska försöka göra en liten snabbis här med bloggandet! Kom nyss hem efter att ha pluggat med Stina på biblioteket (när jag började skriva). Det är Tysklands, Frankrikes, USAs och Storbritanniens statsskick som gäller på samhällsprovet imorgon och jag kan nästan ingenting fast jag har pluggat som en dåre.

Direkt när jag kom hem idag kom jag på att jag inte gått på toa sen klockan 6.40 imorse så jag hade alltså inte kissat på elva timmar. Intressant va? Har iofs. gått längre än så förut men måste vara världsrekord för den här månaden!

Igår var det opera som gällde. AskungenKungliga operan med italienskagruppen. Jag slutade fyra så drog in till stan med Lina (som skulle till Bengans för att se Sugarplumfairy) och sedan mötte jag upp S som hade varit och lånat en bok på Kungliga biblioteket, tror jag det var. Vi sågs en liten stund och sen åkte jag till Slussen och träffade min älskade Elena då vi satt och pratade på McDonalds då jag vräkte i mig hamburgare och läsk. Efter det mötte jag upp Nesrin från min italienskagrupp och hennes äldre syrra. Vi gick till Operan och där mötte vi vår italienskalärare Nina och hennes dotter. Jag och Nesrin var de enda som kom av 8 personer i gruppen. Väldigt dålig stil tycker jag. Biljetterna kostade ändå 140 kr/st och skolan fick alltså betala 1400 kr. Väldigt dåligt! Operan var okej men jag hade så ont i magen så jag åkte hem efter 95 minuter. Operaföreställningen var 3h exklusive pauser. Jag hade kommit hem vid 00.30 om jag hade sett klart hela också. Innan jag gick berättade Nina att jag också Nesrin hade gjort bäst ifrån oss i klassen på provet några timmar tidigare! MVG åt oss båda! :) Glad blev jag allt. Men nog om igår!

Glöm inte att hålla utskik efter min, vad man kan kalla det... argumenterande text. Vad det handlar om säger jag inte än men det kommer handla om nånting som är aktuellt för mig just nu och som jag också tagit upp med många personer och har fått både bra, dåliga och konstiga reaktioner. Känner att jag behöver skriva av mig lite om vad jag tycker! Som sagt, håll utkik! :)

Nu blir det mer samhällsplugg, pusselilussan!

Nya iPod Nano

Jag skojar inte när jag säger hur glad jag blev när jag såg att den senaste iPod Nano har en avlång form igen. Jag gillade inte när de tryckte ihop den så den blev bred och liten. Nu har även nya ipod nano större skärm, så fin! Jag behöver verkligen inte en iPod för jag älskar min Creative (som har SÅ bra ljud) och min mobils mediaspelare älskar jag. Men när de vackra regnbågsfärgerna är framför mig kan jag inte låta bli att bara vilja ha. Om jag skulle köpa en skulle jag dock få svårt att välja färg så i sånna fall får det bli allihopa. Nej, skojar bara. Jag ska nog låta bli att köpa en. Får bli en bärbardator eller nånting som jag har mer användning för. Men drömma får man alltid göra, and I do!


Annelies outfits

Jag har hittat en jätterolig sida (tycker jag då) där man kan sätta ihop egna outfits med kläder från Åhlens egna märken. Tyvärr finns det inte så många fina plagg men det går att få ihop lite i alla fall. Vissa plagg som jag har valt skulle jag aldrig kunna sätta på mig för det inte är min stil men alla passar i olika så jag hoppas ni får lite idéer med vad jag satt ihop hittills. Mer kommer! :)

  

Gålö och bilkörande


Bilden togs idag på Gålö, visst är det fint? :)
Mamma och pappa skulle köra mammas andra bil på en tur eftersom den inte åkt nånting sen hon köpte sin Prius. Så Emma och jag hänkade med på en tur ut till Gålö där vi gick promenad i skogen och letade efter kantareller.. eller snarare de andra letade och jag gick omkring och sjöng! När vi skulle åka hem sen frågade pappa om jag ville testa och köra mammas bil eftersom de andra två vi har är automat men den här är manuell. Jag blev jätteglad för att jag inte hade kört bil än eftersom det bara har varit fokus på motorcykelkörandet. I alla fall så var det riktigt kul. Först gick det inte direkt bra men jag körde i alla fall inte på bakhjulen som jag gjorde med motorcykeln, tihi. Men andra gången jag prövade så gick det riktigt bra. Jag säger ju det: Jag och motorfordon är själsfränder! ;) Jag är ett steg närmare att bli racerförare nu! ;)

Coldplay i onsdags var riktigt bra. Det kändes dock som hela konsterten gick jättesnabbt. Tog rätt många bilder men inga blev bra. Här är i alla fall två:


 
På bild nummer två så står de på läktaren och spelar. Riktigt grymt! Är en aning avis på de som satt precis där. Men att sitta precis mitt emot var inte heller helt fel!

Idag ska jag bara vara hemma. Skulle egentligen ha träffat S men eftersom båda vi har rätt mycket att göra imorgon så passade det inte att vi sov över hos någon idag. Lite tråkigt, vi har inte setts på ett tag nu. Saknar honom!

Tänkte att jag skulle ladda upp bilder på outfits under veckorna och det får bli två då jag inte har jeans. Har haft på mig jeans väldigt många gånger känns det som.

 
 

1. Svart klänning från ZOUL. Bälte i midjan från Gina Tricot. Armband SNÖ of Sweden och gråa strumpbyxor från H&M Diveded.
2. Sjal från H&M. Armband SNÖ of Sweden. Svart t-shirt från L.O.G.G och svart tubtopp som kjol från H&M Diveded. Grå lång västkofta från Vero Moda. Brun väska och rosa strumpbyxor från H&M.
Det här är inga nya kläder. Känns bra att jag använder lite jag köpte förra året! :)

Hoppas ni får en toppenhelg!
Underbart bäst
Coldplay - Yellow

Stress

Ikväll är det Coldplay i Globen. Riktigt roligt ska det bli också att få höra Albert Hammond, Jr som är förbandet! :)

Jag är supermegastressad för jag får inte in religionen i huvudet som är tills på fredag. Jag kan inte ens nå G-nivå med det jag kan just nu. Jag avbokade min mc-lektion imorgon dels för att hinna plugga och dels för att jag börjar bli lite småsjuk men jag ska hålla mig borta från dessa sjukdomar ett tag till, åtminstone så länge det fungerar.

Jag älskar verkligen kriminologi och italienska. De är mina favoritämnen. Italienskan börjar äntligen sitta och jag börjar utvecklas vilket känns riktigt skönt! Det blir Florens i mars 2009, antingen vecka 11, 12 eller 13. Längtar enormt! Jag blir så facinerad av kriminologin att jag håller på att trilla av stolen. Haha, kanske låter det töntigt men det är verkligen SÅ intressant! Dagens lektion handlade om varför vi kvinnor inte är skyldiga till lika många brott som män (speciellt våldsrelaterade brott). Jag och Lovisa var inne på BRÅ's hemsida och hittade intressanta teorier om kvinnors brottslighet. Visste ni att när män känner att deras manliga identitet är hotad så tenderar de till att bli våldsamma. När kvinnor tillgriper våld så ser hon det snarast som ett misslyckande att hennes sjävkontroll inte räckte till. Det är säkert därför det är färre kvinnor än män som är skyldiga till våldsrelaterade brott. Intressant va? Åtminstone tycker jag det!

Nästa vecka ska Linda och jag fika och plugga på Espresso House, längtar så! Måste få komma bort från det vardagliga pluggandet hemma och i skolan plus att då har jag en mästare på italienska och krim med mig!

Nej, nu är det dags för käk innan vi drar till Globen, det pinsamma är att jag måste sitta och plugga i logen, tihi! Puss


Veckans "things-to-do"

Jag har just insett att det kommer ske rätt många saker den här veckan vilket i och för sig är kul. Det känns som jag äntligen börjar komma in i den dagliga rymten och att jag faktiskt får saker gjorda. Jag tänkte skriva vad min vecka kommer att bestå av. Mest för min egen skull men om ni vill hålla koll var jag håller hus så får ni gärna läsa den också! ;)

• Gå i skolan
• Gymträning med Linda
• Löpning med Linda x2
Coldplay i Globen
• MC-lektion
• Religionsprov och svenskainlämning
• Plugga
• Beep-test i skolan
• Förhoppningsvis träffa S
• Städa mitt rum och badrum
• Njuta av det som kommer i helgen
• Läsa ut Candide (har inte så mycket kvar)
• Läsa den underbart bra men hemska boken I Djursholm och Tensta kindpussar vi varandra
• Börja att spåna lite idéer och ta reda på lite mer inför mitt nya förslag
• Laga mat
• Träffa Malin, Karro och Elena (?)

Det här är det jag kan komma på nu, inte så intressant faktiskt. Längtar dock till Coldplay! :) Förresten, ska det äntligen få bli ett par UGG's i år? Kanske inte så matchande att gå omrking i en goose-jacka och ett par UGG's? Skulle dock inte ha något emot Prada-stövlarna....

Magont och Rousseau

När jag vaknade imorse hade jag fortfarande ont i magen från i lördags. Linda och jag var ute och sprang på kvällen och sen när jag kom hem hade jag riktigt ont och mådde illa. Det fick mig att besluta att jag skulle stanna hemma idag och passa på att plugga och ta det lugnt. Jag hittade High School Musical 2 inspelad på hårddisken och kröp ner under täcket och spenderade hela morgonen med att titta på den, igen. Nu har jag ätit min matsäck som skulle ha varit till årets Kottendagen i vår skola och sedan läst ca 20 sidor i Candide. Nu ska jag låtsas att vara Rousseau och skriva ett brev till min skola. Uppgiften känns rätt avancerad vid närmare eftertanke. Vad hade han för syn på utbildning, religion osv? Hade varit bra om jag haft antologiboken hemma. Det får bli internet istället. Nej, nu ska jag plugga!


Saknar min S.
Puss


Framtida planer?

Jag är så glad! I mitt trötta och illamående tillstånd (åt lite förmycket vitt bröd igår under kräftskivan, inte bra!) har jag kommit fram till vad jag vill göra med mitt liv. Jag hade åldersnoja när jag var 16, alltså för några månader sen och kände att livet är alltför kort för att slösas bort på saker man inte vill göra osv. Men jag vet ju själv att livet inte är en dans på rosor utan att vissa saker måste man bara genomlida (som de flesta lektionerna och ämnena i gymnasiet).

Åter till varför jag är så glad så är det för nu vet jag vad jag vill göra efter gymnasiet (men ska påbörja det såfort jag har tid). De som känner mig bra vet att jag vill bli polis men man kan inte söka in till polishögskolan förens man är 21 år och då måste man ha jobbat på ex. ICA eller McDonalds eller någon annanstans. Så när jag går ut gymnasiet är jag 18 år, ska fylla 19 år under sommaren och då har jag alltså två år på mig att plugga extrakurser, jobba och göra en sak till. Jag ser framemot det nu! Extrakurserna jag ska läsa kommer att ha mycket med det att göra så jag får de kunskaper jag inte läst på gymnasiet. Kanske skulle jag ha valt en annan linje men då visste jag inte exakt vad jag ville göra. I alla fall så sitter jag här med massor med planer och ska börja läsa på om det jag vill göra. Allt med tiden så kommer ni nog få veta mer. Såfort jag vet mer själv så får ni veta. Jag längtar tills det kan gå igenom för det här har ändå varit lite utav en dröm som jag aldrig tänkt förverkliga men samtidigt så lever vi bara en gång (vad vi vet) så varför inte göra det man vill? Vem vet, kanske kräver det här mer tid så jag inte kan bli polis men då har jag hittat något annat jag vill göra. För mig är det i alla fall viktigt att ha ett mål av något slag. Jag kan bli polis när jag blir äldre eller så blir jag det parallelt. Jag får helt enkelt ta det som det kommer men en sak är nästan säker. Jag ska få det här att bli verklighet!

Shoppingsugen

Klockan är efter 10.00 på en lördagsmorgon och här sitter jag, shoppingsugen mer än någonsin. Om jag inte köper en goose-jacka så lär det bli lite pengar över och då kan man alltid köpa lite andra små godsaker...



1. Kate Moss collection hos Topshop igen. Älskar verkligen hennes collectioner. Har dock aldrig blivit av att jag har köpt något, hittills. Den här kostar £120 på Topshop.       
2. Underbara trenchcoat. Den här är underbart söt med rosetten där bak. Om den har passar mig ska den bli min. Den kostar £95 på Topshop.
3. Med en vit skjorta under till mörka jeans och snygga stövlar så ser man lagom uppklädd ut, snyggt! Den här kostar €49.95 på ESPRIT.  
4. Jag älskar stövlar men de brukar oftast inte passa mig med stora vader och högt fotvalv.. men man får drömma. Den här kostar kostar €169.95 och är i äkta läder.

 
   
 

Jag hann även titta lite på PRADA och drömma mig bort men det förvånade mig att det inte var så dyrt. Väskorna kostar en hel del för vanliga människor som jag men resten var inte alls så farligt. 

1. Såg på Engla's showroom att hon hade köpt liknande fast jag gillar nog hennes mer än de här. Dessa kostar €440.
2. Underbara väska, finns i flera färger. Den här kostar €1050. Håller inte för min budget men som sagt, drömma på får man göra!
3. Sötaste plånboken, finns i flera färger (svart, beige och gråmetallic). Den här kostar €260. 

Bilderna på produkterna är tagna från Topshop, ESPRIT & PRADA

En del av mitt rum

Nu sitter jag här ensam i mitt kalla rum en fredagskväll. Känns lite tråkigt faktiskt men har nyss kollat på en film med familjen och det var riktigt mysigt. Det känns som det var ett tag sen vi satt alla fyra och kollade på en film tillsammans nu när jag inte varit hemma så många kvällar. När jag väl är hemma så pluggar jag eller gör annat. Jag tog ett rätt dåligt kort igår på ena delen av mitt rum, tänkte om det var några som ville se som inte varit hemma hos mig. Här är min "klädavdelning" och det är kortsidan i mitt rum precis vid ingången (där jag nu, äntligen, har en skjutdörr :)). På kortet syns dock inte den nybyggda väggen + skjutdörren för att just nu är den inte så snygg. Den ska målas och tapetseras (tror jag) och få fina schabloner på sig. Jag hade tänkt att måla den nybyggda väggen i vitt så den passar väggarna utanför och sedan ha schabloner eller om jag gör något mönster med overhead, inte bestämt än. På insidan ska jag fortsätta ha samma väggfärg som är på bilden under, på den nya väggen och sen tror jag ska tappetsera dörren i något coolt matchande mönster. Det går ju alltid att ändra om man ångrar sig. Min fondvägg är i choklad och väggfärgen heter strand fast ser mer ut som caffe latte, tycker jag.


Ingången är till vänster om bilden

Annelies seriösa inlägg

Idag har jag köpt nånting jag aldrig köpt förut, riktigt roligt var det! Skämt åsido. Inte var det så värst roligt, inte pinsamt heller men det kändes ovant (?). Och nej, jag köpte ingen dildo för det har jag redan!

Elena med min dildo i somras, yummy!
Seriöst, finns det någon fulare dildo?

En arg trötter

Nu sitter jag här igen, framför datorn med hängande ögonlock. Är så trött hela tiden, måste vara på grund av vädret! Igår var Linda och jag riktigt duktiga och tog oss ut i regnet och sprang. Idag har vi tränat på gymmet. Två träningar och det är bara onsdag, vi är så duktiga så vi hinner med minst en träning till! :) Bara för att tillägga så sprang vi i söndags också. Det känns som vi verkligen har börjat ta träningarna på allvar nu!

Om jag ska komma till klagopunkten så blev jag riktigt arg idag. Jag ringde till körskolan för att boka en tid nu på lördag då jag får som svar att de har tagit bort alla helglektioner.... Vad fan är det för stil? Hon i receptionen svarade att killarna ute vid körbanan också måste ha lite ledigt men det förstår ju jag också. Själva grejen är bara att de har sagt att jag ska kunna köra på helgerna eftersom jag går i skolan på DAGARNA som många andra också gör (eller jobbar). De kan ju ha ledigt på förmiddagarna eller någon annan gång.. How about anpassa sig efter sina kunder? De har förmodligen inte hört det förut. Jag blev så arg så jag var tvungen att ringa till mami och klaga och hon höll med mig. Vi har redan betalat massor av pengar för att få köra där så jag måste vara kvar där! Min körskolelärare är iofs. bra men nu kommer mina tidiga torsdagar gå bort i att åka till körskolan i stället. Sinnerligen är det roligare än att plugga men när ska jag hinna med och träffa S och när ska jag hinna med att plugga om torsdagen försvinner i 3 timmar körskola? Attans alltså!

Idag på lunchrasten var Lovisa och jag och åt lunch tillsammans sen kollade vi på massor av fina skor och så köpte jag en tröja till mamma på ESPRIT. Hon blev riktigt glad och det var ju självaste tanken! :)

Imorgon ska jag träffa S och som sagt så saknar jag honom ungefär hela tiden och idag när Aleeses pojkvän skulle komma till skolan så saknade jag honom bara ännu mer. Fast jag tror dock inte S vill komma till min skola... han får nog inget utbyte av det mer än att han får se var jag håller hus om på dagarna. SU skulle iofs. vara intressant att se men vem vet, kanske väljer jag att läsa där en vacker dag istället för Polishögskolan. Man kan aldrig riktigt veta.

Nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av SATC... hoppas jag lyckades spela in hela den här gången, vet ibland inte vad min inspelningsbara hårddisk har för sig bara!

Arrividerci

Annelies Elena

Måste bara börja att fråga: Sov du dåligt i natt? För de flesta verkar ha gjort det... konstig men intressant! :)

Kom nyss hem efter några få men mysiga timmar på stan med Elena. Min plan var att handla lite t-shirtar och så från Monki men istället kom jag hem med en kofta till från STOCKH LM och en tunika från Zoul, så typiskt mig! Elena och jag åt en bit mat på STHLM och sedan begav hon sig mot sin träning och jag hem. Nu sitter jag här i mitt rum och orkar inte göra nånting. Saknar S så förbannat mycket även fast nästan hela helgen tillbringades hos honom. Det kan vara rätt jobbigt att sakna någon så mycket hela tiden men jag klarar mig. 

Imorgon är det skolfoto och det är nånting jag ser minst framemot efter den årliga orienteringen i skolan. Jag har ångest över min hy just nu och vad ska jag ha på mig? Kanske den nya tunikan från Zoul men den är nästan genomskinlig. Äh, jag får vara lite porrig som Lovisa säger, på skolfotot detta år. Det får nog bli så. Ångest! 

Nu ska jag fortsätta göra ingenting, kanske sjunga lite om min röst vill harkla loss. 
Adios amigos! 


Hemskt väder & hemska jackor

Igår var jag, mamma och Emma i stan. Hemska väder och hemskt mycket människor! Man blir ju helt utmattad efter bara fyra timmar i stan, helt sjukt! Mitt huvudmission där var i alla fall att testa vinterjackor så jag kan bestämma mig tills vintern kommer. Eller iofs. hade jag bestämt mig för att köpa en goosejacka så skulle bara testa vilken storlek jag skulle köpa sen. Tyvärr så imponerade inte en jacka för 6000 kr på mig sådär värst mycket som jag trodde att den skulle göra. "Pälsen" på luvan var inte den vanligtvis breda och fina päls som det brukar vara utan den var smal och såg nästan orange, riktigt extrem ljusbrun så fult! Jackorna kändes inte ens att vara i bra kvalité så där stog jag och blev rejält avtänd på en egen liten gås. Jag får se om det blir någon sådan jacka senare i vinter annars kan man alltid köpa massor med annat skoj för 6000 kr! :)

En sak jag och S diskuterat: What's up med dessa FULA jackor? (se bilden under) Det är redan hemskt att varannan Östermalmtant har en sådan men att unga killar går omkring i dessa är ju bara för pinsamt! Ser ut som innerfoder i jackor och materialet är hemskt. Usch!


Denna fula jacka är från Henri LLoyd och kostar ca 2000 kr, finns att köpa på NK!
Spring INTE och köp! (om du inte tycker att den är fin förstås)

En inblick i det svarta

När jag vaknade imorse så var jag extremt trött och det värsta är att det har inte försvunnit än. De flesta är ju trötta på mornarna men när man väl kommer igång så börjar man piggna till men idag så gjorde jag inte det. Vid elva började min mage kurra och jag visste att min matlåda skulle bestå av väldigt god men lite mat så att jag inte skulle bli mätt. Efter att jag, Chrille och Lina hade ätit, helt plötsligt så kände jag mig helt svart på insidan vilket jag inte insåg just då. Jag fick värsta hormonsvängningen, blev sur, kände att livet inte behövde levas och andra deppiga saker. Det var verkligen skitobehagligt för jag kunde inte kontrollera det. Förut när jag brukade bli så, bli extremt deppig så var det oftast i en lång period så jag kunde hantera det någorlunda men just nu så kanske det varade i 30-45 min och under tiden så kunde jag inte tänka något positivt. Efter att jag började klarna till (efter att jag spenderade tid ensam så jag inte skulle förstöra för alla) så insåg jag vad som hade hänt. Det kan inte ha varit ett blodsockerfall för så mår jag inte då. Jag undrar bara vad det kan ha varit för det var verkligen obehagligt. Usch! Det gjorde inte saken bättre att jag har varit trött hela dagen, det kan ju i och försig ha varit en faktor som spelade in där. Undra om det här händer många för jag kan inte se en anledning till varför jag skulle få så nu...


    

Coldplay

Under eftermiddagen har jag varit inne på 3's hemsida och köpt hem lite musik. Det blev Coldplays senaste album och några av deras jättehitar. Om 2 veckor är det Coldplay i Globen och ingen konsert blir sådär superdupermegabra om man inte kan alla låtar. Jag bara ser framemot när Fix you ska sjungas. Den här konserten kan nog slå de flesta konsterter jag varit på under  årets lopp! Jag längtar! :)


Klippt hår och kriminologi

Ingen uppdatering på ett tag nu, ber om ursäkt! Så vad har hänt sen i söndags? Jag har bland annat klippt mitt hår. Jag blev extremt nöjd förutom att jag klippte pannlugg och visst är det supersnyggt men inte på mig bara, jag passar inte i det. Men de flesta verkar tycka att det ser bra ut förutom mamma då! :)


Idag hade jag min första kriminologilektion. Riktigt intressant och det var kul att få se Annica igen. Annica var vår klass samhällslärare men har nu fått jobb på riksdagen så nu har bara de som valt kriminologi som ind.val henne!

Idag träffade jag S igen. Supermysigt! Vi köpte med oss kaffe och satt och myste vid nybrokajen. Kul att det blev så fint väder till kvällen!

Ser framemot helgen med shopping med mamma och Emma i stan. Ska förhoppningsvis köpa en vinterjacka och även lite gulliga t-shirtar som jag spanade in idag på Monki! Sen ska resten av tiden spenderas med S, längtar! Så mamma och Emma får en riktig tjejhelg för pappa är även borta!

Jag och Linda hann även med att gymma i måndags. Vi var riktigt duktiga. Det ska självklart bli en gång till denna vecka!

Nu får ni sova så gott
Puss

RSS 2.0