Effektiv

Idag blir det att jobba på Odenplan. Men innan dess har jag hunnit vara på ungdomsmottagningen, läst en bok i en soffa i centrum och varit på apoteket och hämtat ut recept. Så jag har varit riktigt effektiv hittills idag och klockan är bara 09.36! Men nu måste jag bättre på sminket och kanske välja om mina kläder, hehe. Vi hörs!


I love you



<3


Vad vill jag?

Jag har precis sjungit La tortura, ni vet den som Shakira sjunger. Jag gillar verkligen att sjunga på spanska, brukar sjunga hennes No också, hehe. Knäpp är inte ordet.

Idag fick jag inget jobb. Och det finns en anledning till det, som vi inte ska inte gå in på. Hoppas bara en person kommer tillbaka till jobbet som jag tycker om. Iaf så var det min sista inbokade dag i Sundbyberg igår, jättetråkigt för jag känner mig hemma där, men alla sa att jag kommer få komma tillbaka såfort de behöver extra personal. Så idag besökte jag optikern, köpte nya linser, sökte jobb och var och tränade. En skön dag med andra ord, borsett från äckelregnet.

Pratade med älskling tidigare idag, han är så söt för han har nu pratat med SYV i Jönköping och kollat upp de utbildningar som skulle passa mig. Jag har hittat en jättebra utbildning men jag får panik när jag inser hur mycket det är att göra, men saken är den att jag har en paus på ett år utav en anledning, så jag ska tycka sånt är kul sen, trots mycket jobb och det kommer jag förhoppningsvis göra. Så frågan är, Jönköpings högskola eller Södertörns högskola? Jag kommer inte flytta om det inte är till Jönköping och jag kommer inte gå på SU. Den saker är klar. Nu har jag ca 7 månader på mig att figurera ut vad jag vill och vad som känns bäst och just nu lutar det åt Jönköping just för utlandsstudierna, JAG VILL UTOMLANDS NU och JAG VILL VARA MED MIN POJKVÄN. Sen kommer jag vara riktigt nära BÄSTEVÄN ELENA om hon pluggar i Linköping vilket jag också ser som ett stort PLUS.

Snart börjar Idol och imorgon vill jag jobba, that's it. Jag är väldigt sugen på att köra bil, japp, körkortet ska bli mitt, kör bättre än många så det så.


Man kan skymta min nya leopardblus från Frk, ett av Åhléns interna märken.
Jag har förlorat min oskuld till Åhléns egna kläder, OMG.

Typ arbetsskadad eller nått, dock positivt, har köpt två byxor också som sitter som en smäck.


Kairos

Jag älskar att jobba helg, just för dubbeltOB-grejen. Annars är det inte så kul, speciellt när det inte är så mycket kunder. Det har det där med kairos att göra. Ni vet, chronos är det vi kallar vår tideräkning, en timme är 60 min osv. Kairos är då hur vi uppfattar tiden. Ni vet när man har jätteroligt så går tiden fort, en timme kan kännas som 20 minuter och när man har jättetråkigt så kan tjugo minuter kännas som en timme om inte längre. Det är kairos. Bra att ha ett ord på det tycker jag, jag tror kairos uttalas keros. Det var det jag lärde mig på en retorikföreläsning, faktiskt väldigt intressant, bara inte just nu.

Idag är jag på extremt dåligt humör, mest för att jag har kort tålamod känner jag och inte accepterar allt. Så jag stör mig på allt. Det var nog för att morgonen inte började bra, så när jag gick till jobbet var jag ursinnig och sen när jag kom till jobbet så var jag tvungen att lägga det åt sidan för alla dessa stackars kunder plus kollegor ska ju inte behöva råka ut för mitt dåliga humör och sen när jag slutade och var på väg hem så hände en till grej som gjorde att jag exploderade. Jag brukar inte vara långsint men jag känner fortfarande att jag är lite arg, konstigt.

I alla fall kommer Fredrik snart och hämtar upp mig. Vi ska åka till Uppsala, där hans roomie Anders och hans flickvän Linda bor. Vi ska på kulturnatten där tror jag. Det ska bli mysigt, hoppas bara att jag orkar anstränga mig och vara på bra humör, annars kan jag ju faktiskt stanna hemma.

Jag ska börja lägga upp bilder i bloggen igen, det är bara lite slut på den inspirationen för tillfället :)


Hard work - fotosession

Jag jobbar som butikssäljare. Jag finner det givande eftersom att arbeta med kundkontakt ger så otroligt mycket. Både positivt och negativt, men absolut mest positivt. Jag har nu, sen jag hoppade av utbildningen, jobbat varje dag. Jag har fått jobba på samma ställe och har fyra till pass inbokade där så det är riktigt kul. Det betyder mycket! I alla fall så blev det ett avbrott som butikssäljare idag då jag var på fotosession för företaget jag jobbar för. Det var jag och två andra butikssäljare plus en konsult. Vi var alltså tre tjejer och en kille. Vi blev fotade för företagets hemsida och broschyrer och så. Det var verkligen riktigt kul! Det var trevliga människor, fotografen var jätteduktig och vi hade kul. Jag är verkligen glad att jag blev tillfrågad för den här dagen gav mig mycket. Att leka businesswoman i några timmar behöver alla lite då och då ;) hehe. Nej, men ärligt så var det det vi skulle göra, och jag tror vi gjorde det riktigt bra!

Snart kommer pojkvän, han har flyttat till Jönköping för att plugga så han kommer hem över helgen vilket är mysigt. Vi båda jobbar imorgon men på söndag ska vi ha mysdag! :) Nu ska jag slå mig ner vid tv:n en stund, att modella är faktiskt krävande (så sant), fick liksom springa tvärs över Kungsgatan flera gånger för att se bra ut springandes på bild (vill bara säga att jag hade 12 cm klack på skorna), hehe.

Ni får ha en bra helg!


År tvåtusentio

År 2010. Det är lite mindre än 4 månader kvar på år 2010. Året då allting varit uppochnervänt, jobbigt, roligt, extremt roligt, spännande, nervöst, kärlek, och konstigt. Om år 2010 fortsätter som det hittills varit kommer jag sammanfatta detta år som konstigt. Varför? Just för att det har hänt så mycket grejer i mitt liv just för att jag bestämt mig för det och velat det.

Jag stod där på nyårsafton, precis innan tolvslaget, jag var med min bästevän Elena och min barndomskompis Malin. Jag tänkte att år 2010 skulle bli som inget år innan. Jag var trött på rutiner, jag var trött på mig själv. Men eftersom jag inte tror på fåniga nyårslöften så bestämde jag inget. Jag bara lät det ske, I went with the flow liksom, I still do, och det har lett till sina knasheter som jag länge kommer att skratta gott åt.

Varför sammanfattar jag året när det faktiskt är en tredjedel kvar? Ingen aning, men jag tror för att jag kommit till insikt om så mycket. Så mycket som jag inte kunde föreställa mig om, och jag har då väldigt livlig fantasi.

År 2010 är ett jäkligt bra år. Ett år då så mycket har skett och kommer ske. Och en sak är så jäkla cool, jag får precis som jag vill och det har jag insett. Vill jag så kan jag. Kan jag så får jag. Underbart.

Det bästa som har hänt detta år är givetvis min Fredrik. Älskar dig enormt <3


Bloggandet fortsätter

Jag vill bara säga att jag uppskattar att det finns små själar där ute som fortfarande går in på min blogg, trots usel uppdatering och tvivel att lägga ner den, tack! MEN, jag har nu kommit till ett beslut. Jag ska fortsätta skriva, av den anledningen att jag saknar att dokumentera lite av vad jag gör och för att hålla mitt skrivande uppe som jag tycker är väldigt roligt. Jag påbörjade denna termin ett program på Södertörns högskola. Retorikkonsultprogrammet med inriktning på utbildning och rådgivning därpå jag insåg att jag fortfarande är extremt skoltrött och bara vill jobba och göra lite vad jag vill ett tag. Så då ska vi absolut inte slappa till, överhuvudtaget, även om det är okej att göra det vid nått enstaka tillfälle. Så bloggen fortsätter, med mig, av mig och mycket tack vare er som fortfarande går in på bloggen.


RSS 2.0