Fredag

Jag var så fruktansvärt otaggad på gymmet idag så drog nästan direkt efter jag kommit. Jag hatar när det är så men ibland är det bara så och det är bara att acceptera. Jag drog hem, kollade på några inspelade avsnitt av NCIS Los Angeles som för övrigt är riktigt bra sen somnade jag på soffan. Ikväll blir det att gå och lägga sig tidigt. Har klippningstid imorgon kl 9.00, riktigt mysigt! Faktiskt är jag glad att jag fick tid så snabbt för mitt hår är värre än värst och behövs både klippas och slingas i alla olika kulörer. Jag vill gå och se Shutter Island på bio. Får väl helt enkelt ta och göra det nu under lovet. Alice i Underlandet ska vi brudar i klassen förhoppningsvis se på premiärdagen om vi har tur att få biljetter! Det ska bli mysigt!

Imorgon får vi finbesök på middag av Elena och hennes mamma Bettan plus hennes man Ubbe. Det ska bli riktigt supermegabästmysigt! Har längtat sen vi bokade detta! Sen är det ju förövrigt lov nu. Vet inte om det är särskillt skönt förutom att man kan sova lite längre. Måste ju fortfarande plugga hela lovet. It sucks. Nu är jag trött på skolan. Extremt trött. Vi har aldrig några lektioner men jävligt mycket att göra, det blir ingen balans och det är svårt att vara aktiv.

Nej, nu håller jag på att kissa på mig. Ska nog kolla lite på tv nu, sen hoppar jag i duschen och sen ska jag minsann gå och lägga mig tidigt. Kram på er!


Mys hos Jenny

Igår kväll åkte jag hem till min älskade Jenny. Hon kom och mötte mig när jag stod och valde mellan alla kakor i en butik i Vendelsö. Hon skrattade åt mig. Speciellt efter att jag sagt: Vi ska väl ha glass också? När jag redan hade famnen full med olika kakpaket. Jag köpte glass men vi åt den aldrig. Jag tyckte hon och Andreas kunde få ha den sen. Jenny hade lagat god middag och vi satt och åt massor och pratade. Det är alltid så mysigt. Men om jag ska vara ärlig så var det mest jag som pratade och Jenny lyssnade och gav råd. Det hjälpte massor! Efter maten förflyttade vi oss till vardagsrummet då Jenny var ivrig att få visa mig en av Andreas (säger man kollegor?), i alla fall, Andreas är officer och han har en officerkompis som han och Jenny vill para ihop mig med haha. Han var jättesöt men jag känner inte att jag har fokusen på att ragga på killar just nu. Jag har liksom fokusen på en enda kille. Men gulligt av de att de bryr sig iaf! Och sen vet jag inte om jag orkar dejta en kille till som är ganska mycket äldre. Det känns som att man är inne i olika faser i livet och vad jag minns med S så kändes det som att jag var tvungen att göra mig äldre än vad jag var, även fast jag inte var särskillt omogen så kände jag mig nästan det till slut. It sucks. I alla fall så kröp Jenny och jag ner i sängen efter ett tag och låg och pratade. Sen somnade Jenny. Väldigt snabbt. Precis när jag somnat ringde min mobil och jag svarade i sömnen, hehe. Så då gick jag ut till vardagsrummet och låg och pratade i en lång stund. Samtalet behövdes. Sen när jag sagt god natt för andra gången så somnade jag på soffan och vaknade på morgonen av att Jenny undrade var jag var så då kröp jag ner i sängen igen och så låg vi och pratade. Sen gjorde vi frukost och gjorde oss i ordning. Jag fick vänta på bussen i en halvtimme innan den kom. Mysigt!

Nu ska jag sätta igång med pluggandet! Har pratat med Malin och sovit lite när jag kom hem och kollat på ett random avsnitt av Sex and the City. Så nu är det dags att sätta igång! Jepp! Kram


Back on track

I'm back on track. En kort sammanfattning om vad som hänt sen jag skrev sist:

- Någonting som skulle kunna vara taget ur en film hände
- Massor med känslor uppkom, känslokaos kan man säga
- Hängt med massor med trevliga människor
- Har sett Snabba cash, The Wolfman och Det regnar köttbullar på bio
- Har sett The Hangover, Step Brothers och Grandmas boy på dvd
- Har haft extremt kul
- Har haft det rätt jobbigt och mått ganska dåligt
  (inte nån dålig period utan över en sak)
- Jag har givetvis tränat en massa och min förkylning blir knappt bättre
- Jag har inte varit så mycket i skolan, just för att jag inte haft så många lektioner
- Har inte pluggat så mycket. Har haft fokus på annat håll så nu har jag en hel del att göra
- Vi har firat Emma med släkten som fyllt 15 år, big little sister!
- Elena och jag var i Globen och såg Rammstein. Det var awesome! Träffade Micke där också!

Det var en liten sammanfattning!


Cypern sommar 2010

Så! Nu är det bokat och klart! Cypern i sommar med familj och Elena, helt underbart! I två veckor har vi hyrt hus på den definitivt bästa delen av Cypern! Det är en luxuary villa, som de kallas, de är så underbart fina! Vi kommer ha egen pool, BBQ-grill, och solstolar och allt. Det finns massvis med rum, badrum, tv, iPod-docka (väldigt viktigt), haha, det finns till och med tv inkl. 50 dvd-filmer. Att kolla på film är väl inte prioett utomlands, men kan ju vara bra just in case. Trots att allt detta inte kan låta mer underbart så ska jag komma med en till sak: Bara några hundra meter bort ligger Firemen beach, där alla brandmän tränar varje morgon... yummy, haha. Mamma blev helt till sig när hon fick reda på det, hoho! Det kommer bli så jäkla underbart!

Saken är den att vi gick från att tänkt ha bokat 4 veckor på Cypern till två veckor. Det beror på att, ett, det var fullbokat och maxlängd var just 2 veckor som fanns, två, vi skulle aldrig hinna med att vara där i fyra veckor plus allt annat som ska hinnas med, tre, det räcker nog ganska bra med två veckor eller vad sägs? :)
I alla fall så kommer vi vara i göteborg veckan innan vi åker, så vi kommer hem från Gbg dagen innan vi ska åka, trevlans! Vi ska även och SÅKLART hinna med Öland också. Min sommar känns toppen och helt underbar! Skönt med lite planer faktiskt! :)

Nu ska jag snart ha PA-block. Vi ska gå igenom våra noveller vi skrivit, få kritik och sånt. Creepy! Kram på er!


RSS 2.0