Avskrivning

First of all... broken-hearted girl. That's me.

Men det går över. Det går över nästan lika snabbt som det anländer. Jag tror att det är någon konstig försvarsmekanism som jag har. Jag tar smärtan, känner den en liten stund och sen omvandlar jag den till styrka. För jag känner mig alltid så mycket starkare efter. Så oberoende. För det är precis det jag är: oberoende.

Men för det andra, jag kommer alltid ha svårt att släppa in någon riktigt nära på mitt liv eftersom jag är rädd för att bli sårad. Been there twice liksom. Jag orkar inte. Jag vill ha kul. Slippa hard feelings och så ska det bli. No hard feelings här. Jag ska sluta tro gott om alla. Jag brukar köra med "Tro gott om alla tills motsatsen är bevisad" och visst det ska jag fortsätta med men jag ska vara mer kritisk. Och sen ska jag inte falla för någon jäkla osäker person. Behöver inte ha det i mitt liv. Styrka och svaghet går inte ihop. Bara att inse. Alltså att jag är The Hulk.

Åh, jag känner hur jag vill skriva av mig. Skriva i evigheter om tankar som rör sig i mitt huvud och det ska jag göra, men inte här.

Jag är så glad. För jag mår så bra. I fyra år av mitt liv har jag mått dåligt och nu mår jag äntligen bra. Det är så skönt. Det är därför jag tror att jag känner mig starkare också. Jag känner mig starkt över att må bra och vara glad och ha positiv inställning till det mesta: förutom killar. Jag orkar seriöst inte mer. Det är inte så att jag behöver någon för jag är snarare tvärtom. Jag älskar att vara singel och ha mina möjligheter, det är seriöst underbart men när jag väl engagerar mig i någon så vill jag ha någon form av respons förutom ett broken heart. För tydligen så kan man ju behandla mig precis som man vill. Japp, så är det..... not.

Nu blir jag trött på mig själv, bara skönt att skriva av sig lite.


Min 1:a advent

Okej, dagen som varit och farit. Den har gått extremt snabbt men jag har hunnit averka 2 Gossip Girlavsnitt och 3 Flashforward. De går ju inga bra tider så får passa på att ta igen när jag kan! Denna söndag har jag verkligen inte pluggat. Första söndagen på evigheter, sen sommarlovet skulle jag tro! Eller jag skrev kapitel 2 på PA-novellen men det är så roligt när man har inspiration så då går det bara av farten. Jag kom på mig själv att sitta helt spänd på hur denna novell ska gå vidare och sedan sluta. Sen kom jag på att det är ju JAG som avgör hur den ska fortsätta och sluta. HJÄLP! Den är ju så spännande att jag vill trilla av stolen när jag läser den. Hehe, nej, men jag är nöjd. Känns som jag har bra flyt. Men det är inte ofta jag har inspiration + att jag vill gärna gå och fundera ett bra tag när jag har fått instruktionerna, så det tar sin lilla tid att knåpa ihop något bra!

Kvällen blev som så att mamma och jag åkte upp och kollade på första halvleken av Emmas match och sen drog vi och tränade gympapass på Friskis. Jag orkade inte på samma sätt som vanligt, men så har jag känt hela veckan eftersom jag är lite småsjuk. När vi kom hem blev det god middag och mys framför tv:n, Bones på tv3. Sen läste jag upp min novell this far och efter det har jag suttit i mitt rum som är skinande rent efter gårdagens städ. Jag älskar mitt rum då.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen är det först Supernatural, sen en sväng på kanal 6 för att försöka tycka om Entourage och sen är det min älskling Chuck! Chuck är en av mina många favoritserier. Likaså Supernatural för han som spelar Dean där är råsnygg!

God natt på er små tomtenissar!

 


Direkt från mina tankar (ocensurerat)

Jag har hostat hela kvällen. Hela natten. Hela morgonen. Jag orkar inte mer. Blä vad jag hatar hosta. Det kliar i min hals så jag blir galen. Bajshosta.

Jag måste ta och rycka upp mig nu. Ännu en helg jag bara slappar på. Men jag är så trött och för den delen så mår jag inte bra. Men i alla fall. När jag vaknade för några timmar sedan så kollade jag två avsnitt av Gossip Girl. Jag älskar Gossip Girl. Jag är kär i Chuck och Nate. Emma också. Så vi har delat upp dem. Splittat dem på mitten. Om man blandar Ed och Chace så får man en svensk version- Messiah Hallberg. Han är nog en av de snyggaste i Sverige. Och inte nog med det, han är rolig också. Men han har fru/flickvän och barn. Det känns lite konstigt för han är lika gammal som S. Alltså 25. Shiet, vad allas liv ser olika ut. När jag är 25, hur ser mitt liv ut då? Jag vill faktiskt inte veta. Man får ta det som det kommer liksom. Och mina tankar, för nu skriver jag precis vad jag tänker, som vi skulle göra på svenskalektionen häromdan, de har någon annan. Det känns som de tillhör någon annan. Någon annan som finns i mina tankar konstant hela tiden. Jag vet inte hur jag ska göra med det där. För det går liksom upp och ner. Det har det gjort nu i över ett år. Hehe, jag är seg. Men det är nu på länge jag börjat bli säkrare på mig själv och på denna person. Eller? I alla fall på mig själv. Jag vill bara göra det rätta. Men vad är det rätta? Nu blir jag arg på mig själv. För jag skulle ju sluta med velandet. Ja, jag gillar inte veliga personer och jag är inte velig så nu ska jag sluta vela. Så nu har jag slutat. Jag vet vad jag ska göra. Det rätta och jag vet vad det rätta är. Jag måste bara följa mitt hjärta, även om det kanske blir skadat på vägen.

(På svenskalektionen i veckan så fick vi skriva ner exakt vad vi tänkte på just då, under några minuter. Jag gjorde likadant nu. Bara tankar som flyger omkring i mitt huvud. Ibland kan det vara skönt att få de ur sig. Testa det ni också. Man behöver ju inte direkt skriva tankarna i sin blogg som jag demonstrativt gjorde nu. Men man kan skriva sina tankar i sin dagbok eller på ett lösblad eller så. Det känns som man är mer ärlig mot sig själv då. Man får liksom låta bli att censurera saker som jag ofta gör med mina känslor här i bloggen. Jag är inte en öppen bok, för även om jag nog är en bok som öppnas rätt ofta så är jag inte en bok som ligger öppen att läsas för allmänheten när den vill. Testa att skriva för dig själv, det känns bättre efter, det tycker i alla fall jag!)


Ingen riktig hemmakväll utan B&J

(Jag kunde inte låta bli att lägga märke till hur viktigt &:et mellan B:et och J:et är här i rubriken)

Denna kväll blir också hemma. Måste som sagt bli frisk, få all sömn jag kan få. Kanske inte är så bra att jag tränar då, men det är ju så kul och jag orkar inte vara rastlös! Som ni kanske sett i inlägget under så följde jag dagens schema till punkt och pricka. Är riktigt stolt över mig själv där!

Snart ska papi och jag kolla på ett inspelat avsnitt av min favoritserie Fringe! Sen blir det nog filmen Eragon. Jag spelar in The Matrix Reloaded på min hårddisk så jag kan krypa ner i sängen vid ett annat tillfälle och titta på denna superbra film. Jag måste ju erkänna att jag inte hade fattat Matrix på samma sätt om jag inte läst filosofi. Filmen hade jag ju tyckt varit bra och så, men jag tror inte man riktigt fattar om man som sagt inte läst filosofi eller är lite sådär filosofisk av sig! Det är i alla fall min syn på saken.

I alla fall, hemmakväll- ingen riktig hemmakväll utan Ben & Jerrys och såklart min och Elenas favorit: Phish Food! Jag tycker jag förtjänar en B&J mer än väl, fast jag kommer ju inte äta hela. Det kommer jag inte att orka. Har inte ätit B&J-glass på jättelänge. Det var verkligen superlänge sen känns det som. Gott ska det bli! Dags för sockerchock. Det värsta är att min kropp inte mår bra när jag får i mig så mycket socker så jag får se hur jag mår imorgon. Men det kan det vara värt!

Trevlig lördagskväll mina vänner!



Ben & Jerrys


Lördag

Idag kommer jag ha en jättejobbig och ansträngande dag, se mitt schema:

1. Skriva önskelistan inför julafton [check]
2.
Julpynta mitt rum (inkl. städning av rum och badrum) [check]
3.
Kolla på Matrix [check]

Vad tycker ni? Så jobbig dag!! Vet inte hur jag ska klara av den!!! Nej, men ärligt. Så skönt att äntligen få göra det man vill! Jag njuter allvarligt talat av denna dag!


Mysig fredagskväll

Fredagskvällen blev kort men riktigt mysig! Jag åkte som sagt iväg för att möta upp Lina på Friskis. Där gick vi på ett specialdanspass på 1h 15 min. Det var tre dansledare och de körde massor med olika låtar och dansstilar. De bytte också kläder mellan varje låt vilket var roligt! Det var bland det roligaste jag har gjort i dansform. Jag hann märka att hiphop inte är nått för mig, för tro det eller ej så är jag alldeles för lätt i kroppen och studsar mer än vad jag har tyngden i fötterna. Men dansstilar där man rör mycket på höfterna och så är lite mer min grej och show/jazz också- det är jag nog bäst på (fast jag är riktigt medelmåttig när det kommer till dans) men också för att jag tycker det är roligast!

Efter danspasset så gick Linis och jag och duschade och sen var det barhäng på Friskis. De hade släckt ner och fixat med ljusslingor över hela entrén. Det serverades snacks, i form av godis och chips och sen fick man köpa dricka och toast. Lina och jag köpte (eller Lina betalade, du ska få pengar på måndag) varsin hallon/lime-cider och varsin toast. Sen satte vi oss inne i stretchrummet och det kändes riktigt konstigt att vi brukar sitta där på vanligtvis varje måndag och svettas och stretcha osv. och nu satt vi där duschade och åt mat och med en cider i handen, hehe. Lite knäppt var det men riktigt mysigt!!

Jag hann precis hem till Idol sen, Erik och Tove var lugnt bäst!! Sen kröp jag ner i sängen strax före tio och tänkte kolla på Matrix. Jag älskar Matrix men har bara sett första timmen av den. Men jag blev så trött efter en kvart av filmen så jag satte den på inspelning (så jag kan spola förbi det jag sett sen också) och så somnade jag nästan direkt, inte konstigt när man är lite sjuk (jag ignorerar bara att jag är sjuk). Jag vaknade sedan vid 1.00 och trodde det var morgon. Alltså var jag alldeles utvilad när jag sedan steg upp 8.30 denna lördagsmorgon!


Annie-pannie och Linis-pinis <3


Lina är bäst!


Jag har kinderna fulla med toast, väldigt fint!


Party in da gym, hehe, lite konstig feeling där!


Jag älskar fredagskvällar

Nu måste jag skynda mig att äta och göra mig i ordning och packa väskan. Sen ska jag dra iväg och möta Lina nånstans! Det kommer bli riktigt kul och trevligt! Ha en bra fredagskväll mina vänner!


Vem sa att jag inte var ambitiös?

Eller, alltså, det har ingen sagt för jag är ganska ambitiös när jag sätter den sidan till. Men filosofin vägrar gå in i mitt huvud och jag tror största anledningen till det är att jag inte förstå fullt ut. Och varför jag inte förstår fullt ut är för att jag är stressad och huvudet blockerar. Tack huvudet, tack så jäkla mycket för att du är så hjälpsam... not! Jag har pluggat konstant sen tre. Jag är lite trött nu. Mamma kom hem med mat från Blueberry. Supernyttiga wraps med quinoa, sallad och sånt och med blåbärssmoothie! Det är tur att man har en mamma som jobbar på Stureplan, nära till allt liksom! Till fika har vi blåbärsbollar, har inte riktigt fattat vad det är för nått än, men lär få en förklaring när jag tar första tuggan i den senare i kväll.

Angående rubriken, så har jag hela eftermiddagen suttit och skrivit små kort i Word som jag ska använda som fusklappar på provet! Eller kanske inte nej, jag har gjort kort med allting på så jag kan koppla samman allt. För jag får ingen övergripande bild, jätteirriterande. Så nu kryper jag omrking med alla fyra på golvet och försöker pyssla ihop rätt filosof med rätt åsikter under rätt kategori så det överenstämmer med allting annat. Det är jäkligt svårt det här alltså!

Nej, nu måste jag återgå till det hiskligt roliga pluggandet! Men alla behöver i pauser i pluggandet så sätt på den här låten och dansa och sjung allt vad ni kan. Ni kommer att känna igen den definitivt! Nostalgi javisst! Låten kommer göra en liten gladare för en stund, den är full med positiv energi! :)



Lapparna kanske inte ser så många ut men till mitt försvar så kan jag säga att det är många lappar utanför bilden och golvytan är stor. Jag hoppas jag blir lite klokare med hjälp av dessa lappar jag suttit och skrivit och klippt ut i fyrtioåtta år!


Det är torsdag idag

Jag ligger i min säng och försöker förtvivlat skriva på min bärbara dator. Det är inte så lätt. Jag kom hem för en timme sen och då powernapade jag i en halvtimme, gjorde sedan lite mellis (skorpor och oboy, mums!) och nu ska jag börja plugga på filosofin. Grejen är att jag är rädd för att börja läsa den för jag är rädd att jag inte kommer fatta eller komma ihåg nått och då kommer jag få panik. Det är jättesvårt för jag ser inte hur allt hänger samman.

Idag höll Zekè i idrottslektionen. Vi hade muyai thai. Det var liknande ki-box fast lite annorlunda slag och så. Det var kul men jobbigt. Jag kände att min kropp inte orkade med som den brukar. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu, vill verkligen inte det.

Förlåt för ett tråkigt inlägg, måste nog börja plugga nu. Jag återkommer sen! KRAM


Tack D.C

Jag är lika trött som vanligt, om inte tröttare. Somnade halv tre i natt. Det slutade med att jag gick upp och hämtade två c-vitaminkapslar och en mandarin. Sen satt jag och kollade på Ztv. Då fick jag en chock och ett mindre skrattanfall då jag såg att Leigthon Meester featade en musikvideo. Kommer bara inte ihåg artisten nu. Grejen var att hennes melodislinga och text var så fånig och hon såg verkligen extremt fånig ut konstant i hela videon. Ett skrattanfall var kanske det jag behövde sådär klockan två på natten, hehe.

Nu sitter jag och pluggar filosofi. Kan inte koncentera mig och det är svårt. Men Dashboard Confessional hjälper mig. Deras senaste album är riktigt bra, även om jag inte lyssnat på det så mycket så gillar jag det. Men det är helt annorlunda jämfört med tidigare album! Inte lika mycket high school-sound på det hela, det som jag gillar så mycket. Men det är bra ändå, som sagt!


Hur är livet i skolan egentligen?

Jag blir så trött på att vara trött. Jag orkar inte vara trött. Jag vill vara pigg som en lärka. Jag vill vara så som jag känner mig. Glad och bara glad. Men jag somnar så fort jag bara tar det lite lugnare. Jag kan inte ens ge mig på läsning i någon form (och allting jag pluggar till innefattar nån form av läsning) för då somnar jag. Det spelar ingen roll om jag sitter som ligger, bara är att om jag ligger ner så somnar jag snabbare. Jag skulle kunna sitta på en pinne 50 meter över marken och fortfarande somna när jag läser. Varför är jag så trött? Jag bävar inför vårterminen då man brukar vara tröttare av många anledningar. Suck.

I skolan mår alla dåligt. Alla är så stressade så jag vill gråta för deras skull. Vi har så mycket att det är patetiskt. Till slut så skrattar vi bara när vi får en till ny stor uppgift att göra. Eller ett nytt prov dyker upp osv. Jag vill inte att mina vänner ska må så av all stress. Jag blir jätteledsen. Till och med killarna är jättestressade som i vanliga fall brukar rynka på ögonbrynen och fråga: vadå har vi några läxor? Idag skrev Frida en lista på allt vi har fram till jul, det täcker varenda dag fram till jul. Ge oss luft att andas!! Man kan aldrig prestera fullt ut när man har så här mycket. Det kan väl varenda kotte förstå, eller?

Jag känner mig inte lika stressad som alla andra. Även om jag läser exakt lika många timmar som alla andra så är 300p av de bestående av spanska och italienska som jag tycker är megakul och har väldigt lätt för (tillskillnad från alla andra ämnen då). Jag har även hoppat av Samhälle C som alla snart kommer dö av. Jag har också hoppat av Matematik C för att jag inte behöver det och inte orkade lägga energi på något som jag knappt kommer få G i. Jag har även PA- svenska som gör att jag inte riktigt har samma press som alla andra. Å andra sidan är det mycket i det ämnet också och det gäller att vara riktigt kreativ för att kunna få ihop nått bra. Men jag är stressad. Inte alls lika stressad som alla andra men jag är också grymt stressad. För jag måste verkligen hårdplugga till varenda prov för jag lär mig inte så lätt som de flesta gör (inte alla då). Det har jag fått göra i 2½ år innan. Speciellt om jag får för mycket stress så är jag inte motaglig för något. Min kropp stöter bort allt nytt jag försöker lära mig och allting stänger av. Kroppen vill helst bara sova förbi allt. Som det hjälper! Det gör det ju knappast inte, det är inte riktigt så lätt när kroppen bara säger: Nu är det läggdags, nattinatti och så slocknar jag, poff!

Förutom allt detta så mår jag bra. Jag är glad. Jag vill skutta omkring som ett bekymmersfritt litet barn. På länge så har jag börjat trivas med mig själv. Hitta mig själv igen. Komma tillbaka till jorden (mamma sa att ailens hade kidnappat mig förut, måste fråga henne om de har lämnat tillbaka mig ännu) och så där. Jag känner mig trygg i mig själv och mycket tror jag det beror på träningen, att jag äntligen börjat komma i form och tycker att det är roligt att träna vilket är väldigt viktigt (jag upptäckte övre magrutor på min mage idag, haha)! Jag känner mig rent allmänt väldigt positiv och allting blir bara så mycket enklare då. Men det är enkelt att säga när jag mår bra nu. Därför tycker jag inte om att se mina vänner må dåligt. Jag har mått dåligt länge och vet att det inte är roligt alls, det var hemskt rent ut sagt, så därför vill jag finnas där för mina vänner. Eller rättare sagt, jag tror vi måste hjälpas åt att peppa varandra, att vi håller ihop och inte tappar humöret. Det är lättare när man är flera, ensam är man inte stark! Jag är rädd att falla tillbaka och må dåligt igen och jag är rädd att jag gör det när man omgivs i en negativ stämning. Alltså det jag vill ha sagt är att man lätt drar ner varandra, speciellt när det är stressigt. Jag tror vi får kämpa för att hålla oss uppe så alla mår bra. På så sätt går skolarbetet lättare också, med det sagt är det inte så att man inte får må dåligt ibland heller men jag tror man måste rycka upp sig. Kämpa på. Det är inte långt kvar nu! Och det främsta, jag vill inte att mina vänner ska behöva må dåligt- det är inte kul att se och det tror jag ingen vill se, eller hur!?

Vi äger, kom ihåg det!!!


Rutiner

Jag hann inte skriva något under dagen idag, attans alltså! Tänkte skriva imorse men tiden rusade iväg och idag när jag kom hem från skolan hade jag inte lång tid på mig att äta och göra mig i ordning innan jag skulle dra iväg och möta upp Lina på gymmet. Gymmandet gick kanoners! Roligt som vanligt!

Idag hade jag mitt svenskatal, det gick bra men jag pratade alldeles för länge. Lina sa att jag pratade i 10 minuter och talet skulle vara i 5 minuter. Inte trodde jag att jag kunde stå och prata bara sådär i tio minuter men det kunde jag minsann. Sanningen är att jag gillar det, om jag kan min grej så gillar jag det.

På italienskan idag så kollade vi på en film: Cinema Paradiso. Den var jättegullig och bra. Nina hade gjort fruktsallad som vi fick äta medans. Vi satt i föreläsningssalen och jag hade snott en fåtölj från tvåorna som jag burit in och mysat upp mig i, medan alla andra satt på obekväma vanliga stolar. Det låter verkligen som jag det där.

Jag känner att detta inlägg inte alls var intressant. Men så är det när man går in i ett slags schema. Samma visa varje måndag, tisdag osv. Det blir rutiner, rutiner som jag förut har känt mig så trygg med, rutiner som jag nu inte vill ha. Jag vill ha variation!

Nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen. Jag är trött och jag kom just på att jag missat nya Melrose Place... snyft! Hoppas på repris då!

God natt!


Gör er egen Look Book

Jag brukar ju sitta och klistra ihop mina favoritoutfits i Photoshop men blir extra glad när sånt dyker upp på tex. H&M's hemsida som det gjort nu! Gör er egen Look Book! Jag gjorde bara två "sidor" nu. En med saker jag definitivt kommer köpa om jag hittar dem och om dem passar och sen en sida med klänningar. 


Mina största favoriter här är boleron högst upp till vänster, sen den enkla klänningen högst upp till höger och sist men inte minst linnet nere i vänster hörn! Med klänningarna här kan man köra på massor med fina och utmärkande accessoarer istället för att ha en klänning som kanske kan vara lite för mycket!


Min favoritklänning här är den fjärde klänningen. Jag tycker inte om skorna särskillt mycket men tog med dem för att visa vad som finns. Plajettboleron ska nog också inköpas senare om den passar på mig! Jag passar inte så bra i plajetter har jag märkt!


Dagen i sin helhet

Jag har verkligen försökt att vara effektiv denna söndag men jag vet inte om jag har lyckats. Jag är bara halvnöjd. Jag övade på mitt svenskatal på förmiddagen, gjorde klart mitt talkort och fixade det sista på PM:et. Sen började jag fixa på mitt CV men han inte klart för då var det lunch så då blev det ett avbrott där. Efter lunch åkte pappa, Emma och jag till Forum Nacka och jag köpte en jättesöt kofta från Zara. Nu har vi fikat och jag sitter här, åter igen framför datorn och ska göra klart mitt CV. Jag är riktigt nöjd med mitt CV å andra sidan! Om jag hinner läsa filosfisidorna innan dagens slut så är jag nöjd. Men vid halv sex så ska jag och mamma åka och träna så jag hoppas jag hinner, före eller efter, vilket som! Hoppas ni haft en bra dag hittills!



Söt kofta va?
Bra pris också, 299 kr från Zara
Minuset är att den måste handtvättas...


Stay

Jag blev glatt överraskad imorse då jag upptäckte att Ronan Keating gjort en cover på Sugarlands låt Stay. Stay betyder jättemycket för mig för det var den första låten jag lärde mig att spela på piano och på gitarr. Den är ju inte alls svår eftersom ackorden är lätta men för att kunna sjunga denna låt så måste man ha en stark röst också. Jag spelar och sjunger denna låt ofta för jag känner igen mig i den och för att jag mår lite dåligt när jag sjunger den, vilket kan vara bra att ha som ett sätt att "avreagera" sig på, gråta en skvätt eller så, hehe, nej men den är underbar! Med Sugarlands countrytouch på det hela så är låten nästan bättre än Ronan Keatings nästan mesversion av den. Jag föredrar Sugarlands, vad tycker ni?

Har ni Spotify så lyssna gärna (lyssna först på Sugarlands):

Sugarland - Stay
Ronan Keating - Stay

Glöm inte att lyssna på texten, det är då den riktiga känslan uppstår!


It's Saturday bitch

Hej sötisar där ute denna lördagskväll!

Först och främst vill jag bara påpeka att det är lite tunt med kommentarer på kommentarsfronten! ;) Sen om ni inte orkar höra ljudet till reklamen nedanför så är det bara att stänga av ljudet på den! Men glöm inte att kolla på den först, den är riktigt bra!

Jag skulle egentligen träffa S idag. Han hörde av sig men jag hade verkligen ingen lust att bege mig ut så vi ska ses i veckan som kommer. Nu ska jag byta till min bärbara dator och fortsätta fb-chatta med några gamla kompisar: Fredrik H och Tobias, sen ska jag krypa upp i soffan och kolla på Transformers, som jag visserligen redan har sett men måste se igen. Kommer aldrig ihåg filmer även hur bra de är... kommer inte ihåg varken Twilight eller Harry Potter 6, dem fastnar inte i mitt huvud konstigt nog...! Det är iaf. min lördagskväll! Imorgon har jag lite planer i mitt huvud. Håller tummarna för att de går i lås!

KRAM <3


Er hjältinna

Om ni vill se filmen, se den här!


En fin höstdag

God morgon!

Idag är det en fin höstdag ute! Emma spelar match så mamma och jag ska passa på att gå en promenad upp till centrum för att hämta min lagade stövel och sedan gå för att kolla på hennes match. Den här helgen känns lite tråkig eftersom jag inte har nått planerat alls men jag kanske behöver det så min lilla mage mår blir lite bättre. Hatar att må illa! I alla fall så ska vi till Sickla sen. Pengarna som jag måste hålla hårt i bränner i min ficka. Poor me!

Nu ska vi ta och kila! KRAM

 


Fredagsmys & drömmar

Mamma överraskade mig glatt med att hon köpt krabba till mig, pappa och henne till middag från Östermalmshallen. Emma gillar inte krabba så hon fick räkor. Mumsans vad gott det var! Jag är verkligen mätt nu! Jag köpte lite naturgodis på Ica men det lär inte behövas nu!

En sak som stör mig är att under och några dagar efter man har haft 'the period' så är jag så sugen på saker. Det blir extra mycket kaffe och mandariner, herrikuuf, jag tror jag åt 9 st en dag och det är inte heller så bra eftersom att det är fruktsocker i och för mycket av nånting är aldrig bra! Naturgodis brukar jag heller aldrig köpa längre men var plötsligt sugen. Brukar dock tycka det är alldeles för sött efter några bitar eftersom jag bara har yoghurtsaker vilket inte alltid är jättegott.

I natt drömde jag att jag åt godis. Fyputsan vad glad jag blev när jag vaknade och insåg att det var en dröm. Jag tycker inte om så mycket sött längre och har inget sockerberoende (har väl aldrig varit beroende på riktigt men) alls längre vilket är skönt.

Jag drömde mycket i natt för jag drömde också att Lina och jag fick MVG på Svenska nationella vilket skulle betyda att vi skulle få MVG i slutbetyg i svenska B. Då blev jag ledsen när jag vaknade!

Den roligaste saken jag drömde var (jag garvar bara av tanken): Familjen sitter i köket och så plingar det på dörren. Då säger mamma "Åh, det är er nya storebror som kommer!" och så flyger hon upp från stolen och ska öppna dörren. När vår "nya storebror" stiger in säger mamma "Åh, men du var ju riktigt snygg!" och då säger storebrorn "Hehe, ja, men jag är bög!" (?) och då säger mamma "Men det gör ju inget!". Då kommer vår storebror in och säger hej. Han är verkligen jättesöt fast i samma sekund som jag tänker det så förändras han till Peter Siepen (?) hahaha... i alla fall. I nästa "drömscen" så springer jag och Peter på en äng och jagar varandra och skrattar. Mamma, pappa och Emma står på sidan om och ler kärleksfullt åt oss. Allting i drömmen är i klara färger. Jag hoppar upp på Peters rygg och han skuttar omkring med mig. Hahaha, alltså vad drömmer jag för nått!? Knäppisdrömmar alltså...

Trevlig fredagskväll, jag blir hemma, skulle egentligen ha träffat en person men han har inte hört av sig än i alla fall. Gör mig inget för jag är trööööött!

  
Ser jag inte ut som en nyfödd vampyr som ser sitt byte?
Och sen ska jag attackera det? (jag ser väldigt skräckinjagande ut tycker jag) 
Jag borde få en roll i True Blood eller kanske i tredje Twilight-filmen?
(ni ska se resten av bilderna jag tog imorse, haha, den ena är konstigare än den andra)


In da school

Sitter i skolan och passar på att blogga lite om kommande händelser. Jag har engelska nu men känner mig rätt klar så detta är absolut tillåtet, vill jag bara säga. Snart ska jag ta tåget in till stan och åka kolla lite i butiker. Är så shoppingsugen och egentligen borde jag inte handla något så jag hoppas jag kommer att kunna kontrollera mig. Sen drar jag i alla fall till mamis jobb och när hon slutat så drar vi raka vägen till Sickla och möter upp papi och så ska vi handla. Om inget händer så är jag hemma ikväll annars drar jag ut. Får se! Jag är rätt öppen för förslag faktiskt. I alla fall just nu!

Nu ska jag återvända till söta Linis & Eylish, åh vilka underbara brudar! :)<3


Finally Fredag

Godmorgon mina vänner!

Idag är det fredag! Pommesfrittes vad denna vecka har gått snabbt! Har knappt hunnit blinka! Denna vecka har jag haft filosofiprov och svenska nationella. Nästa vecka blir det lite mer, då blir det svenskatalet på måndag, bokseminarium på tisdag, inget på onsdagen (än), engelskatal på torsdagen och filosofiprov på fredagen. Jag är inte alls stressad, konstigt nog. Jag får plugga järnet i helgen bara- då vet ni vad jag ska ha för mig!

Ni får ha en bra fredag!


Väst - VILA, "Tunika"- Gina Tricot, Jeans (som är alldeles förstora)- VILA, Ring - julklapp från mamma, från Italien



Ögonskugga (mörbrunmetallic) - Body Shop, Mascara - Lancome Hypnos, "Läppglans" - Vaselin, Mineralpulverfoundation - I.D, Rouge/Blush - Nivea, Nagellack - Isadora (ljusrosa),  Armband - Ms Bijoux


Elenis & jag

Kom precis hem från stan. Åkte in efter skolan och fikade med älskade Elena! Som vanligt har vi jättemysigt! Efter vi suttit och fikat i ca 1½h så gick vi vidare till Gina Tricot och H&M. Jag köpte en overzietröja på Gina Tricot för att kunna ha min pärlväst som jag köpte för några veckor sedan! Efter det skildes bästevän och jag åt, men vi ses snart igen vilket är tur! :)


Stina tunic 149kr
Gina Tricot


Curriculum Vitae

Jag var jätteduktig och skrev inledningen och första kapitlet på novellen! Jag blev faktiskt riktigt nöjd! Jag hann till och med skriva ett nytt CV vilket jag har bävat över eftersom jag aldrig lyckas bra med mina CV:n. Det som var roligt var att jag insåg att jag har en hel del arbetserfarenhet vilket är jättekul och bra!

Internt mellan mig och Lina (och tydligen för Emil och Arvid också): Streetlights, streetlights, streetlights <3


Exhausted

Jag blev riktigt exhausted efter svenskaskrivningen, jag satt i ca 4½h men skrev inte så mycket för den tiden. Skrev 4 häften, alltså 16 blad. Jag komprimerade mig verkligen och tog bort en del saker så att det inte skulle bli så mycket, så jag är nöjd. 16 sidor är ju inte = 16 A4 eftersom radavståndet är väldigt stort. När jag kom hem gjore jag oboy och åt skorpor, det var min lunch. Sen kollade jag på avsnitt 2 av Flash Forward och somnade när jag började på avsnitt 3. Sen blev det Las Vegas. Jag dör för skådespelaren som spelar Danny. Han är nog en av de snyggaste på denna planet. Har alltid tyckt det. Nu ska jag ta min älskade bärbara dator och försöka leva mig in i PA-arbetet. Ska börja skriva på en novell nu med fem kapitel. Mitt mål är att jag ska koncentrera min text och inte skriva så utdraget. Får se om jag lyckas.

Skulle egentligen dra till gymmet och träna armarna men då kommer jag ha tränat 4 dagar i rad + idrotten och träning imorgon (som hade blivit dag 5). Så jag kör idrotten imorgon så får jag se om jag hinner träna efter jag träffat Elena i stan på eftermiddagen!

Kram så länge!


Tisdageftermiddag

Slutade ett idag då de andra hade samhällsblock i tre timmar. Skönt var det att vara hemma framåt halv tre. Det känns som hela eftermiddagen försvann i ett naffs men det kan vara för att mamma kom för en gångs skull hem i vettig tid och lagade en jättegod middag (stekta tortilla med fyllning). Innan pluggade jag lite inför nationella uppsatsskrivningen imorgon, läste min chic-litbok (får passa på när jag läst ut skolböckerna) och sen sov jag lite. Jag hade tänkt åka och träna armarna men hade fortfarande lite ont i dem (speciellt efter nackspärren som spred sig ner i hela ryggen och armen) så jag och mamma åkte på jympapass istället på Friskis. Nu har jag tränat tre dagar i rad vilket inte är jättebra men jag har fortfarande inte tränat armarna. Det får bli imorgon eller torsdag! Nu ska jag pallra mig till duschen, om ni vill veta så stinker jag apa. Inte trevligt. Puss på er och alla söta 3:or- lycka till på nationella uppsatsskrivningen imorgon, det kommer gå galant, jag menar under fem timmar hinner nog till med någon som jag prestera någorlunda, men vi får väl se! KRAM!


Illamående och träning med Linis

Nu mår jag illa igen. Blev akut-illamående efter lunch och nu efter mandarinen så mår jag jätteilla. Jag hatar att må illa!!! Ska i alla fall försöka klämma i mig lite pasta med tonfisk (mums!) för att sen dra iväg och gymma med Linis-pinis! Jag älskar måndagkvällar när Linis och jag gymmar, vi har så kul och det är mysigt (fast vi är svettiga och så). Det börjar alltid med att vi är stressade och deppiga och så slutar det med att man tar allt lätt och ser på allt med en ljus syn (läs: endorfiner) och att vi skrattar hela tiden. Det är så kul! Vad skulle jag göra utan sötis-Linis-pinis!? Extremt bra fråga där!!



Tänk egentligen hur man förändras hit och dit hela tiden,
det här var i ettan i november! Just den där frisyen
saknar jag lite, dock inte mellanlängden som blir när man
vill låta håret växa ut!


Citruslära

Mandariner, satsumas, klementiner... vilket som (kan inte skillnaden där och orkar inte lära mig den heller). Bara de är lagom små (svensk eller vadå?) och rätt platta, de ska liksom inte vara runda. Sen ska de vara sura, om de är det minsta söta spyr jag nästan (om jag ska vara dramatisk). Då är de som bäst- helt underbara! Jag höll på att säga att jag inte gillar citrusfrukter men jag älskar citron, lime och mandariner/satsumas/klementiner när dem är sura... det är nog bara apelsiner jag verkligen inte tycker om. Jag gillar inte nånting med apelsin, varken lukten, smaken och konsistensen, i juiceform eller nånting annat (eller juice är för den delen en annan sörja, hur (förlåt mig) äckligt är inte juice i alla former!??). I alla fall, det jag vill ha sagt är att jag äter 3 st mandariner/satsumas/klementiner varje dag för att ge massvis med C-vitamin till mitt stackars imunförsvar! Om man får i sig för mycket C-vitamin så kissar man bara ut det så det är ju inte hela världen. Ett eller två toabesök extra är det minsann värt!! Nu ska jag äta en till, mums, de är så goda!!


PHOTO


Elena

Inte noga med att hon är världens snyggaste hon är världens bästevän. OCH hon är singel guys! MEN hon tar inte vad eller vem som helst så kom inte att tro att du har en direkt chans här! Hon är underbar, varmhjärtad tjej som siktar högt! En vacker dag ser vi denna kvinna på en chefsposition (läs mellan raderna: famgångsrik!!). Hon är målinriktad och sportig- hon spelar handboll på elitnivå. Hon är väldigt duktig i skolan och kan också festa loss när det party som gäller. Hon är alltså en toppentjej, tjejen med stort T, tjejen alla killar vill ha, helt enkelt! Hon älskar när killar har charm och är romantiska, humor är definitivt ett måste!

Är du charmig, har humor och är snäll? Ser du bra ut och har du brunt lite ruffsigt hår, blåa ögon och är sportig? Och använder du pilotbrillor (helst Ray-Ban) i rätt tillfällen? Då kan du nog nästan räkna dig som hennes...

Hur uppvaktar du henne?
Hon älskar överraskningar, speciellt sådana som är romantiska. Överraska henne med choklad och ett sött leende. Doftar du gott och har snygga kläder på dig så kommer hon definitivt följa med dig ut på en date!


Hon är oemotståndlig!


Boys Boys Boys

När allt kommer omkring så känns mitt liv ibland rätt komiskt. Jag skulle vilja säga att det är bra ändå. Men igår när Martina frågade mig "Huuur går det med killarna då!?" då jag börjar berätta och inser, herrijösses, det händer en hel del just nu och inget känns särskilt bra.... eller?

Att fråga mig om "det går bra med killarna", hehe, det kommer jag nog inte kunna svara på förens... jag vet inte. Usch, jag hatar uttrycket "jag vet inte" för man vet alltid något, men det är så svårt, det där med killar.

I alla fall så började jag berätta och jag såg finger efter finger åka upp, herrijösses, jag fyllde minst en hel hand med killar som rör sig omkring mig just nu. Ena killen är ett stort ? och kommer nog tyvärr alltid förbli det om han ska fortsätta vara så osäker på sig själv... sen har S hört av sig igen (om ni kommer ihåg honom... ni vet snälla S som fick mig på fall) och sen en annan kille hörde av sig som jag är rätt bestämd på hur jag vill göra där och sen så finns det en till som jag är lite sådär intresserad av... eller två men det rör sig mer om ena... hahahaha, det här är en enda jäkla röra och jag blir så trött på mig själv. Jag vill bara lägga mig på golvet och apgarva. Det roligaste är att jag tänker inte anstränga och röra om i grytan utan jag ska vänta och se vad som händer. Kan bli extremt spännande, hehe. Anledningen till detta är att jag tänker för mycket annars och förstör för mig själv och det ska jag inte göra den här gången. Jag lämnar allting öppet och dem som tar steget... ja, då får vi se vad som händer! Först till kvarn! Skojar bara.... eller gör jag det... det gör jag nog... eller? Shiet pommesfrittes... jag hoppas ni förstår min poäng med inlägget: Det här med killar är rörigt och förvirrande! ;)

Singelkillar (som jag tror är singlar, men man kan ju aldrig veta riktigt) som är värda en extra tanke:

  

Ola Svensson, Erik Segerstedt och Brolle <3
Dem är nog riktiga snällisar!

Andra killar som jag inte har någonting emot:
Danny Saucedo (men han har ju världens gulligaste tjej)
& Messiah Hallberg, hur het är inte han? Synd att han har barn och flickvän/fru



Bilder:
1. Foto: Karin Törnblom
2.
www.gt.se
3.
www.stureplan.se

 


Jag finner inga ord

Martina, Roger och Felix betyder så otroligt mycket för mig (och hela familjen!). Martina och Roger har alltid funnits i mitt liv. Jag kom ihåg första gången jag träffade dem och jag var vääääldigt liten. Redan då babblade jag ihjäl Martina så att det växte ut ogäs i öronen på henne. Emma skuttade omkring ute på vår tomt och skrek "Maaaajtiiina och Jooogejjj!" konstant i flera timmar. Istället för att tycka vi var jobbiga ungar så lyssnade dem på vårat snack om egentligen ingenting och dem lekte med oss i timmar samtidigt som dem skulle försökte hålla en vettig konversation med våra föräldrar.

Martina har alltid tänkt på mig när det kommer till saker. Bland annat jobb, så har hon gjort så mycket för mig att mina ögon tåras när jag tänker på det! Och Roger har varit likadan, ex. med motorcykelkörandet så har jag fått åka med honom och han har visat mig olika saker när det kommer till det! För Martina berättar jag nog allt och lite till, för hon lyssnar alltid så bra och hon kommer alltid med så bra saker att säga, för att hjälpa en och så. Det går inte att beskriva hur mycket dem betyder för mig, hela den familjen! Jag vill säga så mycket men jag finner inga ord!

Igår natt när jag kröp till sängs spände min mage ut sig och jag såg ut att vara i tredje månaden. Jag mådde så illa och jag visste inte var jag skulle ta vägen. Jag hatar söndag hela veckan. Inte noga med all värk, min kropp svulnar upp, kanske 0,5cm runt hela kroppen. Fingrarna ser inte vackra ut och man känner sig som ett svullo. Jag hatar hatar hatar det. Men det vet ni, för det har jag sagt tusen gånger tidigare och lär säkert säga det tusen gånger mer! När jag vaknade imorse mådde jag inte bra men jag har försökt att plugga, har filosofiprov imorgon, och jag försöker ta mig samman men jag mår inte så bra. Av allt stressande så har jag ju självklart fått magkatarr också, som delvis förstörde min aptit på Cypern och som gör att jag inte kan äta olika saker för magen slår tillbaka på mig då. Men jag är glad ändå, inte ska sånt få förstöra! :) Lite träning snart kommer inte att sitta fel... trots att jag har träningsvärk så in i berget! Hehe, visst är det synd om mig?... lite kanske? Nejrå, inte alls! Jag vill må primaballerina så då gör jag det! :)


Gäster

Åkte upp en sväng med Emma till centrum imorse. Jag lämnade tillbaka en bok jag hade lånat på biblioteket, lämnade in min ena stövel hos skomakaren, vi handlade lite på ICA och så köpte jag nagellack från Isadora och ett rouge från Nivea på Kicks. Vi var nog de enda som inte var i andra H&M-butiker och trängdes med alla Jimmy Choo-galna. När jag fick reda på att Jimmy Choo skulle bli gästdesigner för H&M i början på sommarlovet så var jag överlycklig och skuttade omkring som ett litet barn på julafton men såfort jag fick se kollektionen så blev jag så besviken som ett litet barn på julafton som inte fick det som stod överst på julklappslistan! Verkligen inget fint eller speciellt. Inte någonting! Men jag slapp trängas med alla andra människor vilket jag uppskattar och så har jag ju mina pengar i behåll!

Jag håller på att städa mitt rum och badrum. Ikväll kommer Roger, Martina och Felix på middag. Ska bli supermysigt! Dem är verkligen bäst! Jag ska gräva fram lite leksaker till Felix. Felix är fem år och han är nog den smartaste femåring som jag känner och kommer att känna (eftersom jag inte känner så många femåringar) och när han var mindre byggde han avancerande legokonstruktioner efter ritningar. Han körde sån där leksaksvagn så skickligt att en STCC-förare eller Formel1-förare skulle gapa av häpnad om de fick syn på honom. Jag tror att Felix kommer bli en supersmart STCC-förare som samtidigt i sin karriär som världskänd racerförare kommer att ha pluggat på KTH och sen skapar coola maskiner för att rädda världen, under tiden kommer han även köra motorcykel på bakhjulet genom trafiken i stan påväg till dit han ska. Förutom att Felix kommer vara supersmart och superbra på allt sånt därt coolt så kommer han vara världens snällaste, för han har världens snällaste föräldrar!

Musik för dagen:
Queen - Bohemian Rhapsody + alla deras underbara låtar!
Robbie Williams - Ja, alla hans låtar såklart!


Studenten & brudarna i klassen

Kom att tänka på en sak. Igår fick vi sms från ABC-gruppen om vår beställning av studentmössorna. Då började det pirra lite i magen. Min mössa kommer verkligen vara så snygg, enligt mig. Eftersom jag inte är så jätteförtjust i guld kommer allt vara i silver. Det kommer lugnt vara den snyggaste mössan av de alla! ;) Jag satt och knåpade ihop en bild... hur kommer jag se ut? Till hjälp tog jag fotot från Studentkommittéfotot och ändrade texten på mössan. Det blev i guld så det skulle passa den väldigt fula krokarden. Mössan är också i fel storlek och i en väldigt ful modell, tycker jag åter igen. Ja, javisst, kräsen är jag, men det vet alla! :)

Det känns så konstigt att tänka på studenten. Det känns så långt bort men helt plötsligt så står man där. Jag ska inte ta ut sorgen i förskott men jag kommer sakna alla så. Skolan känns som ett andra hem och det är det ju, man spenderar nästan mest tid där! Jag älskar alla brudar i klassen. Vi har så kul tillsammans och man kan verkligen vara sig själv. Jag trivs så bra med alla och jag älskar att alla är så olika och sig själva! Jag verkligen njuter av tiden tillsammans med er varje dag för om ett år så har vi varit ifrån varandra i flera månader. Jag ser inte fram emot det. Tänk så mycket vi har varit igenom tillsammans och kommer gå igenom tillsammans! Ni är så otroligt bra och ni betyder så mycket för mig! Ni förgyller verkligen mina dagar, tack för att ni är så underbara, mina vänner! <3



Handbollsträning & Idol

Vi blev inte så många på handbollsträningen, det blev Martin, Tony och tre killar från ettan. Ett skönt gäng var det i alla fall! Får se hur det blir med ett lag till skol-DM, skulle vara kul om vi fick ihop något! Min skottarm är seriöst död, den har nog gått och lagt sig i en fin och mysig grav, för inte fanns den där. Gjorde försig inte saken bättre att bollarna var i storlek 5 och vi inte fick ha klister, men lite crap får man räkna med. Handboll är för den delen så jäkla kul, speciellt när man kan latja som vi gjorde- det är då det är som roligast!! Dock känner jag av min rygg direkt, att muskulaturen är mycket starkare på höger sida än vänster och pga. det så får jag väldigt ont- det blir liksom obalans i ryggen. Fast jag tränar ju vänster lite mer på gymmet så det borde förebygga (eller kanske efterbygga...(?)) lite i alla fall!

När jag kom hem så somnade jag direkt i min underbart sköna säng. Jag var så borta att jag inte visste vad som var upp och ner när jag sen skulle försöka klämma ner lite mat mellan illamåendekänslorna. Ja, gissa varför jag mår illa!? Nej, jag är inte gravid... tvärtom. BLÄ VAD JAG HATAR DET!!! Men om en vecka är det över, tjohoo!

Roligast Idol ikväll var ju:

1. Reza när hon fick en fjäder från sin kjol i munnen, haha, jag höll på att trilla av soffan i garv!
2. När Erik får frågan "Är du romantisk och hur!?" och han svarar: "Ja. Jag gillar långa nätter.... och picknick!" Haha, då dog jag nästan av garv.... långa nätter, tjohoo, men alltså, hur kul var inte det!? Som jag brukar säga när någonting är så roligt att jag inte orkar skratta (låter faktiskt rätt drygt när jag tänker efter): ASKUL!



Jag tycker det är viktigt att visa hur snygg jag är efter att ha tränat ki-box i 1½ timme (?)!
(och för alla som inte förstår ironi så var det ett skämt!)


Update från skolan

Sitter i skolan just nu och ska försöka klämma ur mig något intressant att skriva men det lär nog bli svårt. Vid tre ska jag och Tony dra till hallen där vi ska träna handboll inför skol-DM. Ska bli kul! Sen när jag kommer hem ska det äntligen bli en mysig fredagsmiddag med familjen, med god mat och dryck! Ska bli skönt att för en gångs skull inte behöva stressa iväg på en fredagkväll! Det blir mys hemma! Har saknat min älskade familj!

Nu hör jag Muse - Uprising från Spotifyrummet i skolan, underbart bra!
Vi höres!


Effektiv

Jösses vad jag har varit effektiv för en gångsskull! Jag kom hem tolv idag så då satte jag mig ner och läste ut min bok. 50 sidor tog mindre en timme, det går bara snabbare och snabbare för varje gång! Sen var jag så trött så jag tog en powernap på 20 minuter, sen blev jag pigg som en lärka... eller i alla fall piggare än innan. Jag satte mig ner för att skriva på mitt svenska nationella tal och skrev klart det (jag är så mycket bättre på att skriva än att bara prata så jag började med att skriva det, sen ska jag bryta ner det i några få stödord) sen skrev jag PM:et som ska lämnas in i och med redovisningen! Helt underbart skönt att vara klar med både talet och boken!!

Nackspärren var inte direkt bättre imorse men jag smörjde in mig med mirakelsalva och tog alvedon och begav mig mot idrotten. Vi spelade innebandy och jag kan inte låta bli att spela seriöst men i steg med att jag blev varmare så gjorde det mindre ont. Nu har jag ont igen, skit alltså!

Imorgon är det handbollsträning! Ja, ni såg rätt! Jag har inte börjat i något lag eller så men jag ska vara med i killaget i Skol-DM, skitkul! Det är inte så många som har spelat handboll där i laget så jag tänkte hjälpa till lite, hoppas jag tillför nånting i alla fall! Tony är ju med och vi har spelat tillsammans förut i mixturnering så det borde gå prima ballerina (eller ja... handboll...).

Nu ska jag klippa mina naglar... hehe, de måste verkligen klippas ner lååångt om jag ska kunna träna imorgon! Sen ska jag fixa stödorden till talet!

På kvällen ska jag åka in till Gullis och möta Christina sen ska vi åka till Gamla stan och träffa vår Kultur- och idéhistoriagrupp. Vi ska på spökvandring där och Nina ska hålla i det. Så mysigt!!

Nu är jag glad för att jag varit så effektiv, så jag ska fortsätta vara det, alltså både glad och effektiv!!

KRAM! <3


Nackspärr

Varning för dåligt bloggande här!

Först och främst, jag hade sovmorgon i tre timmar extra idag, när jag kommer hem vid fem (som vanligt) tror ni att mina ögon kan hålla sig öppna då? Nej, jag slocknar såklart i sängen (som jag råkat hamna i, och under det mysiga täcket...).

Pink igår, det var BÄST!!! Konsterten ligger lugnt på topp 3, kan inte bestäma, etta eller tvåa?

Nu ska jag snabbt läsa lite engelskaboken, har kämpat på bra med den tycker jag! Har faktiskt läst mina 50 sidor om dagen, om inte fler sidor! Jag somnade nästan direkt igår, så jag har haft 80 sidor att läsa idag, men det har inte varit något problem, boken är bra så!

Jag har fått NACKSPÄRR, så jag kan absolut inte kolla åt höger. Det gör så ont, massvis med massage har jag fått av Emma och pappa (tack), jag har smörjt in Zon-salva och jag knaprar Alvedon. Jag vill ju så gärna vara med på idrotten imorgon och det ska jag också vara! Illa nog att jag missade min träning idag och kommer missa den imorgon för att jag har spökvandring i Gamla stan på kvällen, mysigt värre!

Puss på er och sov gott sen, efter True Blood!!!


Pink i Globen

Ikväll ska jag se en av de coolaste sångerskorna i världen. P!NK! Hon är totally awesome, verkligen! Sen när hennes attityd förändrades till det coolare med Try This-albumet så blev hon min idol. Faktiskt en stor förbild till attityden. Hon är cool, riktigt cool och hon har en sån grym röst! Första gången jag såg Pink live var det i Hovet, nu får hon äntligen uppträda i Globen, vilket värmer mig i hjärtat! Vi har köpt biljetter denna gång, för att vara säkra på att vi verkligen skulle få! Och någon gång måste man ju betala lite, man kan ju inte snylta jämt! ;)


Sömn

Jag valde sömnen framför pluggandet. Skönt. Men nu är det omöjligt att vakna till. Jag har nog inte varit så arg på väldigt länge som dessa två dagar and it kills me. Jag har jätteont i huvudet och blir bara alldeles knäpp. Ska försöka vakna nu, äta lite och åka iväg och gymma med Lina. Det är alltid roligt!

Puss på er


Arg

Jag brukar inte låta folk förstöra för mig, då skiter jag i de. Men j'vla bitch imorse på VILA i Sickla. Hon har seriösa problem. Snacka om att dem har förlorat en kund som har handlat för rätt mycket där. Det gör mig absolut inget att sluta handla där för de har ändå inte så fina kläder och jag kan hitta mina kläder på ett bättre håll MED SÅ MYCKET BÄTTRE KVALITÈ OCH DÄR DE HAR TREVLIG PERSONAL. Kan ju bara säga, TACK för att du har gjort mig så jävla arg att jag fortfarande är skitarg efter fem timmar. Som sagt, mina pengar kommer de aldrig någonsin få ta del av någon mer gång, sen kommer jag sprida hur dåligt de bemöter kunder och anklagar kunderna för att ljuga... med tanke på att det var det bitchen gjorde.

Och ett tips! Ni kanske borde gå en kurs där ni lär er behandla era kunder rätt, med tanke på att kunden alltid har rätt, speciellt när det är ord mot ord. Till och med jag vet det och jag jobbar inte i butik. En sak hade varit om jag inte hade rätt, men vad fan, jag hade ju mer än rätt plus att man anklagar fan aldrig en kund för att ljuga!


För stora byxor

Hellå!

Snart ska mamma, Emma och jag dra en snabbis till Sickla. Jag behöver byta mina svarta jeans som jag köpte förra lördagen för dem har blivit baggy. Efter dem blev tvättade i fredags och jag hade på mig dem ut på kvällen så var dem så stora att två Annelie hade fått plats i dem. Okej, kanske inte men dem blev plötslig 5cm för stora i midjan och runt benen fanns det väldigt mycket tyg över. Så nu håller jag tummarna att jag får byta dem för hon i kassan sa att dem skulle dra tillbaka sig till sin ursprungliga storlek när man tvättade dem men det blev tvärtom, ungefär två storlekar för stora. Sen ska jag givetvis springa in på MQ och inhandla lite, om de sakerna finns kvar!

På eftermiddagen blir det såklart plugg!
Puss


Gårdagen och morgonen

Okej, först vill jag bara säga att jag är stolt över mig själv som lyckats gå upp i ottan. Ställde klockan på 9.30 och pallrade mig upp vid 10.10, herrikuuf, vad sängen var skön imorse, sådär extra skön, lagom varm och kuddarna precis perfekt puffade och allt.

Jag kom hem halv fem imorse och kom i säng prick 5, då var jag minsann trött! Men det var en riktigt rolig kväll. Vi träffade massor med människor, hade trevligt och drack goda drinkar! Elena, Lina och jag stannade kvar till sist. Den roligaste kommentaren (även om vi träffade två killar varav en av dem kommer bli komiker (!)) var made by Lina. Vakt: "Tjejer & killar nu är det dags att gå, nu stänger det!" Lina: "Va, är det slut nu!?". Hahahaha, vad jag garvade, till och med vakten skrattade och det är svårslaget, hehe! Lina, söta Lina!
Jag vill bara säga att jag tycker det är så kul att Elena och Lina kommer bra överens också, vi hade ju en kanonnatt!! Det slutade med att Elena åkte hem till sig, Lina och jag tog bussen hem tillsammans (Lina till sig och jag till mig).

Nu ska jag städa mitt rum och badrum för idag ska älskade papi firas med släkten! Btw, jag har gått ner 2kg sen förra helgen och nu väger jag det jag vill väga!! Grejen är att jag har tränat ganska hårt den här veckan och då bygger man muskler (som väger mer än fett) så jag har ju liksom förlorat fettet nu istället, vilket känns skitbra (hängde alla med på denna förklaring? Jag har mina själ att förklara dåligt!!)!! En bra morgon det! :)

Vi hörs snart igen, kram på er!


Sötisar!! Lina & Elena igår på Metro!


Utgång

Jag kör på helt svart ikväll. Svarta naglar, svart tröja, svarta jeans, svart väska, svart kavajjacka, svart sjal och bruna skor, hehe. Nu ska jag stressa omkring det sista innan bussen bär av till Elenas!


   
Jag har på mig den nyinköpta tröjan med nitar! Inte denna på bilden!
Ha en toppenfredag alla där ute!

 

 


Thank God it's Friday

Tjollahopp i lingonskogen, äntligen fredag!

Idag var det mössprovning och nu har jag beställt min underbara fina mössa! Den kommer bli så otroligt fin! Jag tyckte bilden på mössan, när den var färdig såg iskall ut. Kalla "färger" och bara så snygg. Det kommer bli totally gorgeous!

Nu ska jag vila lite, göra mig i ordning, käka middag och sen ska Malin, Karro, Ida och Io åka hem till Elena som är hos sin pappa och föra lite med julmust, mowhaha! Mysigt! Sen drar vi till Metro. Mitt mål med denna kväll är att övertyga Malin om att Metro faktiskt är nice med danskuben och allt + att man inte är lomhörd efter nattens slut + att man kan prata i nästan normal samtalston vilket gör att man kan träffa trevliga människor att prata med!

Nu ska jag kila hela fem meter till min säng! Glöm inte att läsa inlägget under om Rädsla. Kommentera gärna vad ni tycker också!

Puss på er!


Rädsla

På bussen hem från skolan så att jag och tänkte på allt möjligt, som vanligt. Jag kom idag att på tänka hur mycket egentligen rädslan för saker hindrar än att leva ut. Rädslan hindrar verkligen en från att göra saker som man kanske vill göra. Rädslan gör ofta att man blir bekväm (fast man kan ju vara allmänt bekväm fastän man inte är rädd) eller så gör den att man drar sig tillbaka. Jag kan säga själv att rädslan hindrar mig på vissa fronter. Jag försöker arbeta med en del av dem, just för att det inte är värt att vara rädd för de sakerna. Andra saker bör man kanske inte vara rädd för- snarare ha mer respekt för att inte på dåligt. Jag ska ge ett exempel från mig!

(Först vill jag bara säga att för mig är sex rätt privat men det hindrar inte mig från att prata om sex & samlevnad. Jag har aldrig haft nått problem att prata om det och jag tycker man ska kunna göra det helt naturligt, för det mesta av det är ju naturligt! Jag skulle däremot aldrig utelämna en partner eller någon annan, delvis för att jag tycker att det är fel och för att jag inte vill att personen i fråga ska utelämna mig.)

Min rädsla handlar inte om sex el. samlag i sig för det är jag inte rädd för men jag är rädd för könssjukdomar. Att få en könsjukdom för mig, jag vet faktiskt inte hur jag skulle kunna klara av det om jag skulle få det. Visst, det gör man ju oftast men jag är verkligen livrädd för att få det. Det i sin tur hindrar mig från att ha sex lite mer. Alltså ett exempel är att (jag absolut inte har nånting emot ett one night stand om man är singel) jag skulle inte ha någonting emot att ha one night stand om jag träffade en het kille ute eller nått. Men det då som håller mig tillbaka är då min rädsla för könssjukdomar. Och då säger ni antagligen: "How about kondomer!?" och då säger jag: "Tänk om". För tänk om det skulle gå fel. Tänk om jag skulle få HIV i allra värsta fall, men att bara få klamydia eller herpes, det är hemskt och jag känner verkligen med alla som har haft det/fått det! Det gör ont i mig, bara tanken på det. Jag tycker verkligen synd om alla som har fått/haft det! Vissa könsjukdomar kan man "bota" men vissa stannar kvar för livet och vissa kan göra en steril. Det är den rädslan som håller mig tillbaka. Sen är det inte så att jag skulle ligga runt om jag inte var rädd för könssjukdomar, för det vet jag att jag inte skulle men det skulle nog inte hålla mig tillbaka på den fronten. Därför vill jag alltid kunna lita på den personen jag ska vara med innan jag är med den.

Jag vet inte om jag skulle kunna omvandla min rädsla för könsjukdomar till respekt för dem. Jag vet inte. Jag tror som sagt inte på att man ska vara rädd för saker, speciellt inte saker som ger en möjligheter! Då gäller det bara att ta ett djupt andetag och göra det: som tex. flytta hemifrån, eller flytta och plugga utomlands eller köra bil eller motorcykel. Jag tror på att desto färre saker man är rädd för, desto bättre mår man och vågar leva ut (sen har alla olika definitioner på att leva ut)!

Har jag fel!?


Lite allt möjligt

Först och främst: GRATTIS PAPI PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

Nu kommer snart Malin och Linus och hämtar upp mig. Sen drar vi till Friskis och möter upp Lina, Jonas, Ida... några fler (?). Vi ska gå på Ki-box! Så kul att många ville följa med!

Engelskaprovet idag, gick bokstavligen skit, men inget mer prat om det. Jag längtar tills imorgon eftermiddag då vi gjort psykolgiprovet, haft mössprovningen och jag får åka hem och sova. För sen på kvällen/natten/morgonen, är det FETT MED PARTYY!! Det kommer bli asgrymt om alla är taggade! Jag hoppas att det är många som följer med!

Nu ska jag snart bege mig, kram!

Dagens låtar i mobilen:
Rihanna - Russian Roulette
Muse - Uprising



Den här utsikten hade jag när jag vaknade upp varje morgon på Cypern. Den är direkt tagen på morgonen från min säng. Älskar!


För mycket stress

Jag är så stressad att jag är helt lugn på utsidan. Men på insidan känns det konstigt. Det känns upproriskt på nått sätt, i hela kroppen. Jag försöker tänka positivt och ta det lugnt men kroppen vill inte det samma. Min hjärna tar inte in något för den är blockerad. Jag hatar när det blir för mycket stress. Jag hatar att inte hinna med allt jag vill hinna med. Jag är också så trött så mina ögon faller ner stup i kvarten och jag har ingen kontroll. Men jag är ändå glad av mig, även fast det känns lite tungt just nu. Tungt just för allt skolarbete men ingenting annat, som tur är!


Varför inte börja morgonen med något bra


Ett provocerande inlägg

Förlåt för att jag är negativ nu men LINA, STINA och CHRISTINA (herriguuf, vad era namn är lika alltså (har iofs. tänkt på det förut men iaf.) NI är SÄMST på att uppdatera era bloggar. Bry er inte om att jag väntar med spänning, gör inte det! :D


Idag

Herrikuuf, den här dagen har verkligen varit konstig... bra, tror jag, men riktigt konstig...


Tummen upp för busschaufförer

En av alla saker som gör mig glad är alla dessa busschaufförer. Inte noga med att de sliter dag ut och dag in med att köra alla möjliga konstiga människor till deras jobb och skolor och hem från dessa jobb och skolor. Utan när jag sitter på bussen och vi möter en annan buss så hälsar ALLTID busschaufförerna på varandra. Jag blir så glad då! Jag tycker det är så trevligt! Jag har nog aldrig sett en busschaufför som inte hälsar, och jag vill då säga att jag kollar varje gång om de hälsar! Sen finns det ju alltid busschaufförer som absolut inte kör bra så man blir arg och sen riktigt ortrevliga men majoriteten gör faktiskt ett riktigt bra jobb tycker jag. Så idag blir det tummen upp för SL's busschaufförer!


Hängde och svängde uti en gardin

Förlåt för sämst uppdatering idag. Jag har stressat som en gnu. Till skolan, i skolan, från skolan till centrum, hem från centrum, hemma med att renskriva mina 15 sidor anteckningar, med att äta middag och sist men inte minst stressa iväg till Friskis. (och sen gör det inte saken bättre att hela inlägget försvinner när jag ska publicera det, så jag får skriva om det, tjoho!)

Idag på Friskis var det många kända ansikten. Lina och jag gymmade på bra, men Lina allra bäst, för jag sprang omkring och pratade med massor med människor stup i kvarten, kändes det som. Träffade äntligen Jonas, så vi bokade in att gå på ki-boxpass på torsdag, han, jag, Lina och fler som vill gå- så är det bara att hänka! Lina var underbar och körde mig hem också (som vanligt), denna snälla människa alltså! <3

Nu ska jag bums i duschen, sen till sängen, sen ska jag läsa en bok och sen ska jag tagga ner. Tagga ner. Det är precis det jag behöver göra. I will try but I'm not so sure I will succeed!

God natt på er sen!


En bra söndag

Idag har det varit en bra söndag för jag har:

1. Pluggat effektivt, läst 50 sidor i Psykolgiboken + skrivit 15 sidor anteckningar
2. Hunnit träna på Friskis med mamma
3. Ätit en riktig god tacokycklinglasagne till middag
4. ... Och jag ska nu ringa min älskade bästevän <3

Ibland är livet allt bra, även fast det är söndag! :)


Jag har också blivit bedårad...

Alexander Skarsgård i True Blood = SVENSK STOLTHET! Jag halvsvimmar varje gång han dyker upp i Tv-rutan. Heta Alex, vi är stolta över dig! Het het het! (...och såklart megabra skådespelare, som alltid!)


PHOTO


Fotboll och den där killen

Har inte så mycket att komma med just nu. Sitter med näsan upptryckt i Psykologiboken. Jag tycker verkligen det är jätteintressant men allting blir alltid jobbigt när det innefattar ett "måste". Jag är också glad att jag för en gång skull kommer ihåg det mesta i boken. Det kan ha att göra med att jag faktiskt läst allting nogrannt förut. Jag är stolt över mig själv!

Idag gäller det. AIK eller IFK Göteborg? AIK såklart! Sen jag var liten har jag hejat på AIK men sen så avtog intresset helt för fotboll så då blev jag lagslös, hehe. Ett tag hejade jag på Elfsborg denna säsong men det var bara för att en snygg och gullig kille lovat mig att bjuda mig på Stockholms dyraste restaurang om dem vann. Om jag ska vara ärlig, så tror jag att han tog sig lite för mycket vatten över huvudet där, hehe. Det kanske bara blev en lättnad för honom då det visade sig att Elfsborg inte skulle gå hela vägen.
Appråpå det så måste jag givetvis dela med mig om historien om denna kille. Men det får bli en annan dag, kanske idag kanske en annan vecka! Vänta med spänning, för det är spännande! ;)

Nu ska jag återvända till alla pyskologiska perspektiv!
Kram på er!



Pappa-Paparazzo @ Cypern (det såg verkligen inte ut såhär, konstig bild alltså!)


RSS 2.0