Musiklistan

Nu är min musiklista klar. Har funderat lite på den och är inte helt nöjd med att Caesars kom så snabbt upp på den, men såg en intervju med de och tyckte verkligen att gitarristen hade skön humor och verkade allmänt nice så det kan vara värt att pröva. Lägg märke till att Dashboard Confessional inte är med på listan, men det beror på att jag fick fyra av deras album av Linda och de nöjer jag mig verkligen med! :) Aja, ta en koll på listan, säg vad ni tycker om ni vill! :)

image89


Puss

En dag med Chrille

Idag har jag träffat min kära Chrille och även hunnit med en extreme makeover på mig själv. Jag känner mig som en ny männsiska, skämt åsido. Chrille kom till mig först så hon fick se mitt slott och min balsal till rum. Sen drog vi till stan och käkade och shoppade lite. Det var verkligen jättemysigt! Christina började med att köpa en glasfil (till naglarna då), funderar på en själv, men är rätt nöjd med min boomerangfil och sen köpte hon en Vity-pincett (eller ögonbrynsnoppare som jag säger), de är faktiskt riktigt bra! Sen gick vi till Stadium och Christina köpte två vita t-shirtar - alltid bra att ha! :) Sen åt vi på Stash i Gallerian, the place where I live, tyvärr, man lär inte bli smal om man fortsätter att äta där, men gott är det. Det värsta var att jag har varit där kanske 15 ggr nu och varje gång tar jag den där dumma salamifocaccian och nu gillar jag den inte längre. Äntligen dags att byta till nånting annat, kan knappt vänta tills jag ska dit nästa gång! Efter Stash var det min tur att shoppa. Jag köpte en lite tjockare kofta från Vero Moda, igen, och sen ett linne på H&M (samma modell som det är på bilden förutom att jag har ett annat motiv). Sist men inte minst köpte jag One Tree Hill säsong 4, så nu Linda kan du låna säsong 2-4, jag hoppas du blir glad när du läser det här, men jag vet att jag har lovat tvåan, men det krävs lite mer tjänster sen för resten av de! ;) Nej, jag skojar bara. Jag är iaf. glad att jag har de hemma nu. Köpte säsong 3 i söndags och har redan kollat på mer än hälften, jag bara älskar att ligga sent på natten och sträckkolla på massor av avsnitt + att James Lafferty är ju inte lite snygg heller, basketspelare är heta, grr. Sen var Chrille tyvärr tvungen att åka till sitt jobb, men jag tog mig hem, mysade upp mig i min säng och kollade på tre avsnitt av Gilmore Girls säsong 1. Världens mysigaste och gulligaste serie! :) Egentligen skulle jag ha tränat idag, men jag orkade verkligen inte så jag förblev hemma på alla sätt och vis. Jag är riktigt trött men ser framemot en sen natt med massor med avsnitt av One Tree hill. Förresten så är jag riktigt glad för Christina lyckades få mig på bättre tankar när det gäller killen I like. Aja, glöm inte att se resultatet efter min makeover! ;)

 
Dagens mest använda ord i texten måste vara: säsong
Kärlek

20 år

Igår firade vi mamma och pappas 20:e bröllopsdag. Det firades med thaimat och en tårtkaka (tåka) som Emma och jag bakat. Jag kan inte fatta att man kan vara gift i 20 år. För några år sedan firade vi farmor och farfars guldbröllop, alltså hade de varit gifta i 50 år - helt otroligt! Jag kan heller inte fatta att jag har sådan tur, som har föräldrar som fortfarande bor tillsammans. Jag antar att jag ska vara tacksam, och det är jag nog! :)

Jag vill passa på att säga grattis till mina kära släktingar som precis har fått tre kattungar, eller inte de, men deras katt! Grattis Nelliepellie! Kan inte vänta tills jag får träffa de små sötisarna! (;

I alla fall så bakade Emma och jag en aftereight kladdkaka, den blev supergod. Kolla receptet här, om du vill! :)


Kärlek

Baglady

Jag har hittat superfina armband från Baglady. Jag tror de kostar ca 150 kr/st men är inte helt säker. Fint till sommaren! :) Kolla in på Bagladys hemsida och läs mer om de.

Puss

Kedjereaktionen



Saknar det vi hade <3
By: Elena, Annelie, Fredrik, Robin, Robert, Jakob och Alexander (;
Kärlek

En söt Elena

Nu sitter jag här med min söta Elena som säger: "visstvisst, jättegullig" och japp, det är hon minsann. Jag träffade henne i stan vid ett och sen har vi gått och letat efter en kaffemuggstermos till mig. Jag såg en jättefin på Åhlens men de hade varken den på Åhlens city eller i Gallerian :(. Stina har en superfin så måste fråga henne var hon köpt den. I alla fall så gick jag och Elena runt och kollade på kofta/tjocktröja till henne på MQ, H&M, JC men det slutade med en jättefin tröja (som då inte var tjock och svart, eftersom Elena nästan bara köper svarta kläder) på Topshop! Älskar Topshops linnen och blusar fast allra mest deras t-shirtar med alla gulliga tryck. Jag tror jag skulle känna mig lite som Peyton i One Tree Hill om jag hade på mig sånna t-shirtar, för de verkar lite hennes stil, ibland känner jag mig verkligen som Peyton-rollen även fast jag vet att jag har det mycket bättre än vad hon har det. Jag blir bara ledsen när jag ser henne för hon är fan lika deprimerande som jag är då och då, tyvärr. Fast nu är jag glad för Elena står och strippar i mitt rum, tihi. Jag tvingade just på henne ett plagg, har två likadana men de passar inte mig så bra så hon fick den röda! :) Kul att de kommer till använding! :) Just nu känner jag mig lite mätt för vi gjode lite gott fika, med lightglass, resten var inte light, tro mig! >.< Nu ska jag vara lite social! Kärlek


One Tree Hill

Whitey till Dan Scott One Tree Hill:

- "Damn your sperm, Danny!"

image79

Äntligen påsk

Nu är jag klar med städandet av mitt rum och mitt badrum, äntligen! Nu kan jag njuta av påskfirandet och av lovet! Snart ska jag träna här hemma, cykla och fys. Ska bli rätt skönt. Jag mår mycket bättre idag och jag känner att jag orkar träna, åtminstone i en timme borde räcka! Jag får alltid kvällssolen mot mitt rum och det är så himla fint när den lyser in igenom persiennerna, ljuset blir så mysigt! Trots att jag lovat mig själv att träna så ser sängen väldigt lockande ut, men jag mår nog bättre om jag tränar och sen tar en dusch! Nu har jag plannerat resten av eftermiddagen så då är det väl bara att sätta igång då! :)

Kärlek

Städdag

Just nu är jag mitt uppe i allt skräp och orkar inte fortsätta. Jag bestämde mig för att han en städdag idag och tro mig, det behövdes. Det låg kläder, exakt överallt, jag trodde inte ens att jag hade så mycket kläder. Sen så var jag så flitig att jag drog ut allting ur min ena garderob och jag har aldrig varit med om att det kan rymmas så mycket på ett sånt litet utrymme, men visst gjorde det det.  Nu ser det lite bättre ut men jag har fortfarande mitt rum att dammsuga och skura plus mitt badrum. Jag orkar inte mer! Det som piggar upp mig är i alla fall att jag har städat min klädstång så nu hänger kläderna någorlunda snyggt igen. Jag håller även på att ta bort alla jackor och kläder från träningscykeln för tänkte att om den är mer tillgänglig så kanske jag använder den mer än vad jag brukar(?)! Fast jag får så ont i röven av träningscyklar även fast min stora rumpa borde tåla sånt, jaja! När jag var mitt uppe yran så hittade jag ett gammalt klassfoto från sjuan, shiet vad snygg jag var... kanske inte nej. Sen hittade jag även de röda fluffiga handbojorna som jag letat efter, påminner mig om så många minnen! Nej, nu ska jag nog fortsätta lite, om jag ska bli klar någon gång!


Dagens låt: The places you have to come to fear the most - Dashboard Confessional

Kärlek

Miss Li - High On You

Den här tjejen har underbar röst, verkligen stor förebild för mig! Hon har inte gått någon sångskola utan visar att man kan sjunga, om man bara vet att man kan! Hon är helt enkelt bäst!



Influensan invarderar

Igår morse när jag vaknade mådde jag riktigt skit. Jag var yr, hade ont i huvudet och mådde allmänt illa. Jag stannade hemma tills sista lektionen då vi skulle ha uppvisning av våran Shakespearepjäs. Jag hällde i mig lite alvedonbrus efter jag konstaterade att vi inte hade några tabletter, mer än ipren (och för er som inte vet den storyn så drack jag mkt redbull förut samtidigt som jag tog ipren så nu tål jag varken redbull eller ipren, yey, not) i alla fall så var det värt allt besvär för våran grupp fick MVG. Jag är riktigt stolt över oss! (: Sen begav jag mig hem och hade planer på att plugga till religionsprovet som var idag, men somnade istället på soffan.

Imorse tog jag sovmorgon i tre timmar, hoppade över musiken för jag kände verkligen inte för att höra trummorna i den lilla varma musiksalen och stod inte ut med att gå upp så tidigt när man har influensan å allt så jag kom vid elva och dagen började med matte. Hela våran klass hade gult på sig, för det var en tävling i skolan om vilken klass som hade mest gult på sig skulle vinna påsköverraskningen. Jag blev glad, för alla hade verkligen engagerat sig i det. Fast tyvärr vann vi inte, men det var värt ett försök!

Sista lektionen hade vi relgionsprovet, hinduism och buddhism. Jag tycker att det gick någorlunda, men inte är det mvg. Blir glad om jag får ett vg. Sen kom min kära Elena till skolan och vi begav oss in till stan för att fika. I stan så träffade vi ingen mindre en hennes brorsa Marcus, som gick omkring och fördrev tiden. Elena fick honom att följa med och fika med oss. Jag var tvungen att avsluta allt för skulle hem och käka innan jag skulle till Coop och packetera varor i kassan med några från laget, men det blev inställt för det var knappt några kunder där. Rätt skönt, för mår inte så himla bra. Nu har jag en helg framför mig med påskfirande med släkten och sen kommer en rolig vecka då jag ska träffa massor med sötisar. Självklart ska man träffa Malin, Karro och Ida - om alla kan samtidigt (: Sen så ska jag och Chrille träffas, gå på bio, sen ska jag tvinga med henne hem, tihi! Lovisa och Stina är bortresta, vilket är väldigt tråkigt :/ Sen ska jag träffa Fredrik och gå på bio med honom och så ska jag ju träffa min Elena, såklart! :D Fullt upp! Ser framemot allt! :) Fast just nu vill jag bara sova! btw, så tror jag har gått och blivit lite småkär i en söt pojk :) ni kanske får veta mer, en vacker dag!


Puss!

Kalas för Linda

Nu är min stora kusin Linda hela 21 år, jag känner mig rätt liten i jämfört med henne (: Det bjöds på jättegott fika och god tårta, som vanligt! Sen spelade Emma, Linda, Malin och jag Cluedo, tihi (eller ska jag skriva *fniss* som Perrelli gör? ;)). Supermysigt, men det brukar det alltid vara. Jag hade på mig en poopykläning (uppdöpt efter Malins klänning på julafton). Nu sitter jag och lyssnar på Dashboard <3 och tycker synd om folk det är synd om (?). Det här blev väldigt intressant, inte. Snart är det påsklov, skönskönt! :)

 
1. Min Linda
2. Jag då, som sagt poopyklänning (;

Puss

3 is a magic number

Jag minns att jag verkligen tyckte illa om abonnemanget 3 och alla som hade det hade ingen täckning. Men jag kan säga att jag är helt tvärtom nu! Sen jag fick tre på min nya, underbara mobil så har jag bara blivit mer och mer positiv. Jag och resten som har 3 i skolan är de ända som har bra täckning i vår kära betongbyggnad, har inte utvecklingen gått framåt då? :) Jag är en supernöjd kund som dessutom älskar alla tillval man kan göra. Jag har köpt till musikpaketet, där jag får de tio senaste låtarna gratis + att jag har tillgång till resten av alla deras låtar i min 3player. Så bra! Har nyss uppdraterat min mobil med det senaste också. Livet är bra, när man har en bra och snabb mobil. Nu har jag gjort lite gratisreklam för 3 här! :)


Puss

Alla är vi knäppa

Idag bestämde jag mig för att följa med mami & papi och handla och mamma blev helt till sig när hon fick syn på två par brandmän i butiken. Pappa och jag bara garvade. Pappa skämde ut mig för att han pratade med en fågel som hade flygit in i butiken. Jag tror de gör så här, bara för att jävlas med mig. Men jag är ändå glad att de är som de är, för jag har blivit lika knäpp som de är och ibland kan det vara bra att ha i bagaget. Om mamma och jag hade varit i butiken utan pappa lovar jag att vi hade följt efter brandmännen och jag kan nästan lova att mamma hade sagt nått pinsamt till de. Jag vet inte vart jag vill komma, men jag antar att jag bara vill visa varför jag är knäpp, tihi. Jag gillar mina föräldrar, de kan faktiskt vara rätt sköna då och då.

Igår så var jag ju på min kreativa sida så jag skrev till och med en låt sent på kvällen. Jag tror jag aldrig har skrivit en sån bra låttext, för vanligtvis upprepar jag mig och det känns framtvingat. Visst så har jag ingen melodi till låten än och vissa ändringar sker ju sen för att texten ska passa in, men nu sitter jag med texten i min hand och känner mig riktigt nöjd. Nu saknas det en melodi, som sagt, men det är ett annat problem. 

När vi åkte för att handla kände jag mig riktigt sporty-klädd, fast det var jag nog inte. Jag hade min skinnjacka, en grå trekvartströja under, min Esprit-halsduk, mina Nike-skor, min fina ring som jag fått av Elena (den med blommorna), Nudie-jeansen (appråpå det behöver jag verkligen ett par nya) och mina svarta plasthjärtörhängen. Inget speciellt, men det kändes bra i alla fall! (;



Nu ska jag äta lunch, sen måste jag plugga till religionsprovet, får se om jag ska träffa nån sen, vore kul! :)
massor med kärlek

Mina solstrålar

Dagen började med ett matteprov som gick hyffsat okej, resten av dagen har varit segseg men däremot har mina solstrålar varit där och lyst upp den mörka tillvaron. Jag passade även på att vara lite kreativ med mobilkameran! ;)

 


 

1. Min söta Christina <3
2. Fransar på Burberryn
3. Min söta Stina <3
4. Chrille hittade en god smak av Ben & Jerry's
5. Våran mysiga trappa till och från skolan, stinker också.
6. Min mobilpåse (;
7. Var så sugen på naturgodis, men köpte inget! :)
8. Alexandra köpte Juicy Fruit-tuggumi och bjöd alla, sötnos! <3

Kärlek for you


Göra-bort-sig-dag

Idag var det en hemsk dag. Jag har gjort bort mig väldigt många gånger idag och jag mår illa vid tanken på det. Jag gjorde bort mig typ 3 ggr på bussen hem, den pinsammaste var när jag skulle gå av och fick syn på min syrra på intåg då jag täckte upp hela gången >.<

Handbollsträningen gick skit, tappade bollar, lösa passar, skott utanför. Jag hatar när jag är urform, jag hoppas jag kommer tillbaks så snart som möjligt, orkar inte förnedra mig mer.

Hela dagen i skolan var seg och ingenting gick som det skulle. Jag var och är extremt trött och imorgon har vi matteprov och jag har inte pluggat nånting hemma. Jag känner mig allmänt trött på livet, men det går nog över tills imorgon. Jag är även trött på att jag håller på som jag gör, orkar inte förklara mer.

Igår så blev jag lite ledsen. Jag gick in på min gamla skolas hemsida och fick syn på att alla lärare har slutat förutom mina två SO-lärare. De var jättebra och gillade de supermycket men min kära mentor Russel då? och den stränga men väldigt bra engelskaläraren Ann? Det var borta, poff! Blev jätteledsen för det har verkligen inte gått bra för den skolan. Jag tycker även synd om de nior som går där nu som har varit med om tre lärargruppsbyten. Stackare!

image57


Nej, snart börjar Private Practise, nånting lilla jag, harkel, inte får missa! :)
Kärlek

Tröttare än tröttast

Idag hade vi idrott på morgonen. Det var skönt för jag var så himla trött när jag vaknade så jag kom igång när vi hade fys och konditionspass. Nu känner jag mig tröttare än en kamel som vandrat igenom hela öknen och mår inte så värst bra. Jag känner att min historiabok ligger bakom mig och ropar: LÄS MIG! Du har förhör på Franska revolutionen imorgon!! Men jag tror jag ska fortsätta ignorera det, åtminstone ett litet tag, för om jag inte kommer att läsa det igen kommer jag bli stressad i morgon bitti och det orkar jag inte. Den här veckan blir det tre träningar, för gick nämligen på handbollsträningen i måndags, det var kul! Nu ska jag nog ge mig in i den spännande, harkel, historiaboken. Plikten kallar!

Puss

Layout

Jag skäms över att säga detta men jag vet inte hur man ska ändra layouten på min fula blogg. Jag fattar inte kod-grejset och jag som brukar kunna läsa HTML och allt! Jag känner mig värdelös, jag är värdelös. I alla fall tänkte jag ha den här som header;


Puss

Träningsvärk

Jag har sjuuukt mycket träningsvärk i hela vänstra sidan av kroppen, det känns riktigt skumt. Jag får helt enkelt rulla till skolan i morgon eller ta en taxi. Det är alltid värst andra dagen efter man tränat. Det pinsammaste är att vi hade fys på idrotten och jag och Chrille gjorde jättebra ifrån oss, grejen är bara att jag inte tränat på typ 3 veckor så min kropp är i zombieformat just nu. Stackars mig alltså! Eller nästan hela klassen hade träningsvärk, det var lite kul att höra alla klaga, fast jag klagade nog mest! (; Aja, i morgon är det fredag, kan det bli bättre? :)

Puss

Jag är Lady Macbeth...

...alltså är jag Macbeths fru.

Idag har eftermiddagen baserat sig på skådespeleri då Emil var min Macbeth som mördade kung Duncan och jag var hans maktgalna hustru. Shiet vad vi skrattade och inte var det mycket koncentration, men vi hade kul och lyckades komma igen pjäsen tillslut. Sen skyndade jag och Christina med en tidigare buss och nu sitter jag här och äter kiwi och väntar på att få gå på min första träning på 100 år! :)

Vi hade 2-timmars lunch idag så vi passade på att åka till nyöppnade Pizza Hut och käka. Alla åt bufé och jag vet, jag borde inte ha ätit pizza, men åt inte så mkt plus att så goda "pizzasmaker" var det inte idag. Killarna i kassan sa att vi skulle komma tillbaks på torsdag för det var då de jobbade igen, jag säger bara att de var flirtiga, men det är väl så man vinner kunder? (;

Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av Andra Avenyn, för jag lär missa det i kväll och sen ska jag vila lite!
Jag måste hämta inspiration för att orka fortsätta med den här bloggen, blir trött på mig själv! >.<

 

Kärlek

Anna Pihl

Usch vad jag känner att den här bloggen blir tråkig och det är den påväg att bli. Jag lovar att jag ska skärpa mig men just nu är jag helt insatt i Cypernkonflikten och orkar inte skriva mer just nu. Ikväll är det Anna Pihl, som helt enkelt är bäst (efter One Tree Hill och Kyle XY då ;)). Idag hade jag två lektioner + mentorstid och det var ovanligt att ha så lite lektioner i min skola men det blev bara så. I morgon kommer det bli en jobbig dag har jag en känsla av, med seminarium, läxförhör i matte och engelska. Jag säger ju, det här blir ingen kul läsning. Hela dagen har känts seg och jag hade på mig fula kläder och inte kunde jag ha mina sneakers! Jag slutar nu innan någon dör i tristess.


Puss
Bilderna är från 1 & 2.

Andra Avenyn

Jag är helt galen i Andra avenyn och jag vet, jag är en tönt, men det är så gulligt så jag bara inte låta bli att se på det. Nu hade jag tänkt att kolla på ett avsnitt, men först vill jag bara säga att jag är helt in lööv i Jonas Bane och det har jag varit sen första början vill jag säga! :) Andra Avenyn


THF-95-vinnare

Under helgen har Annas cup pågått och Emma och hennes lag har varit lika duktiga som de brukar. De vann rubbet! Så stolt man är! :) Grattis!


En quinoasallad med kyckling kommer serverat

Det är några som har frågat hur vi gjorde salladen och vad vi hade i så tänkte skriva receptet här, inte så kul läsning men jag lovar, supergott och suuupernyttigt!

Quinoasallad med kyckling och tzatsiki

Marinad till kycklingen
ingefära
soja
honung (inte vitlök ;))
svartpeppar

Salladen
röd quinoa (½ dl/person) (vit quinoa går lika bra)
ruccola
tärnad fetaost 3% (jag rekommenderar 10% så blir det lite mer smak)
soltorkade tomater
oliver
paprika
körsbärstomater/cocktailtomater
rivet citronskal

Sås
riven gurka
lätt turkiskyoghurt
vitlöksklyfta/or
salt

Jag kan lova att det här är supergott! Ska skriva lite mer sen om vad som skett under dagen, men först måste jag ladda upp lite bilder!

Puss

En trötter

Nu sitter jag här, trött och har svårt att skriva, för att jag precis målat manikyr på naglarna. Jag hatar sista dagen på lovet och idag är det sista dagen på lovet så jag hatar det (?). Igår var jag hemma hos Jenny, det var supermysigt och vi gjorde supergod mat, Quinoasallad med kyckling. Det var verkligen supermysigt och kul att få komma hem till min Jenny! 

 
 

I fredags firade vi Kristina och det var också jättemysigt och god mat (fast det brukar det alltid vara hemma hos S). Malin och jag spelade Crazy Taxi, haha, och höll på att härma poser som blev helt värdelösa, här iaf. en väääldigt vacker bild på oss! ;)



Jag känner mig inte så mångordig idag så detta får räcka för stunden!
Kärlek  

Shoppingturen

Jag skulle vilja skriva allt i detalj om vad som hände igår, men nu lägger jag upp lite bilder på det jag köpte så får jag skriva lite mer sen, när jag har tid (ska snart åka iväg).

  
   

1. Nikeskor. Det här blev de och jag är supernöjd med de!
2. Leggings. De här letade jag överallt efter igår. Från dålig kvalité från BZR (tyvärr) - ett par gråa och ett par svarta från Vero Moda! Finns även med knappar på NK, Max Mara. (är snyggare i verkligheten än på bilden kan jag lova)
3. Tunika från Vero Moda. Min är dock i röd.
Övrigt: Två anda tunikor (inte så jättefina) men fick de på köpet (;

Puss!

RSS 2.0