Jag står upp för min sak! Audi <3

Den här bilden skickade snälla Sebbe till mig igår (tar emot att visa den men...O_o):


Alltså en harkel, trasig, harkel, Audi R8. Sanningen är att jag egentligen inte tror att den är trasig utan att han bara vill få det att se ut så men anyhow, så här löd resten utav konversationen sen:



(Alltså Sebbe är grå och jag grön för alla som inte har en iPhone här). Vem ägde vem här!? :D Audi äger BMW alla gånger, det är bara att inse ;) (tyckte inlägget var en aningen oseriöst för min bilblogg så det fick hamna här ;)).


Vad hände?

Nu ska jag försöka skriva ett blogginlägg med kvalité på rekordtid, får se hur det går. Sitter i mörkret, trots att jag har kunnat haft mina lampor tända i hela 7 min så förmår jag mig inte att resa på min feta röv och tända lamporna i mitt rum. När allt kommer till det så trivs jag nog bäst i mörker, remember, vampyrish-stylish?

Anyhow, vad har hänt nu då? Jag lyckades tillslut boka kryssningen efter mycket om och men. A-hytt blev det för mig, Elena och Ida. Nästan lyx... typ inte. Igår var det fest. Förkrök hemma hos Sebbe, det blev väldigt hastigt men träffade några nya människor där. Sen drog vi alla till lokalen där festen skulle vara. Det var inte världes drag på denna fest men jag hade trevligt ändå. Träffade massor med trevliga människor! Kvällen/natten/tidig morgon (vad säger man?) slutade med att Sebbe, Alex och Tom (<-träffade min jättegamla granne, eller alltså han är inte gammal, han ä -90:a men han bodde precis bakom mig när vi var små) följde med Karro och mig till bussen. Vilka gentlemän alltså! ;)

Idag har jag spenderat dagen med Marris (eller Marre el. org.namn Marcus), det är för den delen bara jag som får kalla honom Marris. Patent på det sörrni! Marris var moralisktstöd när jag skulle hitta massor med saker. Jag hittade egentligen inte det jag ville ha på mig men ett par typ blanka tights, svarta, och ett par lagom höga heels blev det iaf. Är riktigt nöjd med skorna! Marre och jag träffade Lina, Christina, Stina och Vendela av en slump så alla vi gick och käkade på Stash tillsammans, det var mysigt!

Nej, det här gick undan. Nu ska jag kolla på film om jag lyckas hålla mig vaken. Skulle egentligen dragit hem till Sebbe men sömnen kallar på mig. Det känns ganska (eller ganska- väldigt) tråkigt att sitta hemma en lördag när det finns saker där ute som lockar, men jag MÅSTE vila. Och nu måste jag också kila! Puss på er sötisar!


What's up?

Sitter i mitt rum med MTV på i bakgrunden. Jag älskar verkligen Lady GaGa och hur skön är inte hennes och Beyonces Telephone-video? Ganska grym tycker jag!

I alla fall så är jag hemma denna vecka. Det är samhällsvecka i skolan och eftersom jag inte läser samhälle C så behöver jag inte vara där, ganska skönt säger jag, även om jag saknar mina buddies <3. Anyhow så passar jag på att plugga på lite annat, harkel. Jag försöker verkligen men så bra går det faktiskt inte! Eller jo, idag hittills har det gått bra, jag gick upp tidigt, stekte mig en omelett med ost och tomater och sen har jag pluggat italienska, så visst går det lite bra. I eftermiddag ska sötis-Malin och jag åka till Forum Nacka och shoppa, niceee! Har precis överfört lite cash från mitt ena konto till det andra så jag ska har råd med nånting, tyvärr blir det inte mycket, måste hålla hårt i mina pengar :/

Vi ska på kryssning, btw! Malin, Karro, Ida, Elena, Dessi, Dessis kompis och jag! Det ska bli asnice! Ska försöka boka idag om allting ordnar sig! Ser fram emot det även om jag (speciellt efter Färjan-avsnitten) har blivit ganska avtänd på hela idén med kryssning när jag har sett hur äckliga människor som är med, men jag tror att det här faktiskt blir annorlunda. Man kan ju åtminstone hoppas!

Nu ska jag duscha, måla klart mina naglar och sen plugga vidare! Ser mest fram emot att få träffa min Malin! Vi höres my friends! PUSS <3


Hahahaha, Malin, Dessi och Elena @ Sebbes, you go girls! ;D


Life is a bitch

Ibland fattar jag inte denna värld. Och ibland förstår jag inte mig själv. Men jag antar att det är så för de flesta då och då. Nånting som jag är bra på är att "läsa" av människor. Jag brukar kunna avgöra ganska snabbt vad det är för typ av människa jag har träffat när jag träffar någon jag aldrig träffat förut. Jag brukar också kunna se när folk ljuger. Jag har också stött på ett fåtal mytomaner i hittills i mitt liv och trots att de är så övertygade på vad de säger så brukar jag kunna skilja på sanning och lögn. Jag hatar lögner. Jag ljuger aldrig. Och jag vill också tro gott om alla, och det gör jag också tills motsatsen är bevisad. Därför suger det att se människor som ljuger och utnyttjar andra för sin egen vinning och sårar folk på kuppen. Jag blir så arg då. Jag är så glad att jag bytte skola till 8:an och 9:an, för där blev jag stark psykiskt, jag hade inget val. Jag klarar av motgångar även om de ibland kan vara riktigt jäkla jobbiga så står jag där ännu stadigare på två ben efteråt. Jag lyckas på nått sätt alltid omvandla allt det dåliga till styrka att stärka mig själv. Tyvärr har alla inte den förmågan och då blir jag så ledsen när jag tänker på hur många som kan komma att såras på vägen, just för att det finns så jävla många skitstövlar där ute. Och skitstövlar är ett väldigt milt och mesigt ord. För det värsta som man skulle kunna säga är att det finns inte ens ord som beskriver sånna människor för det är inte värt att lägga ord på de. Då har det gått långt. Det jag vill ha sagt med allt det här är att när det sker motgångar i ens liv så försök ta lärdom av de och omvandla det till något positivt. Jag håller fortfarande kvar vid att allting, exakt allting kommer med både för- och nackdelar, fast det ibland kanske inte känns så. Sen kanske det är lätt för mig att säga, jag är som sagt ganska stark som person, jag låter inte folk få mig att må dåligt för jag tycker inte de är värda det. Mitt råd är att ödsla inte tid på folk som förstör för dig, lägg varken tanke eller energi på de. De förtjänar aldrig det. På nått sätt tror jag på karma, mer säger jag inte.

(Förresten, jag lovade att jag skulle tala om när jag mådde bra igen och det har jag gjort nu i över en vecka, har bara glömt att skriva det! :) Sen vill jag bara säga att jag älskar mina underbara vänner, skulle inte klara nånting utan er! <3)


Friday night dudes

Hej mina assöta dudes! (var bara tvungen)

Vad har hänt sen sist? Inte vet jag. Massor! Skola, skola och åter skola. Men så är livet när man går i skolan liksom. Men igår blev det en nice kväll! Malin, Karro, Marre, Sebbe och jag drog och bowlade på kvällen, jag sög apa och kom sist, vilket störde mig enormt eftersom jag är en ganska extrem tävlingsmänniska. Jag är dock inte dålig förlorare (oftast iaf). Det var riktigt kul (bortsett från att jag toppade listan nerifrån)! :) Efter det så drog tyvärr sötis-Malin hem men resten fortsatte mot Fridhemsplan för att spela biljard. Det var verkligen jättetrevligt! Det tog typ 1½h innan vi fick ett biljardbord men vi hittade andra sätt att nöja oss under tiden, hehe! ;) VEM VAR DET SOM ÄGDE ALLA PÅ BILJARD!? - JAG SÅKLART :D Jag var den första som vann över Sebbe någonsin, ganska nice, haha. Men han kanske inte var i sin bästa form... vad vet jag! ;) Jag ägde Marre också för den delen, mowhaha! Sen drog vi iaf till Donken (såklart) och sen vidare till en bar vid centralen för att träffa David och Fredrik men de var inte där (massa missförstånd) så då drog jag och Karrosötis hem. Vi missade bussen precis och fick vänta en halvtimme på Gullis men det gjorde inte så mycket. Karro och jag hade roligt ändå förutom att vi var tvungna att gå omkring hela tiden för att vi var så extremt kissnödiga, hehe. Riktigt trevlig och rolig kväll! :)

Ikväll ska jag antingen ut med samma boys + flera, eller myskväll hemma. Bara min känsla och mitt humör kan avgöra sen när kvällen närmar sig. I donnow right now... hmm... spännande! ;) Är taggad på utgång men behöver sova, ett dilemma där alltså! ;) Äh, detta blev redan för långt, nu måste jag gå! PUSS!


Nyfiken i en strut lönar sig inte

Great! Jag tror säkert ni har varit med om liknande: När man är nyfiken och verkligen vill veta men ändå inte och sen när man väl har tagit reda på det så gjorde det bara hela saken värre. Det stod nått eller var nått som du verkligen inte ville veta. Det hände just för mig. Men jag får skylla mig själv för jag ska sluta kolla. Jag måste bara trappa ner det successivt. Det här suger. Aja, nog om det.

Slutade 11 idag så jag åkte hem och bäddade ner mig i sängen. Sen gick jag till matöppet och köpte ingredienser så jag kunde göra min goda smoothie. Så det gjorde jag och så satte jag mig ner för att kolla på söndagens avsnitt av Gossip Girl. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, men yummy. Nate, Chace Crawford, är ju världshet men det behöver ju jag egentligen inte säga för alla vet ju redan det. Anyhow, ska snart dra och träna med mami, förhoppningsvis träffar vi Martina där också. 

Jag är på tok på för dåligt humör för att komma med något bättre eller roligare. Kram på er! 


Try to think positive

Jag har suttit och kollat igenom gamla inlägg nu under veckan. Jag blir ganska ledsen när jag ser hur dåligt jag faktiskt har mått i perioder. Jag kollade tillbaks ett år (tror jag) och såg att det ena inlägget efter det andra var mörkt och svart. De perioderna sög verkligen och jag minns att jag inte visste varför jag mådde så dåligt. Allting kändes bara så fel. Under de perioderna (som gick upp och ner i nästan fyra år) så stötte jag också ifrån mig mina vänner. Jag orkade inte med de för jag orkade ju inte med mig själv. Jag visste inte var jag ville ta vägen. Men, det jag vill ha sagt med det här är att jag är överlycklig över hur bra jag har mått nu i mer än ett halvår. Trots vissa motgångar på senare tid så mår jag inte som jag gjorde då. Jag tror faktiskt aldrig jag kommer behöva må just så igen, men man ska aldrig säga aldrig.

Det jag ville ha sagt med det är att bara på den senaste tiden sen typ årskiftet så har jag förändrats ganska rejält, just för att jag börjar hitta tillbaka till mig själv, känna mig trygg i mig själv och allt. Det känns så bra. Och bara den senaste månaden så har jag förändrat min syn på ganska mycket och till det bättre, tycker jag. Jag känner att jag börjar få fokus på rätt saker, tror jag iaf, och att jag äntligen gör det jag själv verkligen vill göra.

Dessa saker har jag alltid i tankarna nu när andra saker kanske inte är så roliga. När man tycker att inte allt är så värst kul pågrund av vissa saker. Men som jag har skrivit i Positivhet & Negativitet-inläggen så får man försöka fokusera på det som ger än nånting bra istället. Sen måste man få må dåligt, för på nått sätt så måste man ju bearbeta jobbiga saker. Men ändå, försök i så fall sätt fokusen på det positiva som finns omkring dig. Även om det inte alltid är så lätt så kommer saker och ting bli lite enklare. Det blir det i alla fall för mig!

Nej, nu ska jag göra mig i ordning. Är trött. Och ledsen. Men jag har fortfarande väldigt mycket positivt i mitt liv! :) Det får ej glömmas! Puss & kram på er!


Helgen som varit

Lite snabbt om vad som har hänt i helgen.

Fredag
Elena kom hit och vi gjorde oss i ordning för Sebbes fest (där Malin och jag var i onsdags). Malin och Dessi anslöt sig vid bussen. Festen blev som jag förutspådde, även om jag verkligen inte ville att det skulle sluta som det gjorde, så slutade det nästan värre. Mer vill jag verkligen inte säga.

Lördag
Jag ville nästan dö. Jag var inte bakis, trots att jag drog i mig 1L cider på väldigt kort tid innan jag somnade, men mådde skit iaf. Och sängen snurrade fortfarande. Kan vara för att jag bara sovit tre timmar och är sedan klarvaken och ligger och tänker. Ibland så vill jag kunna koppla bort alla tankar för ett tag, men det funkar ju inte.

I alla fall så gick Elena och jag på en mysig vårpromenad i solen. Vi chillade, kollade på True Blood och Dating in the dark. Vid sjutiden så kom Karro hit och så gick vi till matöppet och mötte upp Malin och Ida. Vi köpte pizza och annat gott. Vi begav oss sedan hem till Ida och kollade på Melodifestivalen och Bruce den allsmäktige. Riktigt mysig kväll!

Söndag
Jag sov så gott i natt! Underbart och det var verkligen ett tag sen! Elena och jag chillar och sen kommer jag på (och Elena hakar på) att vi ska börja deffa. Så vi satt och läste på om deffning. Jag startar redan imorgon, det kommer bli awesome, eller inte. Jag kör en testvecka så får vi se! Elena åkte vid lunch och Marre hörde av sig så drog jag till Friskis och tränade med honom i 2½h. Det gick riktigt bra! Det var en riktigt bra träning! Marre var snäll och skjutsade hem mig efter. Vi blev ståendes på min uppfart snackandes om inget mindre än bilar och Audi. Riktigt nice! :) Nu ska jag eller snarare, nu MÅSTE jag städa mitt badrum. Har inget val längre.

Får se hur länge jag klarar av att vara ensam. Vill inte bli lämnad själv med mina muntra tankar, it sucks, but I live.



Riktigt härligt väder! Tack för allt älskade bästevän <3


Hey dude

Studentmössan kom i veckan. Helt ärligt så känns det ganska overkligt. Men också jäkligt skönt! Jag blev nöjd med min förutom att de gjort ett major fel, därbak skulle det ha stått Haninge Fria och inte bara Fria, så det är fel på ganska många mössor. Får ta och ringa om det imorgon.

Just nu är jag så jävla arg. Sist jag var så här arg var när butikschefen på VILA anklagade mig för att ljuga och då höll jag på att smälla av (och jag ljuger aldrig, I keep it real liksom). Nu är jag så arg igen fast den här gången på massor med olika saker. Och mest galen blir jag över den känslan jag har i min mage. HATAR DET!

Iaf. igår var jag och Malin hemma hos a dude, som var riktigt schysst. Jag träffade honom med resten av grabbarna igår på gymmet för första gången. Vi (malin, jag och grabbarna) spelade kort och taggade inför imorgon då det är fest. Jag är riktigt festsugen men jag vet inte riktigt om jag vill dra på den festen som det är tänkt att vi ska på. Men jag kommer nog att gå ändå. Jag har bjudit dit Elenis, måste ha henne som stöd känner jag. Elena är bäst! Elena ska sova över här imorgon och på lördag ska vi Öringebrudar och älskade Elena ha mys med Melodifestivalkväll hemma hos Ida med hämtpizza! :) Känns som en nice helg, men än har det inte skett nått! Som sagt, I have a weird feeling om imorgon kväll alltså. Det HATAR jag också. Helt ärligt igen, så är jag bara rädd för hur saker och ting kommer sluta= jag dundrar ut från festen och är mer arg än jag någonsin varit, typ. Men jag kan inte förutspå någonting här och jag lovar att jag ska göra det bästa utav saken. Jag är ju ändå fett taggad! PARTYYYYYYYY!

Nu måste jag göra nånting åt mitt kaos till rum. Jag har minst tio par jeans som är slängda huller om buller i min ena fåtölj, den ser ut att gå sönder närsomhelst. Poor one! 

Bye duuuudes! 


Mer får ni inte se än ;)
(Har dock visat stor del av mössan, menmen...)


 


Jag är trött på att vara trött

Sitter här hemma och mår dåligt. Men det är ingen nyhet så vi säger såhär: I let you know when I'm feeling good. När jag inte skriver hur jag mår så mår jag dåligt. Bra, då har vi avklarat det.

Vaknade ganska sent imorse. Det var mysigt och trevligt igår på min fasters 50-fest! Supergod mat som det brukar vara när Lars-Åke lagar mat och god dricka. Jag drack en jättegod GT och nästan två Vodkalime, mums vad gott det ska vara med drinkar + vin + campagne. Tur att jag inte dricker alltför ofta. När jag vaknade så var jag inte bakis, saken är den att jag aldrig har varit bakis, bara bakis på sömn, haha, men jag är en tålig kvinna. Nått måste väl denna stora kropp vara bra för. I alla fall, det var inte det jag skulle prata om. Jag steg iaf upp och gjorde mig en hejdundrade frukost, not, och sen pluggade jag. Nu har jag skrivit klart världens sämsta engelskauppsats, gjort ett PA-arbete och läst ut min italienskabok så nu får jag snart unna mig att åka och träna. Det bästa på hela dagen! Eller rättare sagt, det bästa utav det mesta!

Jag är trött på att sakna och jag är trött på att må dåligt och jag är trött på att inte veta och jag är trött på att bli behandlad så här. Jag är trött på det mesta. Jag är trött på skolan, vill bara ha ledigt och umgås med mina underbara vänner och min familj. Jag är TRÖTT.

Nej, nu ska vi inte vara allt för deprimerande här. Nu ska jag göra mig i ordning för F&S! Kram på er!



Vill bara säga att även de bästa och de vackraste har även andra sidor...
dock ytterst sällan!


Tidig träning

Imorse gick mamma och jag upp tidigt för att sedan vara på Friskis vid 9.00. Vi gick på styrka/baspass och det gick riktigt bra för mig med tanke på att jag inte tränat kondition på ca 2 månader. Men nu börjar jag äntligen bli frisk (ta i trä) så jag hoppas jag kan börja variera min träning lite mer, känner att jag får mycket underhudsfett när jag inte tränar kondition, styrkan och musklerna är det inget fel på, hehe. Efter träningen åkte jag hem och försökte skriva klart det sista på engelskauppsatsen, men idag har jag ganska svårt att finna inspirationen känner jag, så det gick inte vidare värst, men jag är nästan klar, vilket är skönt! Ikväll så är det 50-fest! Min faster fyllde 50 år förra helgen så nu är det paryparty! Ska bli riktigt kul och det ska bli skönt att tänka på nått annat, vilket det alltid är. Alltså skönt att tänka på något annat! Idag frågade jag mamma påväg hem från Friskis om man lätt glömmer saker som påminner en om något. Då sa mamma hade förr eller senare gör man det och det är ganska sant. Det som är bra med oss männiksor är att vi ganska lätt glömmer smärta. Annars tror jag vi inte skulle föda barn fler än en gång osv. och annars tror inte jag att jag skulle utsätta mig för vissa saker igen, även fast förnuftet säger något annat, men jag går väldigt mycket efter känslor så, tyvärr så råkar man alltid hamna upp i samma visa varje gång känns det som. Oj, nu började jag babbla om något annat som inte var meningen. Glöm i alla fall inte att läsa min BILBLOGG, uppdaterade den alldeles nyligen. Kram på er!


Jag har startat en bilblogg

Audi R8, älskade Audi R8, btw så har jag startat bilblogg!!! Jag menar, det är väldigt få av er som läser min blogg, mina kära vänner, som är intresserade av bilar. Ni brukar hoppa över inläggen när jag väl kommer med något intressant om dessa fantastiska skapelser, men men, man kan inte förstå allt här i världen! Så därför tänkte jag, bilar är ju ett stort intresse för mig så varför inte göra en separat blogg för det! Så kan ni fortsätta läsa om mitt väldigt, harkel, intressanta liv här och sen om ni vill ha lite omväxling så hittar ni min bilblogg på myillusion.blogg.se/cars, underbart va!? :) Strålande tycker jag! Kram på er!


Wonderful World

I've been down so low
People look at me and they know
They can tell something is wrong
Like I don't belong

Staring through a window
Standing outside, they're just too happy to care tonight
I want to be like them
But I'll mess it up again

I tripped on my way in
And got kicked outside, everybody saw...

And I know that it's a wonderful world
But I can't feel it right now
Well I thought that I was doing well
But I just want to cry now
Well I know that it's a wonderful world
From the sky down to the sea
But I can only see it when you're here, here with me

Sometimes I feel so full of love
It just comes spilling out
It's uncomfortable to see
I give it away so easily
But if I had someone I would do anything
I'd never, never, ever let you feel alone
I won't I won't leave you, on your own

But who am I to dream?
Dreams are for fools, they let you down...

And I know that it's a wonderful world
But I can't feel it right now
Well I thought that I was doing well
But I just want to cry now
Well I know that it's a wonderful world
From the sky down to the sea
But I can only see it when you're here, here with me

And I wish that I could make it better
I'd give anything for you to call me, or maybe just a little letter
Oh, we could start again

And I know that it's a wonderful world
But I can't feel it right now
Well I thought that I was doing well
But I just want to cry now
Well I know that it's a wonderful world
From the sky down to the sea
But I can only see it when you're here, here with me

And I know that it's a wonderful world
I can't feel it right now
I got all the right clothes to wear
I just want to cry now
Well I know that it's a wonderful world
From the sky down to the sea
But I can only see it when you're here, here with me

And I know that it's a wonderful world
When you're with me

(James Morrison - Wonderful World, beskriver ganska bra hur jag känner och btw, mår jag piss)


RSS 2.0