Äntligen hittade väskan sin matte

Hej allihopa! Idag har jag varit sämst på att blogga och delvis är det för att jag kom hem vid halv sju och har haft fullt upp sen dess!

Idag fick mamma äntligen tag på min älskade väska. De hade inte ringt vid lunch så mamma gick till Sturegallerian och kollade in om de kommit och då hade de precis anlänt! Så jag var den första (eller mamma då) av 11 lyckliga som köpte den supersnygga och helt underbara väskan. Så efter skolan åkte jag till mammas jobb för att kolla att väskan såg okej ut, sen satte jag mig där och läste tills mamma jobbat klart. Sen gick vi en sväng i Sturegallerian, jag ville köpa svarta spetshotpants på Twilfit men de hade inga, bara i massor med olika färger och så bra ska det inte vara! I alla fall så passade jag på att gå förbi den supertrevliga tjejen som jobbar på Monroe och säga hur mycket jag verkligen älskar väskan. Hon verkade bli glad när jag kom förbi och tyckte den passade så bra ihop med min stil och sa att jag hade jättesnygg stil, det var väl gulligt? Hon sa att hon var tvungen att sälja sin väska som hon köpt till sig, för att en kund hade kommit in gråtandes och verkligen ville ha väskan, vilken hysteri alltså, hehe! Men hon sa att hon skulle tillbaka till Paris nästa vecka och beställa hem några nya då, vet inte om det var den här modellen, men då skulle hon passa på att köpa den här! Hon är verkligen supertrevlig! Efter det såg jag Mogi, en av bloggerskorna jag följer! Såklart var hon i Sturegallerian, hehe! I alla fall så traskade mamma och jag hem sen, jag fick en rikskupong av mamma att köpa en smoothie på Blueberry, den satt fint, mums! Nu har jag suttit och skrivit en jag kom hem så nu ska jag gå och duscha, ta hand om mitt äckliga skavsår som jag har fått av mina nya skor och sen krypa ner i sängen! Sov gott!


Älskade fina väska!
Den är från Monroe i Sturegallerian!


Gårdagens outfit


Örhängen - Pilgrim
Skjorta - Esprit
Shorts - Tiger
Skor - pinsamt men sant, de är från Skopunkten


Elenas present

Har precis lyckats få bort nästan all olja efter att ha gjort säkerhetskontroll på motorcykeln. Det gick lätt som en plätt och jag börjar ha koll på vad allting heter och är. Det behöver man i och för sig inte till säkerhetskontrolltestet utan till teoriprovet. Men jag pluggar på, önskar bara att jag kunde vara lika bra på att plugga som jag är att köra motorcykeln, hehe, men tyvärr så är det bevisat att jag inte är det!

I alla fall så sitter jag här och läser min underbara bok som jag fick av Elena. Eller bok och bok, det är en minnesbok om oss eller ett album. Det är den finaste saken nån någonsin har gjort till mig. Jag blir glad såfort jag ser boken ligga på mitt piano. Men när jag öppnar boken så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta av lycka. Lycka att jag har en sån underbar bästavän. Jag har sån tur som har så underbara kompisar!!! Elena är en äkta vän. En absolut äkta vän! Häromdan tvingades hon göra nånting som hon egentligen inte ville, för min skull. Hon tänkte göra det för min skull så jag kände till slut att även om hon gjorde det för min skull så kanske jag borde ta ansvar för mitt. Hon var påväg att hjälpa mig med mitt ansvar men jag kände att det inte var okej mot henne för hon hade hamnat i en sån dålig sits innan. Men hon ställde upp för mig och jag insåg hur lycklig lottad jag är som har den tjejen så nära mig i mitt liv. Jag älskar min Elenis penis mellan benis!  Tack Elena för att du är bättre än bäst!


Denna sida är helt underbar, hehe. Jag minns kvällen så väl och såhär skrev Elena:

"Kvällen på kajen var speciell, hur mycket kan
man prata om kärlek och allt runt omkring?
POPCORN! COCA COLA!
(den andra bilden, hehe, ja vi drack cola med popcorn)
Det var ju ganska gott.....
Annelie tillber fiskgudarna och offrar lite popcorn (?) :D
(tredje bilden)
Var det blött eller kallt? 
Ja, men det märkte inte vi av då vi svävade iväg till
våran egna värld."
 


En fixar- och donardag

Idag på förmiddagen städade jag mitt rum och badrum. Skönt att ha det gjort! Sen på eftermiddagen åkte vi och köpte nytt skolmaterial och jag köpte en ny kalender, som verkligen behövdes! Nu håller jag på att skriva in framtida händelser och planerar olika saker. Sen har jag en annan sak att göra innan vi ska på kräftskiva vid sex. Kommer inte att hinna och det stressar mig och gör mig ledsen. Det är otroligt varmt här, jag håller på att rinna bort. Nej, nu måste jag fortsätta! Adios!

 
Kalendern och älskade mamma och jag. Visst är vi lika? :)


Ett härligt ord

Måste bara säga att häromdan när jag satt och halvgluttade lite på Navy CIS så var det en scen mellan två av NCIS-poliserna som tjaffsade. Då sa en av killarna (något liknande): "But take it easy, chillax!". Hehe, är inte det ett klockrent roligt ord? Det är ju sånt som man kan råka säga, när man ska säga ett ord men tänker på ett annat så blir det en sammanslagning som oftast inte blir så storslagen! Just kombinationen chill and relax är ju en rätt bra kombination tycker jag, hehe! Var tvungen att skriva det bara! :)

Dagens schema

Hellå! Jag har precis kommit hem från skolan. Idag var det bara opponering/försvar på vårt och andras arbete som vi har hållt på med under veckans gång. Nu håller jag på att koka lite pasta och sen ska jag kolla på ett inspelat avsnitt av Privileged! Förhoppningsvis somnar jag sen en liten stund för att sedan duscha och så innan mamma och pappa kommer hem så vi kan göra middag tillsammans. Klockan åtta kommer Elena hit och då ska vi gå över till kusinerna Malin och Linda, göra i ordning oss och föra lite innan vi styr kosan in mot stan. Ikväll blir första gången jag går ut på krogen i Sverige, det ska bli kul! Och jag får göra det med mina gullisar! Nu vet ni resten av dagen/kvällen/nattens schema. Nu ska jag ta och käka lite! Ha en trevlig fredagskväll sen om vi inte hörs innan!

En bra dag

Idag känns det som en bra dag. Det kanske inte kommer att bli det, men det känns så. Det är huvudsaken! Jag håller på att göra mig i ordning det sista och sen ska jag styra kosan mot bussen! Idag blir det Tigershortsen med hög midja och Marlene Briger-linnet! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi när jag kommer hem sen! Puss

 
Egobildtime igen! ;)
 

En trötter

Åh, jag är så trött så jag tror jag kommer att smälla av! Har inte sovit många timmar på flera nätter nu, så inte så konstigt. Anledning till detta är att dagarna är förkorta, även om man går upp vid halv sex, men jag är både morgon och nattmänniska- alltså är jag trött på dagarna istället. Roligt va? I alla fall ska jag ta en powernap nu, i max 30 min, sen ska jag käka nått och sen blir det gynmet. Härligt härligt! Puss på er!


Min fina tröja (not) Walk a mile in my shoes.
Hjälp vad det började spöregna ute precis nu!

Shopping gör mig glad

Jag kände att jag behövde uppmuntra mig själv. Åkte till mammas jobb på Sturegatan och träffade några av hennes kollegor och satte mig där för att läsa på eftermiddagen. När mamma hade slutat så gick vi en sväng in i Sturegallerian. Skulle visa henne väskan jag skulle ha köpt i söndags, men som var slut då jag skrev upp mig på en lista där. Jag pratade med tjejen i kassan nu, som jag skulle tro äger butiken, och frågade när väskan skulle komma in igen och hon sa att hon hade varit i Paris igår och beställt hem 12 st, men inte mer så det gäller att när den kommer in att skynda sig dit och köpa den. För listan var full. Hehe, känns som jag är huvudrollen Rebecca i En shoppaholics bekännelser och det stämmer nog ganska bra, förutom att jag inte handlar fullt så dyra kläder och inte har några skulder alls, hehe. Men i alla fall så hade jag sån tur (iaf. just när det kommer till det) för mamma ska jobba på Sturegatan, troligtvis när den kommer in, så jag har bett henne att slåss för mig och min underbara väska. Hon i kassan hade också beställt en till sig själv och hon tycker också väskan är helt underbar, I adore totally! Så nu gäller det att hålla tummarna för att väskan ska bli min!

Påvägen hem köpte mamma och jag varsin smoothie, såklart från Blueberry, Jag tog en vanlig, Yellow, med banan, mango och äpplen. Den var riktigt god! Sen kollade vi in lite skor. Jag har letat efter ett par skor som jag och mamma inte kan namnge, men de ser ut som pumps fast heltänkande men ändå låga, alltså inget skaft. Hängde ni med på den? I alla fall så hittade jag ett par från Vagabond, superfina och riktigt snygga! De fick följa med mig hem!

 

God smoothie!


Snygga skor, Vagabond, 800 kr

Nyinhandlat

Nu har äntligen blazern från H&M inhandlats. Funderar på om jag kanske ska köpa den i en mindre storlek. Det fanns inte i butik när jag köpte den, men kanske bra att ha den lite större så man får plats med en kofta under, eller? Jackan/blazern kostar bara 299 kr!






Mitt kalas

I lördags hölls det ett kalas för mig med släkten och mina närmaste vänner. Det var jättetrevligt och jätteroligt! Med god mat och trevligt sällskap blev det en underbar eftermiddag/kväll/natt! Jag fick också väldigt många fina presenter som jag tänkte rabbla upp nu! Av kusinisarna Malin och Linda fick jag en goodiebag innehållande en sjal, ett nagellack, nagelstenar, en chiclit-bok, en flytande ögonskugga från MaxFactor och ett jättefint armband! Från moster, morbror, Jenny, Michael och Annette fick jag en gitarr! Helt underbart fin och cool! Och av Emma fick jag ett ställ till gitarren och en ackordbok, superkul och bra! Av Elena fick jag världens mest underbara present. Elena hade gjort ett album om oss och med oss. Jag skrattade och grät samtidigt är jag läste allt det fina hon skrivit, och så mycket tid hon lagt ner på det! Av mina bruds, Malin, Karro och Ida fick jag champagnete, en fotoram (som jag ska sätta en bild i på oss fyra) och ett par jättefina örhängen och ett armband från Pilgrim. Av mamma, pappa, farmor, farfar, morfar, mormor, faster och farbror fick jag en bärbar dator! Den är helt bäst och söt och liten och lätt! Jag fick även jättefina blommor och sen av faster och farbror fick jag även champagne! :) Med alla samlade på samma plats blev det en underbar dag! Tack alla för allt!


Ja må hon leva, ja må hon leva! :)

Måndag morgon

Hej där ute! Nu ska jag snart gå iväg till bussen. Idag är det första riktiga skoldagen, och allting börjas med en projektvecka. Jag har sovit tre timmar i natt för att jag inte var trött när jag gick och la mig. Jag är trött nu kan jag säga! Helgen var helt underbart bra men jag lovar att jag ska berätta mer sen idag, när jag kommer hem från skolan!
Ha en bra dag!


Dags för fest!

Nu har det varit fullt ös här hemma inför mitt lilla kalas i kväll med släkten och nära vänner! Ska bli så kul att få träffa alla och mysigt att ha alla samlade på samma plats! Nu måste jag hjälpa till med det sista, gästerna kommer vid fyra! Jag har redan gjort i ordning mig, för annars står jag alltid och gör i ordning mig när alla redan kommit och det känns inte helt okej! Jag kommer ha en toppenkväll, hoppas ni också får det!

 Det blev klänningen från Stockh lm!


Mamma tyckte jag såg ut som Prinsessan Madeleine, yppig, svullig, glad....
haha, undrar om man kan tolka det som något bra?
Prinsessan Madeleines utseende säger man ju ej nej till, men mammas liknelser (?).. haha!

Bilder från kräftkalaset

Här kommer lite bilder som jag utlovat från kräftskivan hemma hos Elena som Ceci, Matilda, Elena och Bettan höll i. Bilderna är blandat Bettans och Matildas! :)


Ceci & Sofie






Marcus och Larsson t.v


Anton & Matilda


Sofie & Henke




Matilda


Jag






Elena "Det här är grejer det!"


Dementorkyssen




18

Nu är jag 18! Och jag kan bara tänka på en enda sak.
Imorse väcktes jag av mamma, pappa och Emma. Jag fick superfina rosor och en parfym, Gucci Rush, som jag önskat mig! M&p sa att resten sker på lördag. Är lite spänd på vad som väntar, hehe!

Dagens outfit (till skolan då):

  
Mitt gula linne från ZOUL, hemmagjorda jeansshorts,
och ett tunt läderband runt midjan

Jag har syndat

Den här superduperunderbarafina klänning fick följa med mig hem från MQ i K:fem idag! Inte alls bra, jag ska ju spara på mina pengar! Frågan är nu, ska jag använda min svarta fodralklänning från Paris, Kate and I eller den här underbara från Stockholm på mitt lilla kalas på lördag?


Jag har letat efter en sån här klänning väldigt länge nu och vips
var den där framför mig i butiken!
I den här har jag storlek S, medium var verkligen jätteförstor (roligt va?) :D
Materialet är i stretch, underbart skön, underbart snygg.
Den kostar 699 kr och är från märket Stockholm, MQ.

Känslor

Nu sitter jag med ihoprynkande ögonbryn, har lite huvudvärk, lite ont i halsen, jag har sträckt min högra arm efter träningen igår, jag har tårar i ögonen, jag är varm om hjärtat, jag längtar bara längtar, jag har en känsla som får mig att bli galen; får jag känna så?, allting känns också hopplöst och jag vill inget hellre än..., hur kan man känna såhär?

Med massor med blandade känslor sitter jag här. Jag har glömt bort min födelsedag och jag har glömt bort att jag börjar i skolan imorgon. Jag känner mig lycklig. Det värsta är att jag vet inte om det är okej att känna så. Egentligen är lycklig fel ord och damn vad känslor är svåra att sätta ord på. Jag vill så gärna sätta ord på det här, men jag vill inte berätta för mycket, för det här, det är min ensak, min grej. Jag kan inte sätta ord på det, för så jag känner är hopplöst med en gnutta av hopp och lycka och... jag har aldrig känt såhär förut. Det gör mig galen, och snart gråter jag. Herrejösses, jag vet inte vad jag ska tro eller vad jag ska göra.

Jag är glad, förväntansfull, jaa allmänt lycklig och jag har aldrig känt så här förut fast jag redan gått igenom det en gång förut. Då kände jag absolut inte såhär. Jag mådde bra och allt men inte såhär. Usch, jag känner att jag är tvungen att skriva av mig, det här är inget som går att läsa utan att bli tokig- ungefär så jag känner mig. Ibland känns det skönt att bara skriva av sig, även om jag inte prickade det jag ville ha sagt.

Känslor, känslor, känslor.... tänk att inte ha känslor. Även om det kan göra så ont i hjärtat när man blir sårad eller om nånting hemskt händer och man får den där konstiga känslan i magen. Men tänk också hur underbart det kan kännas när allt faller på plats och man har alla man tycker om omkring sig. Känslor går inte att sätta ord på även om jag så gärna skulle vilja det. Åhh... suck, det här blev en enda röra... förlåt mig.

Mot K:fem

Nu ska Emma och jag snart ta och åka iväg till mamis jobb för att sen gå och shoppa lite. Det blev dock inte Sturegatan så det blir en bit bort med tunnelbanan istället, K:fem! Jag somnade halv fem i natt och råkade stänga av min klocka imorse så jag vaknade 11.15 istället för senast halv tio. Jag hade tänkt att åka och gymma men hann inte med det då. Får ta och göra det imorgon istället! Nähepp, nu ska det sista fixas sen bär det av mot bussen! Arrividerci!  

Tjejkväll

Åh, det var riktigt mysigt att komma till Ida idag (inte för att det inte brukar vara det, men.. ;)) där Karro och Malin också var! Vi hade en riktig tjejkväll med massor med prat, Malin och Karro gjorde ordning Idas löshår och hjälpte henne med det. Jag noppade Idas ögonbryn och Malin fixade Idas och Karros naglar och Karro badade även fotbad! Under tiden kollade vi på Dirty Dancing och sjöng med. Det kallar jag en äkta tjejkväll! Det var verkligen supermysigt! Älskar mina brudar! Vi föralltid!

Nu sitter jag och lyssnar på Five for Fighting och kollar på bilderna från kvällen. De läggs upp på facebook inom kort!
Sov gott!


Sötaste Malin & Karro


Min snygg-Malin & jag



Jag noppar Idas ögonbryn


Snyggt det blev tillslut va?

 
Supersnygga Ida har på sig en klänning från
Gina Tricot, den kostar 150 kr!


Jag har på mig en jacka från H&M, jeansshortsten, t-shirt från
Monki och ett par Nikeskor



Snygga Karro och jag!
Jag gillar färgen på mitt hår här!

Skönt att träna

Jag var inte alls duktig på att slappa idag. Fick kryp i benen efter bara någon timme och längtade ut att få springa men däremot ville jag ha lite mat i magen (och hunnit smälta den) innan jag begav mig ut så jag åt lite och sen när jag var redo började det regna. Jag orkade inte ta hänsyn till regnet så jag satte på mig träningskläderna och gick ut och sprang. Det gick riktigt bra faktiskt och jag orkade längre än vad jag brukar. Däremot fick jag kramp i strupen vilket inte var så skönt. När jag kom hem satte jag på hög musik och gjorde lite fys. Armhävningar, sit ups, rygglyft med mera, fyllde även två 2 L Cola Zero-flaskor med vatten och använde de som hantlar. Viktigt när man har så liten tyngd/vikt är att köra många repitioner, så det blev det. Nu har jag duschat och allt känns rent allmänt väldigt bra! Blev sugen på kaffe så kokade lite så nu sitter jag här och dricker det ur min stora mugg!

Nu ska jag ta mig tid till nånting jag har sett fram emot hela dagen, dock är det hemligt, (haha, det där kan misstolkas)...
Ikväll ska jag hem till Ida och träffa Malin, Karro, Cody och Ida såklart, ska bli mysigt! Kram på er!

 

Träningsoutfiten, kul att jag vet hur man varierar poserna också!

2 dagar kvar

Åh, imorgon är det dagen innan skolan börjar. Dagen innan min födelsedag. Jag har sett fram emot min artonårsdag sen jag var sex år, sex år (!!) och så ska skolan börja samma dag. Det förstör faktiskt rätt mycket. Men jag ska försöka göra det bästa utav saken. Idag ska jag bara slappa, plugga teori och träna. Imorgon ska Emma och jag in till mamis jobb på Sturegatan och så ska vi kolla lite i butiker, köpa skolmaterial och mamma sa nånting om att vi kanske skulle passa på att äta ute om pappa är på. Det känns som en mysig dag imorgon. Jag hoppas att det får tankarna på annat håll, så jag slipper tänka på att skolan börjar dagen efter. Nej, nu ska jag forsätta sega och kolla på tv och bara allmänt sega. Adios!


Mysig kräftskiva

Kräftskivan igår blev riktigt rolig och mysig! Det är ett skönt gäng, Elenas och hennes brorsas kompisar! Elena och jag satt ute hela kvällen, först när allihopa åt och sen när Elena hade premiär på sin vattenpipa som hon köpte i Egypten! Vi (Elena, Palm, Larsson och jag) testade jordgubbs-, coca cola- och minttobak. Cocktailsmak testade vi onsdags hemma hos Marcus, men den var inte så god, kan vara för att de blandat absint i vattnet... inte helt okej! Förhoppningsvis kommer foton upp på Facebook så jag kan lägga upp några här sen! Puss på er!

i iPoden: Dead by Aprils album Dead by April (igen)


Jag grävde fram den här jättegamla klänningen
i min byrålåda. Jag strök den (den var väldigt skrynklig vill
jag säga) och sen tog jag ett tunt brunt läderband och
virade två varv och knöt så den inte skulle ses så tråkig ut.


Sminket var helt naturligt. I.D-pulverfoundation och
I.Ds solpuder till rouge. Mascara Kanebo.
Halsband Pilgrim.
På läpparna är det vaselin.

Kräftskiva

Hej där! Jag ska om några minuter springa iväg till bussen vilket idag leder (efter några byten) till Stenhamra! Ska på kräftskiva hos Elena, med hennes mamma och hennes mammas man och hennes brorsa + deras kompisar! Ska bli mysigt! Jag tänke att jag skulle lägga upp en bild på vad jag har på mig men det får bli imorgon, eftersom tiden är knapp som vanligt! Kram!

Myskväll

Igår hamnade Elena, Malin, Karro, David, Fredde, Max och jag hemma hos Karro vid tio-halvelvatiden på kvällen. Vi kurade upp oss i deras soffa och kollade på Hitch. Innan hade Karro, Elena och jag köpt lite popcorn, chips, kakor och läsk att ha till filmen. Det blev jättemysigt! Elena och jag var supertrötta sen när vi kom hem så vi somnade nästan direkt och sov fram till elvatiden på morgonen. Idag har jag inte varit på något humör för nånting, har behövt plugga teori och nu måste jag fortsätta med det! Ciao!


Elena, Säl och jag hemma hos Karro

Regn regn och åter regn

Vi drog i regnet till Blueberry och köpte oss varsin smoothie. Elena och jag köpte varsin Pick me up choklad och Malin och Karro avstod och köpte lite gott på 7eleven istället. Vi trodde vi hade lyckats undkomma regnet men när vi köpt allting bröt regnet ut på Stureplan och vi blev blötare än blötast. Efter ett tag tröttnade vi och åkte hem igen och såklart började det regna ännu mer när vi gick av bussen så här sitter Elena och jag nu, väldigt blöta. Men som tur var hann vi sola ett par timmar på förmiddagen så vi kanske inte ska klaga...


Elena med sin Pick me up


Min Pick me up..

Igår

Igår blev det "fest" så Linus och Karro kom med bilen och hämtade mig och Elena och körde oss till honom dit Malin och Johanna också kom. Det blev lite krångligt men vi hamnade tillslut upp hemma hos en kille som heter Marcus och det blev lite halvfest. Inte världens roligaste men jag fick vara med mina tjejer i alla fall! Nu ska vi, Malin, Karro, Elena och jag in till stan! Adios!


Jag och Elena innan Linus hämtade oss

Vi delar med oss helt enkelt

Nu har jag och Elena sett på Zack and Miri make a porno och lagat mat + efterätt. Snart blir det efterrätttime och sen så ska vi antingen på en fest med Malin och Karro eller så ska vi hem till Linus. Får se vad det blir! Men undertiden måste vi hålla oss sysselsatta... och vi tänkte dela med oss lite, av det roliga!
 
 
 
 

Bästevän kommer idag!

Om en timme ska jag åka upp till centrum för att möta min älskade bästevän. Vi ska handla lite middag och mys till kvällen och sen drar vi tillbaka hit. Jag antar att vi ska träffa Malin och Karro och hitta på något, får se hur det blir när allt kommer på sin plats! Nu måste jag hinna äta lunch, är dock inte hungrig eftersom jag åt frukost nyss men vi vill ju inte vara med om några svimningsfall så jag äter, och så måste jag hinna göra mig i ordning! Nu insåg jag att jag behöver lägga på ett kol! Vi hörs senare idag! Puss


Segdag

Åh, idag har det varit en riktig segdag och jag skyller på vädret. Jag städade i några timmar på förmiddagen och in på eftermiddagen, sen kom Malin hit och efter ett tag Karro. Vi kollade på 17 again och sen drog de hem! Jag har efter middagen kollat på Confessions of a shoppaholic och Hannah Montana: The Movie. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det nog en till film! Imorgon är det nya äventyr! God natt!

Promenad i stan med Karro

Det blev verkligen en mysdag med Karro! Det är väldigt sällan bara jag och Karro umgås, bara vi, och det är verkligen jättetrevligt när vi väl gör det tycker jag!

Först gick vi till sjön och solade lite sen kom Karro hit och åt lunch. Sen åkte vi vid tvåtiden och tog tunnelbanan till Östermalmstorg och vandrade ner till Nybrokajen. Vi promenerade längs kajen och sedan upp till Karlaplan där vi köpte oss varsin glass och satt vid fotänen och gissade vad alla andra som satt på bänkarna tänkte på, haha. Sen gick vi vidare ner via Humlegården, tillbaks till Stureplan och köpte en smoothie på Blueberry. Emma, mamma och jag har käkat lunch/middag där en gång förut och då hann jag spana in en del smoothiesar. De var riktigt goda, men jag tröttnade på min efter ett tag, den smakade lite för mycket havre. Men annars var de supergoda och superstora, mätt blev man minsan! Sen ville jag ta en sväng in i Sturegallerian, för att hitta nån väska som jag behöver, och gissa vad!? Jag hittade en OCH jag är stolt att jag inte köpte den nu. Jag frågade tjejen i kassan och hon sa att det var höst/vinterkollektionen och att den kommer förhoppningsvis finnas kvar ett litet tag till, så förhoppningsvis finns den kvar sen. Det är precis en sån väska jag vill ha också! I alla fall så gick jag och Karro vidare upp till Östermalmstorg och åkte hem. Det var verkligen jättemysigt och jag tycker det är så härligt när man kan gå i linne och shorts utan att svettas ihjäl eller att frysa ihjäl och gå med en smoothie i handen och bara prata och kolla på saker. Det var en mysig dag!


Jag var turistig och fotade fontänen vid Karlaplan. Jag har alltid
tyckt om den här och den lilla parken med bänkarna runt omkring.
Påminner mig när jag brukade följa med pappa till hans jobb
då han jobbade här i närheten!


Karro med glass!


Min smoothie och självklart glömde jag namnet, men jag tror
det var nånting med Latest Mango eller nått.


Karros smoothie, Fruit sallad.


Karro


Jag

Mysdag med Karro

Eftersom vädret inte verkar bli det bästa vädret resten av veckan tänker Karro och jag snart gå ner till klipporna vid sjön här hos oss och sola lite. Sen kommer hon och äter lunch här och om vi orkar drar vi in till stan sen. Vi pratade om att ta en promenad längs Nybrokajen och bara njuta av värmen! Vi får se hur det blir! Nej, nu ska jag snabbt springa över till Karro! Ha en bra dag!

Katten kom tillbaka

En händelselös dag resulterar i ingen kreativitet = inga blogginlägg. Dock dök vår katt upp idag, och det gjorde både Emma och mig glad! Eller, inte direkt vår katt, för vi äger den inte men den brukar komma till oss varje sommar, nästan varje dag och hälsa på, stanna i några timmar och vi hade inte sett den nu på flera månader. Nu ska jag fortsätta gå och kolla på filmen på 5:an och sen ska jag kolla på Mad menCiao! 


Kavaj/blazer

Shoppingsugen som vanligt så har jag hittat en kavaj/blazer som jag ska och måste köpa. Ska kanske bege mig ut redan imorgon, eller på måndag. Eller när det är mindre sol ute så jag inte går miste om något. Eller nu får jag sluta, jag börjar ju bli som alla andra som bara ska sola sola sola, bli brun brun brun, som om inget annat i världen var viktigt. Skärpning Annelie!

Åter till kavajen/blazern, den är från H&M och kostar 299 kr. Ja, ni hörde rätt! Hoppas den är fin i verkligheten för den ser ut att ha bra kvalité. Men man får vad man får för 299 kr! Men det bästa är ju att jag kan köpa två då, en i mossgrön och en i svart, kan nämligen inte bestämma mig vilken färg... eller jo, jag vill ha båda!



Sen så hade Linda en jättefin kofta på sig idag från H&M som jag måste köpa. Hittade tyvärr ingen bild på den, men den ska det läggas pengar på, definitivt!

Och Malin ska köpa Diors mascara Show, hon får bli min testperson och så kanske jag köper den sen också! Underbart! :)

Supermysig kväll förövrigt med kusinerna... big love!

Källa: Photos


Solig dag

Jag tror faktiskt har fått lite för mycket sol idag, tyvärr. Jag och pappa drog vid halv tio-tiden ut på brevik, till vårt (familjens)smultronställe. Vi drog hem vid tolvtiden då det blev alldeles för många människor där som bl.a pratade superhögt (så nu kan jag allt om okända människors liv, intressant... not) och när cigarettröken började tränga in och sticka i näsan på en när man låg och njöt av den lagom varma solen och det varma vinden så var det dags att åka hem. Mamma, som inte mått så bra alls denna vecka var hemma och Emma lika så. När vi väl kom hem åt vi lunch sen låg jag ute igen fram till halv fyra och då när jag reste mig upp mådde jag så illa, så jag trodde faktiskt att jag skulle... ja ni vet vad. Det är bland det värsta jag vet så jag skyndade mig att lägga mig ner och dricka vatten. Men vatten hade jag druckigt mycket av redan från morgonen fram tills då så jag passade på att trycka i mig en mumsmums och ännu en nektarin (äter på tok för många sånna varje dag). Sen mådde jag bättre, jag gick och duschade, vilade sen med att kolla på avsnitt 18 av Gossip Girl (jag har hunnit långt minsann!) och nu ska jag göra mig i ordning. Vi ska på middag hos Kristina, Lars-Åke, Malin och Linda, även kallad släkten eller grannar! :) Det är mysigt att ha farfar på ena sidan om huset och kusinerna på andra sidan... det har jag alltid tyckt! Nej nu ska jag göra mig klar! Mitt face känns som jag just varit med om ett facelift, dessutom ser jag ut som en kräfta, måste göras nånting åt! Puss!


Jag kör på inget smink idag, känns fräschast när man
är stel i ansiktet! Ska dock inte ha leopardtunikan,
är mer underkläds/beachplagg.


Vänskap, barndomen och tacksamhet

Det blev en eftermiddag till hemma och det har varit så mysigt. Mamma och jag har legat ute i solstolarna från lunch fram till nu med iPodarna i öronen med årets sommarpratare spelandes, den ena efter den andra. Jag lyckades till och med somna men jag kände att det var välförtjänt för jag hann faktiskt plugga ett kapitel i Körkortsboken också. Snart är jag klarklar med teorin! Men det var inte det jag ville skriva om utan det handlar om hur andra har stort inflytande på ens liv, och just nu handlar det om vänskap och barndomen.

Mamma och jag satt för en stund sen och pratade om alla jag brukade leka med när jag var liten. Vilka som bodde runt omkring oss och hur jag/vi lärde känna de. Vi kom fram till att jag nästan bara umgicks med barn som var rätt mycket äldre än jag. Jag kommer ihåg varenda en, kanske inte alla till utseendet men just för vad de hade gjort för mig. Några som bodde i vårt område förut, de var tre syskon, den yngsta var lika gammal som jag och vi brukade leka, den mellersta var en tjej, vi lekte aldrig och sen den äldste av syskonen var en kille. Han, den sistnämnde, lärde mig att åka rullskridskor (som det hette då, ni vet med fyra hjul) och jag minns fortfarande hur lycklig jag var när han släppte taget om min arm och jag kunde åka själv utan att ramla. Och en annan gång lärde han och hans yngsta bror mig att åka inlines.
Sen hade jag min dagmammas son, han kanske är 10 år äldre än vad jag är. Jag fick låna hans cykel (som var väldigt förstor) och jag fick även låna hans skruvmejsel... eller ja, snow racer, jag hade dock missuppfattat ordet och kallat det skruvmejsel.
Det här är bara tre personer av faktiskt väldigt många jag lekte med som liten. Och jag har inte kontakt med någon idag, för att vi slutade umgås sen när åldersskillnaden var för märkbar. Men sen tänkte jag på mina vänner, som jag har än idag tack vare min mamma och pappa. Mina barndomsvänner som jag kan säga stolt till alla "jag har känt de i hela mitt liv". De som jag har så mycket gemensamt med. Då insåg jag att även om man får vänner genom skolan, när man väl börjar där, så är det något speciellt med barndomsvänner, på något sätt så får man ett band, ett osynligt band som fäster oss samman, som gör att vi aldrig kommer glömma eller överge varandra. Jag känner så men jag vet inte hur ni gör, Malin, Karro och Ida. Jag har mamma att tacka att jag har så bra vänner som ringer och vill ses och när vi väl ses så behöver vi inte göra så mycket för att ha riktigt underbart roligt tillsammans. Med er så kan man alltid vara sig själv. Vi är alla fyra väldigt olika men trots det så kommer vi jättebra överens för det mesta. För ibland händer det att någon blir lite sur eller irriterad (mest när vi ses ofta) men för mig känns det då som jag blir sur på en syster, och alla som har syskon vet att det är annorlunda än att bli sur och irriterad på en kompis än ett syskon. Så jag tycker faktiskt vi ska tacka våra föräldrar som förde oss samman redan när vi var små krabater! ;)

Men sen så behöver man inte vara barndomsvänner för att få en otrolig kontakt. Hon som förstår mig allra bäst idag, hon som inte dömer mig, hon som jag älskar för att hon är den hon är, min bästevän Elena. Jag behövde inga föräldrar för att träffa dig och få ett sånt band. Vi är helt enkelt ment to be best friends forever. Utan dig så är jag inte hel, och det kan tyckas bara vara ord men jag har varit med om att känna att jag nästan förlorat dig, så jag vet, att utan dig är jag inte densamma, så är jag inte hel. DU är bäst Elena (och nej, jag smörar inte för dig för att du nu har ett penthouse på Malta med 60 kvm uteterass... eller kanske lite... eller... nej inte alls faktiskt ;)) du vet att jag älskar dig no matter what! Utan Elena ingen Annelie.

Så det jag vill säga med det här är förutom att jag har otroligt bra vänner är att redan från första dagen man födds så påverkar andra människor ens liv. Jag har haft tur. Jag har världens bästa föräldrar och släkt, och jag är nog rätt bortskämd, vilket jag inte tänker på så ofta. Men andra har inte sån tur som jag och när jag tänker på det så gör det mig ledsen men jag vet att det jag kan göra just nu är att vara tacksam för allt jag har. Det är jag alltid, även om det kanske inte alltid verkar så. Jag hade också tur att mina föräldrar träffade andra superbra föräldrar och jag fick underbara barndomsvänner. Jag är lyckligt lottad och jag vet inte vad jag har gjort för bra i mitt tidigare liv för att förtjäna allt det här...

God morgon

God morgon! Jag blir så glad när jag vaknar och inser att det är så fint väder! Nu ska mamma och jag åka och hämta Emma, sen ska vi handla. Får se vad jag hittar på på eftermiddagen!


Linne - Malene Birger
Shorts - Tiger
Armband - Ms Bijoux

Gossip Girl

När man är hemma och bara slappar så händer det inte så mycket. Därför har jag inte så mycket att komma med. Har kollat på 5 avsnitt av Gossip Girl (säsong 2) som jag har missat när det gått på tv och snart ska jag kolla på någon film innan jag somnar. Nu börjar jag bli lite seg av att bara ta det lugnt så imorn ska jag nog sysselsätta mig lite mer i alla fall. Sov gott sen!


Chace Crawford gör ju inte serien sämre med
sitt näst intill perfekta utseende (tycker jag) och fina röst, ja, ni
såg rätt, på nått sätt har jag alltid gillat hans röst,
den låter så trygg, på nått sätt!

Photo


Kärt återseende av gymmet

Helloj! Jag är helt slut så tur att det är så fint väder så jag kan gå ut och lägga mig i solen, det är ju så varmt ute! I morse vaknade jag vid nio och halv tio var jag ute med farfar och sprang med Gidda. Sen tog jag cykeln direkt efter till Friskis och tränade där i ca 1½ timme. Det var skönt att komma tillbaka till gymmet. Har inte gymmat på kanske en månad så härligt var det! Mamma har en vännina här till henne så när jag kom hem hade hon lagat ost och skinkpaj. Det är en av mina favoriträtter så mumsigt var det minsann! Nej, nu ska jag gå ut och sola, härligt härligt! Det är så skönt att bara träna och slappa ibland! Arrividerci!

i iPoden idag:
Sommarpratare, Petra Mede och Alex Schulman
....
Lite bilder från Cypern 2003.
Vi har varit på Cypern 3 ggr och om några månader bär det av igen!
Tillsamans med några få grekiska öar så är Cypern bl.a vårt favoritställe. Det blir Cypern eller en grekisk ö där vårt landställe/lägenhet/bungalow blir en dag och jag kan knappt vänta. Jag älskar Cypern!



Haha, Emma och jag hade varit nere i butiken i närheten av
hotellet och köpt våra gööörfina simglasögon!


Jag, Emma och mamma innan vi skulle åka bananaboat.
Emma är såå söt!


Jag och pappa, en av många mysiga middagar tillsammans
med familjen!

Sommarpratare

Jag kan inte minnas hur länge vi i familjen har lyssnat på årets sommarpratare. Inte allihopa, varje år, men de har valts ut omsorgsfullt av oss och det brukar bli de som vi känner till och gillar vad de gör, de vi vill få en ändrad uppfattning om eller de vi helt enkelt vill veta mera om. 
Jag är inte jättebra att ta tid till att lyssna på så många men några brukar jag hinna med per sommar. Nu, idag, har mamma och jag haft en slappdag. Riktigt härligt!

Jag låg och lyssnade på Johan Lindeberg (ni vet mannen bakom JL och många andra saker) och det var så bra, sättet han berättade det på, det han har varit med om och jäklars vad jag blir peppad av människor som har så mycket driv i sig och vill så mycket saker och verkställer de. Det gäller att ha driv, tålamod och passion, vilket jag väldigt sällan har. Eller det är inte sant egentligen. Jag saknar tålamodet, annars har jag rätt mycket driv och passionen till saker jag gärna vill verkställa en dag i framtiden finns där men tålamodet är en annan femma. Jag tröttnar och ger upp lätt om saker inte går lätt och då försvinner drivet och det i sin tur tar bort udden av passionen. Men Johan Lindeberg insperade mig väldigt mycket. Kanske inte så mycket, just det han håller på med, men med just hans driv och sätt att se på saker!

Jag lyssnade även på Morgan Alling. Det var rätt jobbigt. Inte visste jag om att han har haft en sån jobbig uppväxt. Några tårar rann ner längs min kind medan han berättade om sin uppväxt och bra saker som hänt i hans liv. Det han sa, var hemskt och han fick än att dras med och känna medlidande. Det han har varit med om har självklart format honom som person idag och idag tycker jag han är en underbar person, de intervjuer jag sett osv. Lyssna på honom också men vänta er inte ett komiskt inslag för då tar ni fel!

Johan Lindeberg och Morgan Alling är de jag kan rekomendera nu, eftersom det är de enda jag lyssnat på hittils i sommar! Ni kan ladda ner de gratis på iTunes, SR podcast Sommar i P1, eller på SR's hemsida!

 
Johan Lindeberg & Morgan Alling

Bildkällor
Photo #1 & Photo #2 

En tur till Värmdö

Kl 9.00 satt vi i bilen imorse, mamma, Emma och jag, påväg ut mot Värmdö. Emma skulle till sin kompis landställe så vi skjutsade henne dit. Det är så otroligt fint där så jag passade på att följa med och njuta lite av allting, havet, den blåa perfekta molnfria himlen och den varma solen. Underbart! När vi kom fram bjöd Emmas kompis föräldrar på fika och en och en halvtimme senare åkte vi därifrån.

Mamma och jag skulle handla mat i Sickla men först tog vi en tur i gallerian. Jag har alltid älskat Sickla, redan innan det blev en galleria, men sedan gallerian kom så älskar jag det bara ännu mer! De bygger bara ut mer och mer och senast kom bl.a Lindex, Monki, Veromoda/Jack&Jones, Best of brands flyttade dit och expanderade mfl. Jag hade aldrig handlat på Monki tidigare, har bara varit där och kollat men aldrig riktigt fastnat för deras kläder, men nu så hittade jag massor med kläder men det mesta passade inte mig i stilen. Dock hittade jag ett par svarta jeansshorts med högmidja och tre t-shirtar. T-shirtarna kommer jag nog inte använda sådär jättemycket men sköna att bara ha, speciellt när det var 75% rea på alla plagg jag köpte så är det helt ok. Jag fick alla fyra plaggen för 137 kr, det skulle ha blivit ca 550 kr annars (vilket inte alls är några pengar sådär) men 137 kr (!!??) det är ingenting! Ibland kan rea vara riktigt bra i alla fall!  


En grå, en vit och en beige, kan vara bra att bara ha!


De ser riktigt använda och urtvättade ut på bilden, konstigt nog,
men de är kolsvarta egentligen!

Jag kommer att klara det

Vet ni vad!? Jag kommer att klara det! Jag kommer att klara teorin och jag kommer att klara uppkörningen. Vi bokade tyvärr teorin fel, vi trodde att den 21 aug var en lördag men ack nej, det är då jag har vandring med skolan så var tvungen, tyvärr, att flytta fram tiden till den 25:e istället. Men nu har jag i alla fall pluggat mer och så gjorde jag ett test och jag blev godkänd, tjohoo! Hade inte alls så många fel! Nu vet jag att jag kommer att klara det. Med hårt pluggande fram tills teorin så ska jag klara det mer än väl! Troddeloo!

Annelies Project runway

Innan jag gick och la mig igår kväll så drack jag kaffe. Det är ett big no no för mig om jag ska kunna sova. Alltså låg jag vaken halva natten och som vanligt går min hjärna på högvarv så jag hann tänka igenom en hel del. En sak var att jag skulle göra ett par jeansshorts av mammas gamla jeans (som hon i sin tur fått från en kollega). Så imorse satte jag igång Annelies Project runway. Resultatet blev superbra tycker jag! Mamma var även gullig att hjälpa mig med att sy igen sömmarna på maskin. Min syförmåga är då inte den bästa om sanningen ska fram. Ni ska se ett par byxor jag försökt laga när jag sydde förhand, haha. Hemskt hemskt! 
 

Jag "räfflade" kanterna med en stålborste för fällar,
blev riktigt bra faktiskt!





Man ser att jag inte gymmat på ett tag,
extremt otränade ben (man ser knappt lårmuskeln) och mina
överarmar ser ut som pinnarmar i jämfört med när jag tränar.
Dags att bege sig och träna, det är ju kul!
Att jag svankar och putar ut magen är ju en sak man kan anmärka på också, haha
men tillskillnad från förut så lägger jag faktiskt ut bilder på mig som
jag är missnöjd/halvnöjd med OCH jag retucherar de inte!
Det kallar jag framtsteg!



Linne - Malene Birger
Jeansshorts - Hemmagjorda/Fornarina (tror jag)
Halsband - Fick det av Malin, från Bali
Armband - Snö

Allting handlar om att få in den rätta känslan...

Efter middagen åkte pappa och jag upp med min hoj till där vi brukar köra på "bana". Vi tog med oss kritor och ritningar på den svåraste krypkörningsbanan och en tummstock. Så där stod vi och ritade upp banan och sen krypkörde jag mellan pinnar och stenar som koner. Hemmagjort är nästan alltid bäst, tihi. Det gick faktiskt riktigt bra! Nu körde jag ju med min hoj som är 125cc och 11 kW och den kanske väger 100-200 kg mindre än den jag sen ska köra upp med (och som jag kör med på bana på körskolan) och den hojen är en strypt 650cc på 25 kW, lite skillnad va? Men vet ni vad? Det är mycket enklare med en tyngre hoj, för styret/framhjulet blir inte lika lätt så man vinglar inte så mycket med styret som man gör med en lättare.

På uppkörningen måste man ju även göra en säkerhetskontroll (det är mycket att kunna!) och då måste man bl.a kunna ställa upp hojen på centralstödet. Pinsamt nog så har jag aldrig klarat det, jag har försökt att dra upp hojen på det där jäkla stödet så länge jag haft mc:n men det har aldrig funkat, jag är alltid nära men jag har inte haft den rätta "känslan". Nu klarade jag det 3 gånger i rad. Yeeyy! Say whaaaat!? ;) Vet ni vad jag har funderat på... och på senare tid kommit på...!? Allting som har med körandet att göra handlar om att hitta "den rätta känslan". Såfort man har den kan man klara det om och om igen. Som när jag insåg (och även min körskolelärare) att jag inte var stelopererad i ryggen när jag körde högfartsbanan (internskämt dock), då fick jag in känslan som gjorde allting mycket enklare. Och som idag när jag verkligen kände att jag styrde farten med kopplingen istället för gasen på krypkörningsbanan. Jag har alltid vetat att man ska göra så och därför gjort så... men jag har aldrig riktigt haft känslan inne förens nu. Jag kommer närmare och närmare målet- att klara uppkörningen och få mitt eget körkort= frihet!



Vad liten min hoj ser ut..

Ja... nu ska man ju inte ha benen nere så jag vet inte
vad det är ni ser.... ;)
Skalmanryggen står ryggskyddet för!

En nyköpt tröja och ett nyfunnit band

Mode/kläder

Köpte förresten en tröja på Boomerang i Forum Nacka. Den är jättemysig, nästan tjockt material och lite lagom stor. Kunde även byta min tröja som gick sönder från MQ, så nu har jag en ny likadan, tur det för jag älskar modellen och den marinblå och den benvita färgen. Köpte även Toni & Guy Iron-It Heat Defence Spray, inte för att jag plattar mitt hår så ofta men den luktar sååå gott så den behövdes (kan iofs vara bra när man fönar håret också)! Malin använde den när hon lockade mitt hår (bild: profilbilden, eller vad man ska kalla den) och det blev faktiskt riktigt bra och sprayen är en av de få som inte får mitt hår att se ut som det inte blivit tvättat på ett halvår.


Musik

Häromdan så råkade jag klicka omkring på Spotify. Då hittade jag en karaoke/instrumentallåt som jag tyckte jag kände igen namnet på så jag lyssnade på den. Jag kände inte igen melodin men å andra sidan älskade jag den så jag tänkte att jag skulle kolla upp artisten. Så igår sökte jag på artisten Five For Fighting och lyssnade in allt som fanns där och satan vad bra det var! Det var så härligt sound och jag föll pladask för det. Jag såg att det är han som gjort introt till Smallville så jag tror att de flesta borde veta vem han är. Så ett tips, lyssna!

Låtar jag kan rekommendera med Five for Fighting
Superman (acoustic)
2+2 makes five
Bella's Birthdaycake
100 years
Day by Day

The Garden
 


Nya tröjan från Boomerang, hittade den på REA!
Den ser ut att vara väldigt lik min nya MQ-tröja på bilden
men i verkligheten är tröjan mer mjölkblå än marinblå!


Känslokaos

Jag hade ett utbrott nu på eftermiddagen. Är så sjukt nervös för allt som har med motorcykeln att göra och jag vet inte riktigt varför. Jag har funderat på varför och är nog mest rädd för att jag ska bli så nervös den dagen då det gäller att jag inte ser klart och bara gör fel, för så gör jag nästan på varje prov i skolan, jag känner mig själv rätt bra på den fronten! Jag är också extremt stressad för att jag har haft nästan ett år på mig att läsa två teoriböcker plus alla skyltar och jag är inte klar. Jag hatar att plugga, eller framför allt sitta och läsa saker men med teorin är det annorlunda, jag älskar sånt här och jag har blick för det. Men jag hatar att läsa det för att jag är så orolig att jag ska missa något så enormt viktigt och för att det för varje sida som jag vänder är jag en sida närmare provet = väldigt nervös (sissådär inte kunna äta på en vecka innan). Men i början på sommarlovet tog jag mig i kragen, lät bli att vara nervös när jag rörde MC-boken och läste ut den på några dagar. Sen var det bara körkortsboken. Nu har jag läst det mesta, igår och idag, jag insåg att det var några kapitel som gällde för bil så jag är snart klar där också. Så nyss, för några minuter sen ringde pappa och jag VV och kollade om jag kunde göra teoriprovet för A-körkort innan jag är 18 år och det kunde jag, för jag kan nämligen inte boka uppkörningstid förrän jag har gjort teoriprovet. I alla fall så har vi bokat teoripovet den 21 augusti innan mitt kalas (är försig 18 då) men nu är jag nervös att jag inte kommer hinna få uppkörningstid innan november och då måste man gå massor med kurser (nya regler) och förden delen så finns det inga tider för mc efter november, så hurry up! Men shiet pommesfrittes nu är det bokat, första delen. Jag vet nog hur det kommer gå, crap. Men what's up med den dåliga inställningen från min sida, jag blir så irriterad på mig själv. Måste nog peppa mig lite...

Direkt efter mitt utbrott tänkte jag på killen som klarade sin uppkörning sist jag var där. Jag tänkte på att jag just då ville ha hans nummer, ringa honom och be honom lugna mig och säga att allting ordnar sig just för att han fick mig att bli lugn där (och nej, jag är varken förälskad eller kär i honom, schysst kille bara). Han var då i en position som jag kommer vara i snart och han var också skitnervös, vilket är mänskligt (har nämligen slutat lyssna på alla som säger "meh, varför är du nervös för, det finns ingen anledning till att vara nervös!", nähej, det tycker du.. jag menar, det är inte jordens undergång men det är fan MIN undergång om jag misslyckas och jag SKA KLARA DET.

I alla fall så lugnade han mig så, han var så sjukt nervös fast han redan gått igenom det en gång innan, fast med bil då. Fan, jag vill att han ska vara där då, peppa mig, för han taggade mig så rejält då. Men, jag glömmer att det bara handlar om ett körkort. Inte ett beslut som ska tas om det ska bli krig eller ej. Men det är svårt att tänka så ibland. Inom mig är det kaos med tretusen olika känslor, om spänning, nervositet, att jag älskar det- att susa längs kurviga vägar, att komma igång snabbast vid rödljus, att köra bara köra, körglädje är det! Jag älskar det, det är därför känslorna är så blandade. Nånting jag vill så gärna men samtidigt nästan fruktar (kanske inte så illa). Förstår ni hur jag känner? Men jag kommer fortfarande inte lyssna till nån som inte har varit eller är nervös för teoriprovet och sin uppkörning, jag är mänsklig i alla fall!

För övrigt är jag nervös över teoriprovet, högfartsbanan och krypkörningsbanan (den svåra) man kan får åttan (en annan krypkörningsbana, VV väljer på plats) och den klarar man jämt. Den andra, går sisådär. Jag är inte nervös för att köra i trafiken, det är det jag gör bäst! Jag vill faroen bli en polismotorcykel (eller ja... motorcykelpolis)! ;)

Forum Nacka

Snart ska mami, Emma och jag till Forum Nacka, det ska bli trevligt! Jag har en favoritbutik där som jag inte kommer ihåg vad den heter och jag har inte heller handlat något där, haha, men får väl ser hur det blir nu! Åtminstone kommer jag tillbaka med namnet på butiken! Fast egentligen borde jag inte handla något men jag skojar inte när jag säger att jag är en aning shoppingsugen... suck, den känslan kommer aldrig att ta slut, fast jag älskar nog den ändå! Shopping är bäst!

God middag och läskiga spökhistorier

Trevligt hos Elena var det minsann igår och imorse! Vi gjorde god middag tillsammans, kyckling med färskpotatis och sallad med fetaost och avokado och Elenas goda dressing till middag igår, mums! David gjorde en god efterätt, chokladmousse med chinapuffar och kexchoklad, det är var också gott! Efter middagen letade vi upp Elenas keyboard och Fredde som var väldigt grym på piano spelade olika låtar och vi gissade... som piano quiz! Senare på kvällen kollade vi på slutet av filmen På smällen och sen såg vi Hitta Nemo. När vi skulle sova sen skrämde vi upp oss när vi pratade om spöken, haha. Mysigt var det i alla fall!

Spotify: Helene Sjöholm (Kristina från Duvemåla) - Du måste finnas


Fredde och Elena skär det sista på salladen


Avokado!


:)


Vi behövde två salladskålar, en räckte inte...


Ms Malin Balettdansös och Mr David Balettdansör


Mums!


Matlagning på G!


Karro!


Imorse... Malin attackerade alla... men har man känt
henne hela livet så är man van ;)


Övernattning hos Elenas

Ska iväg hem till Elena ute i Stenhamra nu på eftermiddagen med Malin, Karro, David och Fredde (har aldrig träffat honom så det ska bli kul). Ska bli trevligt! Vi ska laga middag tillsammans och så blir det övernattning där! Det blir nog inte så mycket skrivet förrän imorgon eftermiddag skulle jag tro. Puss på er!


 
Pappas brills... visst har de skills? ;) 

RSS 2.0