Helgen

Vissa saker som händer är rätt komiska. Som när vi (familjen S och familjen U) är och handlar på Ica i Hällefors. Alla hjälps åt att hämta grejer vi behöver till kvällen, lägger det i den gemensamma kundvagnen och alla springer omrking som yra hönor för att inte glömma något. Sen när handlandet lider mot sitt slut och vi beger oss till kassorna plockar några ur kundvagnen samtidigt som Jimmy (pappa i fam. S) och pappa packar. Det är då incidenten inträffar. När vi kommer hem till fam. S landställe packar mamma och pappa upp all mat och inte bara mat utan fyra DVD-skivor. Mamma säger skrattandes att det är typiskt Jimmy att lyckas få med filmer när vi handlar. Då pappa inser att det är fyra likadana filmer. Vad ska Jimmy med fyra likadana filmer? När sedan Jimmy stiger in i köket konfroterar m&p honom. Jimmy ser ut som en fågelholk och fattar ingenting medan m&p ser ungefär likadana ut. Vem har då köpt dessa filmer? De kollar på kvittot och inser att filmerna inte är betalda då det går upp ett ljus för pappa. Pappa har snattat. Min pappa har tagit fyra likadana DVD-filmer och även, hör med häpnad, dammsugarpåsar! Hahahaha. Hur hade då allt detta gått till? Jo, det hade legat brevid kassörskan på bandet så pappa hade bara slängt ner allting som legat där. Riktigt roligt där ett tag! Det slutar i alla fall bra. Pappa lämnar laglydigt tillbaka allting och kassörskan tycker han var riktigt ärlig där, hahaha. Så kan det gå till!

Här är i alla fall lite bilder från lördagen i Grythyttan. Pappa har tagit bilderna på mig och jag har tagit de på blommorna!



 

Hemma

Nu är vi hemma från en mysig helg i Hällefors med massor med prat och god mat. Jag hade tänkt lägga upp lite bilder sen när pappa fört över de från kameran. Jag skriver senare ikväll! Puss.

Liten update

Jag är så himla trött! Har precis kommit hem från S och även hunnit kasta i mig lite mat. Nu ska jag packa både till Hällefors och idrottskläder till imorgon, suck! Jag hade gärna varit kvar hos S men nu sitter jag här förtvivlad över att jag inte får se honom i helgen. Men det kommer bli riktigt kul där, det blir det varje år! :) Nej, nu ska jag försöka packa så jag inte glömmer något. Sov gott sen allihopa! Puss

Kanske Italien

Jag har verkligen ingen inspiration om vad jag ska skriva. Börjat på ett inlägg men raderat det i samma sekund så nu får jag väl ta och skrapa ihop något. I morgon börjar jag 9.00 och slutar 13.00, ska bli så skönt! Då ska jag träffa den jag saknar mest på jorden (förutom Elena då ;)) för han har bara en föreläsning på förmiddagen så vi slutar ungefär lika. Det är tur för annars brukar aldrig någons schema passa ihop. På fredag åker jag och familjen  till våra vänners landställe och har bland annat kräftskiva över helgen, som sagt. Det ska bli kul! :)

Jag har insett att mina naglar har blivit lite förlånga för det är svårt att skriva på tagentbordet, tar längre tid än vad det brukar.

En god nyhet är att jag kanske ska till Florens i Italien v. 38 med min italienskagrupp. Vi är i sånna fall 10 personer som åker, 8 elever och 2 lärare. Ska bli riktigt kul om det går av stapeln! Sen har jag även Lanzarote att se framemot! Lite sol och värme skulle inte sitta fel! :)

Tyvärr blev det här lite rörigt och osamanhängande men lite update från mitt liv blev det!


Mycket att göra - ingen tid

Nu sitter jag här och funderar på om jag verkligen orkar skriva ett inlägg och såklart jag gör. Ska bara klaga lite först. Jag somnade klockan två igår och jag steg upp vid sex, mysigt! Vi har redan fått två läxor och det känns så jobbigt att bli påmind om vad som väntar ett år framöver, slit. Motorcykelkörandet tynger ner mina axlar, jag måste boka en lektion snarast så jag kan ta mitt körkort innan det blir vinter och halt ute. Jag ser bara ingen tid över. Nu i helgen åker vi bort till Hellefors med familjen S. Där blir det kräftskiva och mys, längtar! Kommer dock sakna Mr.S. Underbara och snälla Mr.S som gör mig så glad. Pratade nyss med honom och som tur är hinner vi ses innan jag åker. Står knappt ut en dag utan honom. Så det är så här kärlek känns? Jag trodde aldrig jag skulle bli kär. När jag slutade tvinga mig själv att gilla någon och när jag minst anade kom den solstrålen in i mitt liv. Det är en av de få ljusa sakerna just nu. He makes me more than happy! Jag skulle kunna skriva obeskrivligt många A4-papper om hur mycket han betyder och hur han vänt upp och ner på allt och lite till men det här får räcka för idag, tihi! Stackars er få läsare som måste stå ut! ;)

Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt men först måste jag hitta nått att ha på mig till imorgon och just nu känner jag ingen inspiration. Jag sitter här och gäspar samtidigt som jag sneglar mot den gula pocketboken som lyser med röd text Hur man botar en fanatiker. Attans! Jag skulle ha läst 40 sidor i den till imorgon. Aja, det får bli på bussen, den är dock intressant men jag har tyngre ögonlock än vinnaren i tyngdlyftning i OS orkar lyfta. Så illa är det!

Nej, nu får det bli dusch för min del.
Dagens låt: Alicia Keyes - Superwoman


Snabbshopping

På förmiddagen hann jag med en sväng till Sickla. Mamma erbjöd sig att följa med så vi kunde ta den miljövänliga bilen så jag hann hem innan jag skulle iväg med Linda (inlägget nedanför). Mitt uppdrag var att köpa en ny BH så det kom jag hem med. Hittade även en axelremsväska (mellanstor), fastän jag nyligen köpt två väskor (man kan aldrig ha för många!) och ett par jeans som jag fick av mamma! :)
 

Väska, H&M
Jeans, Nudie, STUK Manufaktur
Äntligen ett par nya Nudie-jeans! Favorit!


En tur till huvudstan'

Imorse fick jag ett glatt sms från Linda som frågade om jag ville hänga med in till stan eller rättare sagt till Djurgården. Vad vi gjorde där får fortsätta vara ett mysterium, blir mer spännande så! Jag tycker det var jättekul men åt Lindas vägnar så säger vi inget mer än att det var supermysigt och kul! :) Vi hann även prata italienska och det kändes bra när Linda hjälpte en att minnas, man är lite ringrostig nu efter sommarlovet. Tack för en jättemysig eftermiddag!




Kärlek

Imorse när jag ställde mig på vågen hade jag gått ner ett kilo till sen förra veckan. Det kan bara betyda en sak och jag är rädd att jag måste erkänna det: Jag är kär. Overkligt men sant. Första gången i mitt liv har jag inte försökt tvinga mig till något. Första gången i mitt liv gillar jag någon så mycket så att jag inte vill vara utan honom. Så har det aldrig varit förut. Jag känner mig trygg i hans närhet och vill inte släppa taget även fast jag vet att vi kommer ses så snart igen. Jag funderade länge på om jag skulle skriva det här i bloggen och jag kom fram till att det spelar ingen roll. Jag kommer gilla honom lika mycket ändå om inte mer och mer. Han är nog en av de snällaste jag har träffat i hela mitt liv. Han är underbar.

Fotlyx

Jag fick ju olika fotvårdsprodukter från Body Shop av Elena när jag fyllde år. Under sommaren så har jag inte varit så försiktig med mina fötter utan gått i skor som kanske har varit mindre lämpliga för det jag har gjort, som ex. gå i 1 dm höga pumps med fel fotvinkel under en hel dag med shopping osv. Jag har insett att det är riktigt viktigt att ta hand om fötterna för det är inte kul när man inte kan gå normalt och behöver minst fyra plåster/fot (som jag behöver nu). Så under sommarlovet har jag badat mycket fotbad och använt olika produkter och nyss använde jag det jag fick av Elena. Riktigt bra! Tack så mycket Elena! :)




Uppropsdagen

Nu är jag hemma igen efter en förstadag i skolan. Det var jättekul att få träffa alla igen och man inser verkligen att man har saknat alla megamycket! Efter upproppet och annat allmänt prat så gick nästan alla tjejer i klassen och åt lunch/fikade på café Momo i Haninge centrum. Det var mysigt! Sen tog jag bussen mot Tyresö centrum och köpte en stickad väst på La:jm och en vanlig svart t-shirt på H&M.


Stickad mössa, STOCKH LM
T-shirt, H&M L.O.G.G
Stickad lång väst, DENIM Vero Moda
Svart skinnväska, STOCKH LM
Svart armband, SNÖ of Sweden
Jeans, JAM 
Bälte, Lindex

Sjal, H&M
Väska, Gina Tricot


Jag är inte nöjd med min header så jag ska göra ett nytt försök. Kan lika gärna sitta inne om det ska regna så mycket som det gör.

Early morning

Nu sitter jag här med min stora rosa kopp och dricker lugnande té för magen. Det är riktigt gott men jag har inte riktigt tid att sitta och njuta. Om en kvart, ca tjugo minuter ska jag bege mig mot busshållplatsen och förhoppningsvis sitter Stina på bussen när jag kommer på. Idag är det bara upprop sen ska jag till centrum och köpa en lång stickad väst (kunde inte somna i natt för att jag såg värsta snygga outfitten framför mig med den) och sen ska jag även köpa en vanlig svart t-shirt.

Nu måste jag borsta mina tänder som är rätt nypolerade och slipade (äntligen slipade min tandläkare bort limmet från tandsmycket!) och sen ska jag springa till bussen.
Hoppas ni får en bra dag!

Ny layout

Under kvällen har jag försökt att skapa en anständig layout men som ni ser så är det fortfarande mycket jobb kvar. Jag såg att headern inte är klar och att jag fortfarande vissa fonter att byta och ändra färg på men det kommer såfort jag har tid!

21.59: Headern är fixad!

Kram

En blomma eller två

Igår avslutades kvällen med middag på restaurang Cypern med familjen i stan. Det var riktigt gott och de är alltid trevliga där! Vår servitör trodde jag var äldre än vad jag är för att jag såg ut och också uppförde mig äldre. Då kom jag att tänka på att, visst, det är en stor fördel, man kommer in på krogar fastän att man inte är 18 än och andra fördelar finns det men det för inte alltid med bra saker som när äldre män stöter på en som ex. han som var över 40 år och började taffsa och hålla på vid Strandbryggan på Djurgården, usch! Man blir bara äcklad! Men jag är glad att jag varken ser ut och beter mig som en barnrumpa. Vissa fördelar kommer det ju faktiskt med ibland! ;)

Åter till servitören så gjorde han en servett till en ros och gav den till mig, så fin! Så nu sitter den i en av mina blommiga vinflaskevaser och i den andra sitter det en blomma jag nyss fick av Malin och Karro i födelsedagspresent, tack så mycket! ;)

I morgon börjar plugget och jag ser inte ett dugg fram emot det mer än att sitta och prata med Stina på bussen. Men jag orkar inte. Jag har lust att skaffa ett roligt jobb som gör att jag kan ha mycket tid över. Carrie (i SATC), hennes jobb verkar superskönt fast hon tjänar inte så mycket. Fast jag tror det blir vad man gör det till och med en gnutta tur så kan man nog tjäna riktigt bra. Men den turen lär inte jag ha och som polis så blir man inte direkt rik! :) Häromdan pratade jag med en person om jobbet och han sa att han aldrig skulle bli arbetsnarkoman utan att han skulle jobba lagom men att vänner och familj går före. Det tycker jag var bra sagt för om man jobbar mycket så måste man oftast välja bort mycket annat men om man då väljer pengar framför ens familj  så är det ju ens val.

De kommande dagarna kommer bli jobbiga men för också med mycket kul, nu ska jag äta! Puss!

Stockh lm

STOCKH LM har på den senaste tiden blivit mitt favoritmärke. Det är inte alltför dyrt och inte alltför billigt. De har extremt snygga kläder som man kan ha till vardags och även till finare tillfällen. Det jag tycker är så gulligt är att O:et i Stockholm alltid är på vift nånstans på plagget så man kan antingen hitta en liten ring i kragen där bak, på ärmen eller ja' på insidan av en väska. Så fint!  Jag har tagit lite foton på några av de STOCKH LM-kläder jag har.




1.
Svart stickad mössa (den jag köpte igår)     
2. Lila stickad tröja (köpt hösten-07)
3. Svart stickad kofta (den jag köpte igår)
4. Grå klänning (köpt våren-08)
5. Röd- och vitmönstrad kjol (köpt vår/sommar-08) Min favorit!
6. Svart skinnväska (köpt höst/vinter-07) Min favorit!

Idag har jag även köpt ett svart armband från SNÖ of Sweden som jag har suktat efter ett tag nu!


Shoppingtur

Nu har jag kommit hem från shoppingturen med Elena, supermysigt! Vi åt lunch på mitt favoritställe STHLM: kaffe med mjölk och jag fick min present när vi åt, tack så mycket! :) Innan tvingade Elena på mig en guldtiara som jag gick omkring i stan med, om man vill ha uppmärksamhet: testa det då! Som tur var fick jag ta av mig den när vi gick på NK. Där köpte Elena ljumskvärmare och jag skulle köpa en Henri LLoyd-tröja men den fanns inte V-ringat där så det fick bli på Åhlens där jag hittade den först. Jag köpte även en mysig svart kofta från STOCKH LM och en gullig stickad mössa från STOCKH LM!

Shoppingoutfit:
(lånade Emmas rum, tack)


Skjorta: Bondelid
Jeans: Nudie
Axelremsväska: Marc O'Polo
Örhängen: Pilgrim

Inköpt under dagen:
 
     Henri Lloyd         STOCKH LM

Sweet seventeen

Idag ska jag fira min dag (som för övrigt delas med många. Jag känner minst 3 personer till som fyller år idag) med att vara med världens bästavän, Elena. Det blir lunch och shopping för vår del. Nu sitter jag och lyssnar på låtar från Sex and the city-soundtracket. Fick skivan av Emma i present! :) Anledningen till att detta inlägg skrivs så tidigt är för att jag blev väckt vid 6-tiden av finsång och av en handbollsmatch som tyvärr inte gick vår väg! Men idag ska inget få förstöra min dag. Jag ska till och med ha sneakers på mig för att vara snäll mot mina skavsår! Hoppas ni får en bra dag!


Don't ask

<3

 
Tack så jättemycket för alla fina presenter!
Kristina, Lars-Åke, Malin, Linda, Gunilla, Björn, Jenny, Michael, Lorenzo, Morfar, Farfar och Farmor


Vilket liv

Jag kan verkligen inte sova. Det är sjukt jobbigt när man inte är trött och vet att man borde vara det. Idag somnade jag 5.30 på morgonen. Så jag tillbringade natten från 0.00 att kolla på TV sen försökte jag sova sen insåg jag att jag inte kunde somna för att huvudet hade förmycket att tänka på plus att jag hade ont i hela kroppen. Sen lyssnade jag på musik och försökte sova efter det flippade jag ut. Jag satt och sjöng (tack för skjutdörren, äntligen!) och vid 2.00 så städade jag en av mina lådor i mitt badrum fram tills 2.45 då jag satt och kollade på kläder jag ska köpa. Kl 3.00 gick jag upp och Emma och jag satt och kollade på handboll fram tills ungefär 4.20 sen försökte jag sova men låg vaken till 5.30. Kul. Klockan ringde 9.00 och då var jag tvungen att gå upp för att börja fixa inför eftermiddagen. Jag sov inget natten innan heller och när jag har sömnbrist så har jag inte så stort tålamod men än så länge känner jag att det inte är någon fara. Det som hände igår känns bara så overkligt. Jag nöp mig i armen men det var ingen dröm.

Allmänt #2

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja det här blogginlägget för jag har så mycket jag vill skriva men orkar egentligen inte så det får bli en punktlista med lite förklaring!

- Jag har gått ner  x antal kilo och mår genast mycket bättre. Börjar känna mig som mig själv snart igen och jag har mycket att tacka mig själv för att inte ha ätit godis på snart 2 månader. Det är inte ofta jag är stolt över mig själv men just nu är jag det.

- Jag har gjort något oväntat för att vara Annelie och med det haft det riktigt trevligt och kul.

- I morgon blir det släktkalas för moí och det ska bli riktigt trevligt att få träffa alla glada släktingar! :)

- Jag är inte hungrig längre och jag undrar vad det kan bero på. Det finns många alternativ.

- Jag är allmänt glad och lycklig just nu och njuter av det sista av mitt otroligt roliga sommarlov! :)

God natt.

Naglar

Jag har alltid gillat att hålla på med mina naglar, måla de osv. Ett tag hade jag lösnaglar vilket förstörde mina riktiga naglar rejält mycket, tyvärr men äntligen efter 2 år så har naglarna blivit bättre.



1. Grund: Trind Nail Repair (nagellacket missfärgar inte naglarna om du har ett bra underlack, jag använder mig inte utav ett riktigt underlack utan ett som stärker naglarna så de inte går av). Färg: Ljusrosa, Mavalas Riga #56 (har målat ca 4 lager här).
2. Grund: Trind Nail Repair, Tippar: Vitt nagellack, Lumene # 30  
3. Grund: Trind Nail Repair, Färg: Blå metallic, Depend #41

Min favorit är Mavalas Marrakech #98 och har används väldigt många gånger under sommaren!

Tennis

Yes! Final för Simon och Thomas, riktigt bra spel i semifinal!


Deppdag men lycklig som få

Idag har jag haft en typisk deppdag. Tack i alla fall för att Elena kom förbi i några timmar och höll mig i sällskap och orkade lyssna på mitt utjatade prat. Jag vet egentligen inte varför jag är deppig eftersom jag egentligen är så lycklig som bara jag kan bli och jag har bara roliga dagar framöver tills skolan börjar (vilket jag inte ser så mycket framemot). Nästa vecka är det storshopping som gäller, förhoppningsvis! Eller så blir det mer utspritt eftersom jag ska till tandläkaren på måndag och då kan jag passa på att sticka in mitt huvud i Sturegallerian och se om jag hittar något där, fast jag brukar aldrig hitta så mycket fint där men man kan hoppas att jag hittar det jag söker! Det blev inte så långt inlägg som jag hoppades för nu är det vaxning på G!

Fel

Då trodde jag att jag inte kunde bli mer nervös. Då trodde jag fel.


Ida åker

Den 7/8 begav sig Ida till USA för att vara där de närmsta 9 månaderna. Jag saknar henne redan och tänker på hur roligt hon har det där. Jag är så glad för hennes skull för jag tyckte det var supermegakul att åka på språkresa (som dock varade i bara 3 veckor) för det är en ny kultur och framförallt, nya människor! Man lär både känna snälla och mindre snälla människor och alla vet att man kan stöta på lite knäppa människor då och då också men det är en del av livet. Jag saknar Ida så och kan inte tänka mig att jag ska gå hela 2:an utan att träffa eller prata mycket med Ida. Våra födelsedagar då vi sågs alla fyra och våra kvällar framför tv:n om det var Eurovision eller några filmer vi hade hyrt. Det kommer bli så tomt! Men jag hoppas att hon har det så himlans kul där, vilket jag vet att hon kommer få!


Batman

Ikväll ska mamma, pappa, Emma och jag på bio. Mamma och Emma ska se Mamma Mia och pappa och jag ska se The dark knight! Ett extra plus är ju att huvudrollen som spelas av Christian Bale är sådär lagom supersnygg!






IMDB


Snart är vi en mindre...





Ida, vi kommer sakna dig så oerhört mycket! Ett helt år utan dig kommer kännas väldigt konstigt!

Jempan & Ampan

Världens mysigaste helg med Jenny!


RSS 2.0