Mysig dag

Idag har jag varit med Linda och Malin inne i stan. Vi åt på Stash och då kände jag mig rätt irriterad på mig själv för att jag tog den där salami-focaccian igen, fast jag mår illa av den! Men inne i Gallerian så var det svalt så vi hade mysigt utan att svettas ihjäl (jag kan inte råför att jag ville ha chinos på mig ;)). Malin köpte sig sedan ett Dior-puder och Linda och jag köpte ribbade linnen. Linda köpte även ett Lancôme-läppglans och jag en kjol från MQ! :) Sen gick vi och såg världens bästa film, Mamma Mia! Så underbart bra! Tack Malin för att du bjöd mig på bio och tack båda två för en mysig dag, det måste vi göra om! :)

I nattmössan..

You make me happy!

En #18 och en #148, tack!

Som en paus i denna varma hetta så följde jag med mamma upp till Ica i centrum för att handla lite lunch. Vi kom hem mätta kan jag säga. Mätta på heta brandmän. Jag tror vi slukade de hela! Det finns nästan inget sexigare än brunbrända muskulösa brandmän. Jag föll genast för #18 som var lite yngre än de andra och mamma valde ut sin #148, yummy! Det är så himla sött när brandmän är och handlar också, det är något visst! Mamma undrade om man kunde ringa till brandstationen och beställa en #18 och en #148... det hade varit riktigt roligt! ;) Vi gick i alla fall omkring där och fnittrade som små tjejer och när #18 böjde sig ner för att lägga ner någon vara i korgen passade vi på att spana in hans rumpa, den var inte heller illa. Ja, brandmän är något visst. Riktigt hett!


Givande och tagande

Hur många är det som egentligen bryr sig om en? Som inte frågar för att vara artig utan verkligen vill veta hur personen mår? Hur vet man om det är äkta? För förr eller senare märker man vilka som bryr sig och vilka som inte bryr sig och då känns det inte så roligt. Jag är glad att jag har en familj som bryr sig om mig och alla har inte en familj eller föräldrar som bryr sig. Jag är glad att jag har kompisar som bryr sig men hur många, egentligen? Ibland känns det tröstlöst att bry sig och inte få något tillbaka. Ibland känns det tröstlöst att hjälpa till men inte få något tillbaka. Allting handlar om ett givande och tagande i en relation, annars fungerar det inte. Jag tycker i alla fall det är självklart med givande och tagande men det är tyvärr många som inte gör det och det är då, som sagt, det inte fungerar.

Vad gör du det till?

Det stämmer verkligen, uttrycket "Det blir vad man gör det till".. det är ju verkligen så!

Stockholms skärgård

Jag verkligen älskar Stockholms skärgård! Det är så himla fint en varm och solig dag!


Mc-lektion #1

Jag klarade det! 3 timmar på körbanan i hettan, varmt men riktigt kul! Det här var min första mc-lektion och jag tycker det gick strålande med tanke på att jag både var kissnödig och nervös. Såfort jag hoppade på Hondan och körde iväg på en gokartbana så släppte allting och gick bra! :) Jag har även kört krypkörning och då fick jag faktiskt ta av mig jackan, sen körde jag även 50-banan, sicksack mellan koner i 50 km/h, kul men svårt till en början! Hondan var riktigt kul att köra, sliten men rejält inkörd och det är ju oftast roligare då! Hade två bra och trevliga lärare, en av de var mammas gamla bilskolelärare för mer än 20 årsen, ser man på! Nu är jag extremt trött och det känns som jag skriver skit. Lite om dagen som sådan, nu ska jag äta sen ska jag dö i soffan, fast jag är lite sugen på Wii Fit faktiskt! :)

Nervös

Nervös, nervös, nervös. Riktigt nervös men det ska bli riktigt kul! :)

Found myself lost in love..

Den dagen jag är "in love" så är jag nog glad för att jag är det. Jag är nog inte flickvänstypen för såfort jag blir förälskad så försvinner det lika snabbt som det kom för jag känner att jag är självständig och klarar mig själv och inte behöver någon. Men det är ju inte sant, det vet alla! Jag har megalätt att bli förälskad men no more. Jag har vant mig vid det och har då slutat förälska mig såfort jag gillar nånting med den killen. Kanske snygg stil? Sött leende? Fina ögon? Skön humor? Vältränad kropp? Trevlig? Sen när jag insett att killen inte alls var nånting för mig så inser jag att jag själv är så jäkla kräsen. Men sån är jag och det är ju bara jag som förlorar på det! Men omogenhet är värst så till alla boys där ute.. be a man! ;) 


Mulberry

Den här väskan från Mulberry avgudar jag! Modellen heter Small Morgan och är snygg och klassisk som Bayswatern! Fast nu får jag lugna mig med tanke på att jag nyligen har köpt två nya väskor. Men kom ihåg att man aldrig kan ha för många väskor! ;)



Allmänt

Nu har jag inte skrivit på ett tag men jag antar att jag har bättre saker för mig än att sitta framför datorn! :)
Vill bara börja säga att jag har haft en supermysig helg med Elena och Malin och ser redan framemot fredag!

Om jag ska ta upp nånting allmänt som jag inte gillar så är det när folk beter sig illa för att de inte får som de vill. Det är så jäkla själviskt. Varför inte bara bita ihop och vara trevlig? Det är nånting som gör mig på extremt dåligt humör.

Om jag hade varit över tjugo nu hade jag klickat mig in på systembolagets hemsida och beställt hem lite gott att dricka till en mysig fredagskväll med mina underbara kompisar, men nu är jag inte över tjugo så då får vi nöja oss med annat. Ibland vill jag bara vara några år äldre, hade varit lite enklare på många fronter! :)


Kama sutra

Man kan inget annat än att älska den här reklamen! Reklam är till för att hatas men vissa undantag ska då alltid finnas! :D



Godis



Det är så himla skönt. Jag känner inte suget efter godis och sötsaker längre (förutom cola då). Jag har inte ätit godis på flera veckor nu och det känns så himlans bra! :)

SATC

Det är så mysigt att ha något att följa på sommarkvällarna!
Satc förgyller mina kvällar!



Bilden är tagen från ladiee.wordpress.com


Semestertur

Nu är vi hemma efter några dagar tillbringade uppe i Norrland, det har varit supermysigt! Vi åkte i söndags och kom hem för några timmar sen. Dagarna har bestått av god mat, fin utsikt, bergsklättrande, shopping och allmän lugnhet. Varför vi åkte upp var för att se Ulvön, där vårt efternamn kommer ifrån. Ön var inte riktigt som jag hade föreställt mig men den var riktigt fin! Vi spenderade en halvdag på Ulvön och det var totalt fyra timmars båtresa tur och retur. 

Maten har varit otrolig god. Jag har ätit bland annat oxfiléplanka och antricotê med rödvinsås. Lite surt har det varit att vara uppe i landet där de har så god fisk men eftersom jag har blivit fiskallergiker så lät jag bli den goda fisken och den goda buffén på Ulvö skärgårdshotell, tyvärr!

Utsikten från där vi bodde var enormt fin men inte min typ av utsikt. Jag älskar södra Sverige och utsikten där omkring men det var kul att se något annorlunda också!

Igår så åkte vi till Ö-vik (Örnsköldsvik) och shoppade! Det var en otrolig fin stad (i alla fall där vi var) och de hade de flesta butikerna vi har och andra roliga små krypin. Vi åt lunch på ett mysigt litet café där det slutade med att mamma hittade fina ljusstakar som hon sen kammade hem! Jag hittade även lite grejer som jag verkligen behövde. En mellanstor handväska från Marc O'Polo, en liten sidoväska från Marc O'Polo, 2 par chinos (beige och svart) och en vit blus. Jag lyckades hitta allt jag behövde, det är inte vanligt att jag gör det här hemma! :) Det var verkligen en lyckad shoppingtur!

Efter shoppingturen så åkte vi vidare till Skuleberget där mamma och pappa envisades med att vi skulle gå upp för berget. Jag kan säga att 700 m uppförsbacke, om inte mer, är väldigt jobbigt! Det var inte heller en markerad stig utan det var klättring på hög nivå! Det var riktigt kul men extremt jobbigt, bra träning! Att gå ner sen gick snabbare och effektivare, det var riktigt roligt att hitta sin egen väg ner! :)

I övrigt har vi tagit det lugnt, den lilla tid det blivit över. Det har varit sol varenda dag och runt omkring 19-22 grader. Inte jättevarmt men det var jag tacksam över när vi besteg berget! Här nere kommer lite bilder , dock inte så bra, är tagna med min mobil!


Utsikten från där vi bodde, på andra sidan ligger Ulvön.



Ulvön.


Påväg till där vi bodde.


Påväg till där vi bodde.

Tom

Med tanke på att jag har brist på inspiration om vad jag ska skriva så lägger jag upp lite ägande klipp med Magnus Betnér.

 


Egen ö



Snart ska vi hit och det ska bli toppen, har sett fram emot det ett tag nu. Det är här historien bakom namnet skapades. Vår alldeles egna ö... kanske inte nej! :)

Christina Aguilera

De som känner mig bra vet att från när Christina Aguilera kom ut med sitt album Stripped så har jag totalt avgudat hennes röst, musik och stil. Men ibland kan jag tröttna på hennes musik för att jag lyssnar ut den så mycket under en kort period och sen efter ett tag utan henne så får jag återfall, som nu. Inte ett extremt återfall men jag kollar gärna på hennes liveframträdanden och så. C.A för mig är en otrolig förebild i sång och jag älskar hur hon använder sin röst! Här bjuder jag på ett liveframträdande när hon sjunger Beautiful så bra och det bästa med allt, hon visar att hon är mänsklig! :) 



Glad

Jag är så glad! Jag trodde inte det här men han räknar med mig, det trodde jag aldrig. Jag trodde det bara var jag som tänkte på honom men det verkar som han tänker på mig också, konstigt nog! Det låter som jag är förälskad eller kär men sanningen är att jag kan inte vara någonting av det men jag är intresserad, lungt. Det här känns så bra, men det lär väl ändras om några timmar eller så. Men jag njuter av tiden då det känns bra! Jag är så glad! :)


Ny bil

Idag ska mamma få sin nya bil. Då kommer vi att ha tre bilar. Undra vad Greenpeace säger om det? Glömde jag säga att den nya bilen är en miljöbil? För det är den.

Varning för internskämt

Påväg hem från Uppsala.

Pappa: - Det är en svart Audi bakom oss som har förföljt oss ett tag nu.
Emma: - Annelie, på min signal så hoppar vi ut genom fönstret och skjuter ner de.
Annelie: - Okej...

Tystnad.

Annelie (redo att hoppa ut igenom fönstret): - Men säg till då, när vi ska gå till attack!
Emma: - Okej, 1... 2....... BARBERA!

Tystnad från Annelies håll.

Annelie: - Va? Vad menar du? Jag fattar inte...
Emma: - Det var ju min signal, BARBERA!
Annelie:
- Vafan Emma, säg bara 1, 2, 3 NU, istället. Hur ska jag annars fatta?

Asgarv.


Relationer

Hjälp. Här sitter jag med mina simpla problem när det finns så många andra som har större och mycket värre. Men jag måste få fortsätta med mina problem eftersom det här är min blogg.

Kan verkligen inte killar och tjejer vara bra kompisar? Är det fel om man vill ha en schysst kille som en kompis istället för nånting annat?
Dagens fråga.

Inspiration

Jag har lungt tappat inspirationen om vad jag ska skriva.

Idag när Malin och jag var påväg hem från Ikea gav hon mig en riktig tankeställare. Föreställ dig att du länge har pratat med en kille, om allting, på internet, sms, telefon. Sen när ni väl ska ses så finns det inget kvar att prata om och man är helt slut på alla spontana frågor? - Hjälp, jag är seriöst livrädd! Det har aldrig hänt förut men det känns annorlunda nu. Jag lovar att detta kommer att hända mig!


En mysig sommarkväll



Resten av bilderna finns på Facebook  
___________________________________________
Tack Malin och Jossan!


Att duga

Hur vet man att man duger? Hur vet man att man är tillräckligt? Räcker till på alla punkter och så?
Jag skulle kunna fortsätta ställa frågor men jag lär aldrig få ett svar.

Vad händer när man möter en person och han visar sig vara den personen du behöver i din närhet. Till utseendet, till sättet, ja, till praktiskt taget allt men du inser att du aldrig kommer att duga för honom? Än vet han inte, men han lär inse. Vad är det vi gör våra bedömningar på? Första intrycket? Första dejten, då du rör om i kaffemuggen för många gånger så att dejten blir irriterad och bedömmer resten av dig på det? Eller bedöms du efter dina kläder och blir bedömd ytligt och sedan är det sumpat? Då kan man försig strunta i personen för då är han inte värd dig ändå. Som jag sa så finns det så många frågor och jag är livrädd att inte duga. Jag vill göra så gott intryck av mig själv så att jag åtminstone har en chans, för varför skulle jag från början få en chans ifrån den här personen, just den här personen? Varför bryr jag mig så mycket om att den här personen ska gilla mig då vi ses, mer än en månad framöver? Vi känner knappt varandra. För 3 veckor sen viste ingen vem den andra var. Han tog första steget, andra steget och tredje steget, små steg, men som ändå behövdes. Jag är rädd att jag vill göra så gott intryck på honom på grund av vad han är och inte vem han är, men hur kan jag egentligen veta vem han är när jag inte känner honom? Är det då rätt att jag dömmer honom efter vad han är tills jag fått se vem han är? För han måste antagligen dömma mig till mitt yttre och det jag har berättat för honom, det lilla han vet om mig och det lilla jag vet om honom. Om jag ska vara ärlig och ställa en fråga, om man inte tycker personen är intressant visst fortsätter man inte prata med den då? Då säger man väl som det är eller hittar på en ursäkt för varför konversationen inte kan fortsätta? Har jag fel? Har jag rätt? Jag orkar bara inte vänta, jag vill veta nu. Han tänker ju inte på mig direkt, han träffar nog andra om han får tillfälle. Borde jag också göra det eller ska jag chansa? Nej, jag blir bara trött på alla dessa frågor och på mig själv som ALDRIG kan ta det som det kommer. Jag kan ju helt enkelt välja och säga att jag är glad att jag fått en första chans. Jag antar att jag är orolig för att förstöra allt och vem skulle det vara mest synd om då, om han eller om mig?


Sprallig

Jag är glad. Jag är sprillans nervös och glad. Från att gå till att vara orolig för att ha förstört nått till att bli superglad och sprallig på bara en dag.

Igår kväll åkte jag in till stan för att träffa Elena och prata lite, det var så himlans mysigt och varje gång jag träffar henne inser jag hur mycket jag verkligen behöver henne i min omgivning och vilken  äkta och bra vän hon är, du är bäst! :) Vi satt på bänkarna vid sergelfontänen och pratade, spanade in motorcyklar och bilar, så oss.

Jag vill så gärna berätta massor med grejer men jag kan inte skriva det här. Jag kanske gör en förstor grej av det så jag ska sluta tjata om det nu, tror jag! Kul att man får vara glad för en stund i alla fall! :)

Krav

Har ni någon gång haft ett litet problem som ni sen förstorar upp och sen känns allting väldigt jobbigt?  - Jag har i alla fall ett sådant problem nu. Det är en sak jag borde säga till en person som jag inte har sagt. Antingen så vet personen redan om det med tanke på att det är bara att klicka på min profil på ex. Facebook och se vad som står. Eller så tänker personen inte på det med tanke på att jag kanske av en ren olyckshändelse skrev lite annorlunda på en annan grej...

Nej, usch, det här blir en utav de här gåtofulla texterna som jag inte gillar med mig själv. Det är bara så att jag har hållt inne med en grej (jag har absolut inte ljugit) men jag har inte liksom talat hela sanningen ut, liksom hoppat över att beskriva grejer och så. Hjälp, jag vill bara inte förstöra det för allting verkar så perfekt! Men jag lovar, visst hänger inte allting på att man uppfyller vissa krav? För eller senare kommer vi att uppfylla de kraven och jag känner mig redan som jag uppfyller de, vilket jag inte gör! Jag kan inte ändra på vad jag är, bara på vem jag är och det är redan gjort: Jag är mig själv. Like it or not! Usch, ibland gillar jag inte att det (som jag syftar på) ska vara sånt hinder. Jag vill bara inte dra in personen i nått personen sedan kanske känner att den har slösat tid på. I så fall ber jag om ursäkt innan, förlåt.
  

RSS 2.0